Şimdi Ara

A101 7 mayıs hometech Windows tablet!! (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
483
Cevap
12
Favori
34.720
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    donanımda gps yok hocam
  • Buna normal bilgisayar gibi istedigimiz program kurulurmu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim şarj şuan %40 ne zaman şarja koymalıyım ve kaç saat kalmalı hocam?
  • Sahîpkıran kullanıcısına yanıt
    Kolay kullanım klavuzun da 5 saat şarja takılması yazıyor hocam
  • ibrahmsr kullanıcısına yanıt
    Bende gördüm hocam ama direk mi koysam şarjı bitirdikten sonra mı bilemedim.
  • Tableti aldık. Ekran açılmadı. Şarj yok. Hemen şarja taktım. Pil dolduruyor göstergesi geldi. Şarjda açmayı denedim. Yine açılmıyor. Bu durum da olan var mı. Normal ki.

• Bu sekilde dokunmatigi takip eden var mı.
     A101 7 mayıs hometech Windows tablet!!

• Su altında fotoğraf çekimi yapıyor mu Xperia serisi gibi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: h_k_yavuz

Tableti aldık. Ekran açılmadı. Şarj yok. Hemen şarja taktım. Pil dolduruyor göstergesi geldi. Şarjda açmayı denedim. Yine açılmıyor. Bu durum da olan var mı. Normal ki.

Geri iade alıyorlar mı yoksa servise mi yolluyorlar ? Bizi bilgilendirirseniz sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: h_k_yavuz

Tableti aldık. Ekran açılmadı. Şarj yok. Hemen şarja taktım. Pil dolduruyor göstergesi geldi. Şarjda açmayı denedim. Yine açılmıyor. Bu durum da olan var mı. Normal ki.

hocam bazı tabletlerde maalesef böyle bir durum oluyor bildiğim kadarıyla, saatlerce şarj yedikten sonra açılıyor. Hatta 1 güne yakın şarjda durup sonra açılan bile olabilir.
    Ama arıza olup olmamasını anlamak zor tabi ki, isterseniz gidip değişim yapın iyice kontrolünü yaptıktan sonra.
  • Arkadaşlar biraz önce dün teslim aldığım tableti geri verdim nedeni dokunmatik kalibrasyonu bozuk olmasıydı. Ayarlamalardan, sürücü güncellemelerinden bir çözüm alamadım. Aldığım mağazada iki adet daha vardı, bir tanesi hiç açılmadı, diğerinde ise aynı kalibrasyon sorunu vardı.
    Bunun dışında almak isteyenlere biraz izlenimlerimi anlatabilirim. Cihazın ekranı fiyatına göre baya güzel, parlaklığı yeterli. Dokunatiğinde anlattığım gibi bi sıkıntı vardı ama aldığımdan beri böyleydi, o yüzden alacaklar denesin baksın alsın. Wifi çekimi normaldi, ama bağlantı sıkıntıları yaşadım, hız biraz yavaş gibi geldi. Pili baya iyiydi, tahminim 5 saat civarı gider, o konuda baya etkilendim. Kutudan 2A lık adaptör, microusb kablo, otg kablo çıktı. Mouse ve flash bellek rahatça bağlayıp kullandım. 32gb lık microsd kartımı sıkıntısız okudu. Kutudan çıktığı gibi hafızası 6 gb civarıydı. Hdmi girişi yoktu. Düğmeler sağlam görünüyodu.
    Almak isteyen arkadaşlar mutlaka test edip alsınlar.

• Chuwi wi8 ile bunun arasında kaldım
  • 1gb ram den sonrasını okumadım

ihtiyacı olanlar alabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: luckythedog

