Şimdi Ara

A101 7 mayıs hometech Windows tablet!! (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
483
Cevap
12
Favori
34.720
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ama hocam tabletin hafızası 16 gb, bilgisayarımdaki c de toplam 10,7 gb yazıyor. 5,60 boş geri kalanı sistem dosyaları. Özetle tablet şuan 10,7 gb gözüküyor sistem dosyaları dahil. 5,3 gblık bir eksiklik var.
  • ibrahmsr kullanıcısına yanıt
    OTG kablosu var, kutudan çıkıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sahîpkıran

Ama hocam tabletin hafızası 16 gb, bilgisayarımdaki c de toplam 10,7 gb yazıyor. 5,60 boş geri kalanı sistem dosyaları. Özetle tablet şuan 10,7 gb gözüküyor sistem dosyaları dahil. 5,3 gblık bir eksiklik var.

Yanlışın var hocam eksik olmasının imkanı yok, emin ol sistem dosyaları için ayrılan kısımdır.
  • Tecrübe edenler firefox un nasıl çalıştığını paylaşabilir mi? Bendeki atom işlemcili 2gb ramli netbook win7 ile firefoxta kasarak çalışıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aradım apartmanın altındaki A101' i ayırttım bir tane.İnşallah iyidir.
  • amer4a kullanıcısına yanıt
    16-->10 GB HİKAYESİ

ÖZET: 10 GB GERÇEK BOYUTTUR, ONA GÇRE SATIN ALIN!

yeni cihazlarda görünmeyen kısım windows yüklü kısım, aslında windows yüklemesinin bir parçası. bu şekilde sistemi fabrika ayarlarına döndürmek kolaylaştırılmış fakat o görünmeyen kısımı silmek mümkün değil.
    yani gerçek değer 10 gb, microsd kart ile arttırılabilir depolama.

EKRAN KALİTESİNİ REEDER W7 Windows modeli (7'') karsilastirabilecek var mı? ben reeder 'dan memnunum ama 8 inch ve ekranı da daha kaliteli ise homtech gecmeyi dusnuyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nicknick -- 7 Mayıs 2015; 12:07:56 >
  • gps var mı cihazda
  • Sitesine baktım da devlet sırrı gibi saklamışlar, birisi aletin sağının solunun fotoğrafını çekip koyabilir mi? Girişleri, çıkışları düğmeleri görelim..

OTG ve şarj aynı soketten mi?
  • arabada navigasyon olarak kullanmak istiyorum windows da android gibi navigasyonlar var mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: HeroCypheR

quote:

Orijinalden alıntı: funnel

189 Adet Yazılmış. Yani 189TL/adet mi demek istemiş? Yoksa 189 tane gelecek tüm mağazalara mı demek istemiş?

Benim de dikkatimi çekti hocam tv de felan da 999 yazıyor du fiyattır

Fiyat hocam "189TL/adet" demek istemişler.
  • voxah kullanıcısına yanıt
    Valla ilk işim firefox yüklemek oldu, gördüğüm kadarıyla tatmin edici çalışıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TURKERIX

arabada navigasyon olarak kullanmak istiyorum windows da android gibi navigasyonlar var mı

navigasyon yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sahîpkıran

Hocam bu 16gblik alanı neden 10 olarak gösteriyor? Birde ben şuan kullanıyorum şarj olayını ne yapmak lazım?

Bir ihtimal recovery part ayırmış olabilir Windows partation manager ile bir bakmak lazım

Ayrıca ürün baya güzel

A101 7 mayıs hometech Windows tablet!!

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Office yuklenme hatası veriyor. Ayrıca Windows'u etkinleştiremedim ben.
  • üzerinde jelatin varmış,dikkatli baktığımda ben de öyle düşünmüstüm adamlar çok iyi yapıştırmış, çıkartırsak ekran kalitesi daha da artar bence
  • distortionn kullanıcısına yanıt
    Yetkilinin verdiği linkte işe yarar bişey var mı?
    ekran kalitesi şu anda kötü mü sizce?

ayrıca jelatinin sebebi var tabiki, ekran plastiktir %99 ve en ufak sert temasta çizilmeye başlar.

Ama kılıf ile kullanılacaksa bence jelatin sökülebilir.
  • Sahîpkıran kullanıcısına yanıt
    http://blog.hometech.com.tr/a101-w835/ link burada driverleri var galiba karıştırmadım siteyi
    gps mi yok navigasyon uygulaması mı yok
  • nicknick N kullanıcısına yanıt
    ekran kalitesi kötü değil ama ben jelatin sevmiyorum ne kadar iyi olursa olsun görüntüyü bozuyor biraz
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.