< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
O kargocu bendim hocam. Malum hayat şartları zor. Kemal Sunal gibi azar azar kargolardan yolumu buluyorum. Hakkını helal et < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jumaruu -- 15 Aralık 2020; 14:24:22 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Biliyordum o kargocu senin olduğunu < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Sizin verdiğiniz siparişlerin takip numarası var mıydı? Bana A101'den mesaj geldi Yurtiçi Kargo ile yolluyoruz diye. Ancak takip numarası paylaşılmadı ve iki gün olacak mesajı alalı. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi White Water -- 15 Aralık 2020; 15:2:6 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AvYusuf -- 16 Aralık 2020; 22:24:25 > |
|
Arkadaşlar benim A101 ve market sayacı işledi ama kendi kampanyanı seçde sayaç işlemedi neden olabilir < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Arkadaşlar karaca bundan 4-5 yıl önce çeliklerini has cevhere yaptırıyordu maraş firması altında karaca damgası vurdu mu fiyat 2 ye katlıyordu bilin istedim |
|
|
|
|
|
ödemeyi masterpass üzerinden mi yaptınız hocam |
|
Kredi kartı ile yaptım Web site üzerinden < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |