Şimdi Ara

A101 - 6 Adet Yumurt 1,50 TL (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
92
Cevap
1
Favori
5.077
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Anlat kardeş dinliyorum dalga geçmiyorum ciddiyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bozoklu66 kullanıcısına yanıt
    Doğal ortamda beslenen tavuğun ne yediğini, ne kadar beslenebildiğini bilmiyoruz.

Kümeste beslenen tavuğun rasyonu uzmanlar tarafından hazırlandığı için ne yediğini ne kadar yediğini biliyoruz.

Sizce hangisini besin değeri daha iyidir?

• ReNeCaN R kullanıcısına yanıt
    sizce gıda terörü denen bişey olmasa gerek kaşarına sucuğuna yumurtasına balına vs türlü çeşit hile katan merdiven altı sözde üreticilerden hiç haberiniz yok heralde o dediğiniz işin uzmanı markalar gittice azalıyor güvendiğimiz markalar gün geliyor cirosu yükselince onunda tadı kacıyor bundan dolayı imkan el verdikçe köylü yumurtası sütü yoğurdu tercih etmek en doğrusu
  • Arkadaş bim, şöyle böyle yapıyor demiyor. Burda sıkıntılı olan çalışanlar. çalışan kişiler tavukları falan dolaba yerleştirene kadar hep güneşte sıcakta tutuyor. Bu da soğuk zincir dedikleri şeyi bozuyor.

düzenleme: En güzeli pazardan alışveriş yapmak. hazır paket ürünler sağlıklı olmadığını herkes söylüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi conqierors -- 10 Kasım 2015; 15:53:12 >
  • bozoklu66 kullanıcısına yanıt
    Aynen ya gidin hangi koşullarda sağıldığını bilmediğiniz sütü alın, hayvan hastalıklı değil mi? İlaç kullandı mı? Nasıl beslendi falan hiç bilmeyin. Ama o sütü için. O yoğurdu yiyin . o peyniri yiyin. Gıda terörünü anlattığınız kişi ziraat mühendisi. Neyin ne olduğunu biliyor merak etmeyin. Asıl siz hala açık süt açık peynir almaya devam ederseniz ne olacağını öğrenin.

Söylediğiniz gibi merdiven altı firmalar gıda terörünü yaratıyor. Siz gidipte güvenilir ve işin uzmanı bir firmadan alışveriş yaparsanız hiçbir sıkıntı çıkmaz.

• marka üreticiler hile yapıp ceza aldıklarında pek sarsmaz kendisini 1 kamyon ürün fiyatına cezayı ödeyebilir ama mahalle, semte hatta yöreye özgü markalar düşük bütçeli üretim yaptıkları için alacakları bir ceza iflasa kadar sürükleyebilir. Böyle düşünmek gerek
    geçen sene pınar marka yüzde 100 dana salamlarında kanatlı eti çıktığını gıda tarım bakanlığı açıklamıştı.
  • ReNeCaN R kullanıcısına yanıt
    çok iyi niyetli oldugunuzu düşünüyorum konuyu dağıtmadan bir örnek vermeyim uzman! arı yetiştiriciye varroa ile nasıl mücadele ettiğini sorduğumda piyasada ucuz bulunan kimyasal ilaç kullandığını söyledi oysa benim masum köylü yetiştiricim o ilaçları hiç bilmiyor portakal ve limon kabuklarıyla yok etmeyi öğrenmiş

başlığın amacı dışında daha fazla kullanmamak için sağlıcakla kalın
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahmut716

quote:

Orijinalden alıntı: hardcrss

quote:

Orijinalden alıntı: yyaydin

quote:

Orijinalden alıntı: qedo

a101 ..sok...bim bu uçu nden den mumkun oldugunca gıda malzemesi almayın.....

bu tarz marketlerde iceride calısan bır tanıdıgınız olsa........size neler dondugunu anlatsa...... aklınız cıkar....

bize bunlarımı yedırıyorlar dersiniz........

