Şimdi Ara

a101.com.trde ve uygulamada 250 tl ve üstü alışverişe 50 tl maxipuan

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
12
Favori
7.774
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FOCUSSTYLE -- 15 Aralık 2020; 0:10:52 >

• Millet yazmıştı dedim bu kadar kötü olamaz ama oldu.

Bir sürü malzeme aldım, baktım çamaşır sepeti kırık dedim bir de çamaşır sepeti alayım. Neyse kargo bugün geldi. 2 koli ve çamaşır sepeti geldi. Ne göreyim çamaşır sepeti streç filme sarıp öylece göndermişler. Öyle 2-3 kat filan değil, tek kat bir şey sarmışlar alelacele. Tabi ürünün üstü kırılmış. Kargocu arkadaşlar güvenlikli araçlar getirecekler sanki ürünü.

Kargocu arkadaş tutunak tuttuk ne yapayım dedi. Dedim kolileri alayım onlarda sorun yok, sen kırık sepeti götür. Olmaz dedi tek kargo bunlar ya hepsini alacaksın ya da hepsini iade edeceksin dedi. Forumda insanların A101 ile yaşadıkları aklıma geldi, dedim kargoyu bu şekilde paketleyip %100 kırılacak ürünü öngöremyecek kadar geri zekalı bir firma sana paranı filan iade etmez oyalar durur. Ne yaptım tüm aldıklarımı iade ettim. Dünya kadar emek, para, zaman boşa gitti. İsraf konusunda üzerimize yok vessellam.

Bu adamlar 7000 tane mağaza nasıl açmış birader. Demem o ki kırılıcak ürün kesinlikle alınmaz buradan ona göre sipariş verin.

• Kodlar hakkında bilgisi olan var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler
  • Geçen haftaki 30+20 kodlar zamanında olsaydı efsane olurdu :(
  • deoksiribonükleotit D kullanıcısına yanıt

2 dk kampanya şartlarını okusanız öğrenirsiniz.

• Simdi 250 alırsınız a101 ...nün keyfine göre iptal eder bir kısmını size de oturmak düşer. Böyle firmadan bir şey alınmaz

• Şununla birleşiyor kombo yapılır

Umarım sipariş iptali yapmazlar da uğraştırmazlar adamı..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Millet yazmıştı dedim bu kadar kötü olamaz ama oldu.

Bir sürü malzeme aldım, baktım çamaşır sepeti kırık dedim bir de çamaşır sepeti alayım. Neyse kargo bugün geldi. 2 koli ve çamaşır sepeti geldi. Ne göreyim çamaşır sepeti streç filme sarıp öylece göndermişler. Öyle 2-3 kat filan değil, tek kat bir şey sarmışlar alelacele. Tabi ürünün üstü kırılmış. Kargocu arkadaşlar güvenlikli araçlar getirecekler sanki ürünü.

Kargocu arkadaş tutunak tuttuk ne yapayım dedi. Dedim kolileri alayım onlarda sorun yok, sen kırık sepeti götür. Olmaz dedi tek kargo bunlar ya hepsini alacaksın ya da hepsini iade edeceksin dedi. Forumda insanların A101 ile yaşadıkları aklıma geldi, dedim kargoyu bu şekilde paketleyip %100 kırılacak ürünü öngöremyecek kadar geri zekalı bir firma sana paranı filan iade etmez oyalar durur. Ne yaptım tüm aldıklarımı iade ettim. Dünya kadar emek, para, zaman boşa gitti. İsraf konusunda üzerimize yok vessellam.

Bu adamlar 7000 tane mağaza nasıl açmış birader. Demem o ki kırılıcak ürün kesinlikle alınmaz buradan ona göre sipariş verin.

• Aoc g2490vxa monitör 1349 liraya geliyor, birde 50 lira maxipuan var. Monitörü kullanan var mı acaba?
  • Dün kargodan teslim aldığım düdüklü tencere yorum sizlerin

• oktayy82 kullanıcısına yanıt

Geçmiş olsun, ben de geçen hafta 2 adet hascevher 5 lt ve 1 takım 7+3,5 lt olandan aldım ve dün sorunsuz ulaştı. adınıza üzüldüm.

• Kombolanacak kodların bundan haberi var mı peki ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tears0fDevil kullanıcısına yanıt
    Kombolanacak kodlar nasıl hocam bu kampanya için var mı bir öneriniz ?
  • englishmannn kullanıcısına yanıt

Saol hocam iade ile uğraşmayacak kullanacam artık yapacak bişe yok

Denedinmi tencereyi peki

• aynalı ferforje aldık kırık gelmişti o da, kırılacak ürün alınmaz cidden

• Benim son kargoda pirinç bile patlamıştı. Nasıl becerdiler bilmiyorum kurye pilav yaptı sonra kapattı sanırım ağzını. Neyse öyleyse afiyet olsun

• Stereo Palma kullanıcısına yanıt
    Bana gelen siparişte pirinç olmadığı halde kolinin dibi pirinçti :D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • oktayy82 kullanıcısına yanıt

henüz denemedim

• Tears0fDevil kullanıcısına yanıt

Toplayıp bir pilav yapsaydın hocam malum artık pirinç tanesi bile 10 kuruşa felan denk geliyor olabilir a101.com.trde ve uygulamada 250 tl ve üstü alışverişe 50 tl maxipuan 

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.