Şimdi Ara

A101 7 Haziran 2012 İndirimli Ürünler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
67
Cevap
0
Favori
8.028
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • A101 7 Haziran kataloğu yayınlandı arkadaşlar
    Benim dikkatimi çeken iki ürün var

Hafıza Kartı 8 GB Hi-Level 9,95 TL
    Canon PowerShot A2200 Fotoğraf Makinesi 199,00 TL

Fotoğraf Makinesinin vatan'daki fiyatı 219 TL , hepsiburada 219,90 , teknosa 249 TL

Bana fena gelmedi

Haber Kaynağında Broşür Mevcut

A101 Market 7 Haziran 2012 İndirimli Ürünler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi indeepblue -- 3 Haziran 2012; 14:15:34 >

•  A101 7 Haziran 2012 İndirimli Ürünler

A101 7 Haziran 2012 İndirimli Ürünler
  • Fiyatı uygunmuş alınabilir... Canon sonuçta...
  • goldda toshiba 8gb
    2,36 tl
  • A101 7 Haziran haftasında pek birşey yok.
  • Çoraplardan alırım 2-3 paket.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hafıza kartı çok iyi ben 18 e aldım yeni bilsem almazdım sdhc arkadaşlar bu arada büyük olan kart bu mikro dehil bazı makinalar mikro ile çalışmıyor sanırım bu modelde öyle
  • quote:

Orijinalden alıntı: ramazan50

goldda toshiba 8gb
    2,36 tl

gold malları gönderirse, a101 boş geçecek bu hafta
  • quote:

Orijinalden alıntı: indeepblue

Canon PowerShot A2200 Fotoğraf Makinesi 199,00 TL

Fotoğraf Makinesinin vatan'daki fiyatı 219 TL , hepsiburada 219,90 , teknosa 249 TL

Bana fena gelmedi

Haber Kaynağında Broşür Mevcut

A101 Market 7 Haziran 2012 İndirimli Ürünler

gittigidiyordan cardfinans ile alınca daha uyguna ve 6 taksitle alınabiliyor.
    bilginize.

• bu hafıza kartı gerçekdende class 6 mıdır acaba?

hi level ürünleri yavas diyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: selmand

bu hafıza kartı gerçekdende class 6 mıdır acaba?

evet class 6 ama kesinlikle alamyın ben 2 adet aldım 1 tanesi 2 günde bozuldu hiçbir işlem yapamıyorum kartla
  • quote:

Orijinalden alıntı: asigenc_bedri

quote:

evet class 6 ama kesinlikle alamyın ben 2 adet aldım 1 tanesi 2 günde bozuldu hiçbir işlem yapamıyorum kartla

gidip iade etmeyi denememişsindir de :)

mey iletişimin konusunu takip ettiysen ordan alınan sandisklerde geldiği gibi bozuk çıktı, marka kötülemek pek mantıklı bişey değil.

fişini atmadıysan gidersin a101 e birader bozuk bu dersin parasını alırsın, olmadı ithalatçısı kimse iletişime geçersin yenisini gönderirler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SPaCeLoRD -- 3 Haziran 2012; 23:41:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD

quote:

quote:

niye denesin ki
    ozaman burdan nasıl şikayetini yazacak
    Amaç üzüm yemek değil bağcıyı dövmek
  • quote:

quote:

quote:

mey iletişimin konusunu takip ettiysen ordan alınan sandisklerde geldiği gibi bozuk çıktı, marka kötülemek pek mantıklı bişey değil.

fişini atmadıysan gidersin a101 e birader bozuk bu dersin parasını alırsın, olmadı ithalatçısı kimse iletişime geçersin yenisini gönderirler.

1. ürünü aldıktan 1 gün sonra ankaraya okulüma gittim
    2.ordaki a 101 gittiğimde biz hiçbişey yapamayız dediler
    3. ürünün üçersinde garanti belgesi felan çıkmadı yani garantili olduğu bile meçhul
    4. burda kendi kafama göre yorum yapmıyorum yaşadıklarımı anlatıyorum!

Not: bugün a-101 de yaşadığım bir oalyı analtmak istiyorum! 1,5 ay önce bisiklet almıştım ve kardeşim için almıtşım dün doğum günüydü paketiyle birlikte duruyodu dün verdim paketi açtığımızda ürün tüm vidaları elle çevrilmiş hiçbir sıkılma işlemi yapılmamış bunun üzerine bizde bisikletçiye gittik ve çoğu vidasını sıktı ve göbek ve direksiyon yalama yapmış dedi 30 tl masraf çıkardı (gerçktende öyle olmuş) bunun üzerine bizde a-101 mağazına fişi vew garanti belgesi ile götürdük ve adamlar hiçbirşey yapamayacakalrını söylediler firma gitmelisiniz dediler ithalatçı firmada ilgilenmedi yani a-101 kötülemek için yazmıyorum ama sattığın ürünlerle ilgilenmek gerekir!

• quote:

Orijinalden alıntı: gara murat

quote:

quote:

quote:

niye denesin ki
    ozaman burdan nasıl şikayetini yazacak
    Amaç üzüm yemek değil bağcıyı dövmek

İşte ah bide insanlar sormadan yargılamaları yokmu işte beni o bitiriyor!

• biraz yargısız infaz olmuş gibi ;)
  • quote:

quote:

quote:

quote:

1. ürünü aldıktan 1 gün sonra ankaraya okulüma gittim
    2.ordaki a 101 gittiğimde biz hiçbişey yapamayız dediler
    3. ürünün üçersinde garanti belgesi felan çıkmadı yani garantili olduğu bile meçhul
    4. burda kendi kafama göre yorum yapmıyorum yaşadıklarımı anlatıyorum!

Not: bugün a-101 de yaşadığım bir oalyı analtmak istiyorum! 1,5 ay önce bisiklet almıştım ve kardeşim için almıtşım dün doğum günüydü paketiyle birlikte duruyodu dün verdim paketi açtığımızda ürün tüm vidaları elle çevrilmiş hiçbir sıkılma işlemi yapılmamış bunun üzerine bizde bisikletçiye gittik ve çoğu vidasını sıktı ve göbek ve direksiyon yalama yapmış dedi 30 tl masraf çıkardı (gerçktende öyle olmuş) bunun üzerine bizde a-101 mağazına fişi vew garanti belgesi ile götürdük ve adamlar hiçbirşey yapamayacakalrını söylediler firma gitmelisiniz dediler ithalatçı firmada ilgilenmedi yani a-101 kötülemek için yazmıyorum ama sattığın ürünlerle ilgilenmek gerekir!

Sen de haklisin kardes. A101 Adıyaman'a yeni açıldı açılışa özel 5 rafli kitaplık 49,90TL idi bende aldım eve getirip kurmak icin açtığımda vidası çivisi vs olmadıgını fark ettim tekrar mağazaya gidip vidası çivisi askı arpatlarının olmadıgını söyledim şaşırdılar bir baskasından çıkartıp bana verdiler. Ben sonuçta hakkımı aldım ama o kitaplığı alan olduysa acaba benim gibi fark edip geri getirdi mı bilmiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ahşap yazılan sehpalar ahşap değil, suntalamdır.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.