Arkadaşlar biraz önce dün teslim aldığım tableti geri verdim nedeni dokunmatik kalibrasyonu bozuk olmasıydı. Ayarlamalardan, sürücü güncellemelerinden bir çözüm alamadım. Aldığım mağazada iki adet daha vardı, bir tanesi hiç açılmadı, diğerinde ise aynı kalibrasyon sorunu vardı.
    Bunun dışında almak isteyenlere biraz izlenimlerimi anlatabilirim. Cihazın ekranı fiyatına göre baya güzel, parlaklığı yeterli. Dokunatiğinde anlattığım gibi bi sıkıntı vardı ama aldığımdan beri böyleydi, o yüzden alacaklar denesin baksın alsın. Wifi çekimi normaldi, ama bağlantı sıkıntıları yaşadım, hız biraz yavaş gibi geldi. Pili baya iyiydi, tahminim 5 saat civarı gider, o konuda baya etkilendim. Kutudan 2A lık adaptör, microusb kablo, otg kablo çıktı. Mouse ve flash bellek rahatça bağlayıp kullandım. 32gb lık microsd kartımı sıkıntısız okudu. Kutudan çıktığı gibi hafızası 6 gb civarıydı. Hdmi girişi yoktu. Düğmeler sağlam görünüyodu.
    Almak isteyen arkadaşlar mutlaka test edip alsınlar.

Kalibrasyon sorunu yoktur da window tablet kullanan tüm dünya mouse lazım diyor hala çünki özellikle köşe kısımlarda sorun oluyormuş windowsta ,windows hala dokunmatikle tam uyumlu değil windows 10da tam verimini alabilir belki.

• bizim buraya 4 tane gelmiş üçünü aldık :)
  • hayırlı olsun herkse arkadaslar..

sıyah ekranda sıralı cızgıler gouken varmı banamı denk geldı arkadaslar bu hata.. aldıgım subede de sonuncuyu aldım degıstıremıyorumda..
    kontrol edebılırmısınız acaba sızde..
  • aldık bakalımsiyah çizgiler jelatinden mi?
  • sesi sinek vızırtısı gibi arkadaşlar.yetersiz ve rahatsız edici ipad mini sesine alışınca bu bana çok tuhaf geldi.
  • Arkadaslar bende sabah aldim urunu.11gibi.aldigimdan beridir elimde tablet iyisini kotusunu aciklayayim...

Ekran cozunurlugu ayni acer aspire one netbooklar vardi onun gibi.ipad minim var.ondan daha kalitesiz oldugunu soyleyebilirim.ama benim icin yeterli.

Tablette windows deneyimi yasamak cok GGuzel.explorer acilisi cok seri.klasor fln acarken takilmalar yok.cihaz gayet seri.video izlerken bi yandan internette gezindim banamisin demedi..

Ama gel gelelim beni fitik eden konuya.
    wd 500luk tasinabilir harddiskimi naptm ne ettiysem tanitamadim.
    8gblik usb mi direk taniyor hemen goruyor ama harddiski tanitamadim?

2.ci sikintim samsung s4 cihazimi bagladim.baktim harddiski tanitamiyoruz teldeki muzikleri atim dedim..yyok onuda tanimadi.teli sarz ediyor birtek.
    kies indirdim .kurdum onla denedim olmadi.2saat ugrastim olmadolmadi.blututla aktarim yapiyorum sefil gibi.

Cihazin ekrani kapaliyken seritler gogorunuyor.egik bakincada gorunuyor.ama beni rahatsiz etmedi.dokunmatik iyi.
    ses kalitesi s4den az iyi.
    ses cikisini denedim normal bi laptop cikisi ile ayni.gayet guzel.

Otg kablosu cikti.biraz uyduruk ama parasina gore iyi.
    Tabletin sarz girisini haftaya tirnaklari kirilicak cinsten yapmislar.
    Sarz kablosu samsunglarla ayni.

sarz adaptoru ici bos dandik olanlar gibi degil. agirligi guzel.uguzel.uyduruk birseye benzemiyor.

Mersin pozcu dumlupibar lisesinin orda 5tanenin 5ide duruyor.

Soli centerin arkasindaki a101dede 4tane var.

benim alis amacim basit excel islemleri icin.licin.laptop alicaktim simdilik bunu aldim.ialdim.isimi gorur diye dusunuyorum.
    kisacasi fiyatina gore gayet guzel bir cihaz.

Exe dosyalarini calistir di bi sikinti olmadi yani.

• Arkadaşlar ben şu an A101'deyim, arkamda 14 adet altın günü teyzesi zombiler gibi elimdeki tablete uzanıyor, onu elimden almak istiyorlar.

BU TAPLETE-...ARH!...BIRA-KIN -LAN !...BU TAPLETE DVD ROM TAKILIYOR MU YOKSA ÇÖ-...HIAAARGH ! VERİN LAN TAPLETİMİ !
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.