buyuk marketlerde carfoursa ve mıgrosu tercıh edin.....naciz hane tavsiyemdir...

nerelisin kardeş sen İSRAİL mi ? Fransa mı ? ingiltere mi millete çaktırmadan domuz eti yedirip yakalanınca da özür dileyen migrostan mı yapıcam alışverişi.

varsa kaynağınız koyun, yoksa iftira atmayın.

kaynak koy dedi migros'un domuz eti sattığı şubeleri var, kurtuluşta, gayrettepe'de, kendi sitesinde de başlık altında var, ama ürünler görünmüyor
    http://www.sanalmarket.com.tr/kweb/sclist/30161-domuz-sarkuteri

bunun dışında kipa ve real de satıyor, hatta kendi gözümle gördüğüm, real gayrettepe şubesi domu pastırma ,sosis satıyordu

http://www.uludagsozluk.com/k/migros-ta-domuz-eti-sat%C4%B1%C5%9F%C4%B1na-ba%C5%9Flanmas%C4%B1/

Arkadasın istedigi kaynagi halen gosterememissiniz.

Caktirmadan domuz eti yedirdiler demek sudur sigir eti kuzu eti hindi eti vb adiyla domuz etini insanlara sattilar.
    Ama domuz eti satıyor demek cok baska bir sey.

Birinde aldatmak var kandirmak var her seyin otesinde suc var.
    Digerinde ise tamamen yasal yapilan bir satis var.

Siz iftira attiginizi kendi kendinize kanitlamis oldunuz. Cahil gordum de sizin gibilerine forumlarda pek rastlamiyorum. Sigir etini domuz eti diye sattilar diye kaynak gösterin bana sozumu geri alacagim.

• Arkadaşlar küçük market büyük market diye ayırmamak lazım hemen herkesin hep bi şeyler karıştırdığını artık hemen herkes biliyor.
    Hatırlayan vardır illaki uğur dündar bir zamanlar gıda terörü olayına girmişti gizli kameralarda üretimhaneler fabrikalar fırınlar gezilip içindeki pisliği afişe etmekteydi.
    Baharata kiremit tozu katanlar ekmek hamurundan böcek ayıklayanlar tarihi geçmiş kaşarları kaynatıp tekrar piyasaya sürenler vs.. dünya kadar şey ortaya çıkıyordu.
    Ama sonra ne oldu gizli kamerayla haber yapmak yasaklandı (nedense) insanları bilinçlendiren düzenbazlık yapan üreticiyi korkutan haberler bitti.
    Ve hala ara ara haberlere çıkıyor hatta bakanlık bazen firma isimlerini açıklıyor. Demekki gerçekten küçük-büyük firmalar hala bir şeyler karıştırıyor.

Ama şu olaya bir son verin: Marketlerde dönenleri bilseniz asla almazsınız, hamburgercilerde yapılanları görseniz bir daha yemezsiniz, yumurtaların nasıl üretildiğini duysanız evinize sokmazsınız vs.. (Bonus: bizim komşunun damadı gördü, bizim eniştenin kuzeni söyledi, bizim arkadaşın arkadaşı dedi vs..)
    Bir şey biliyorsanız anlatmanız inandırıcılığınızı korumanız açısından önemli. Böyle içi boş yıllarca duyduğumuz sözler malesef pek ciddiye alınmıyor. Varsa hile hurda ortaya sunulmalı yoksa kulaktan duyma sözlerle pek çamur atılmamalı bence..
    Saygılarımla..

• Merhaba.
    Bugün 1 paket (6 adet) yumurtayı tereyağına kırıp yedim.

A101 - 6 Adet Yumurt 1,50 TL

Sorunsuz, lezZetli

• Yumurta suda batıyorsa sıkıntı yok.
    Ayrıca ben günde 8-9 tane yumurta yiyen adamım ve yumurtamı sürekli a101-bim-şok marketlerden alıyorum.

yaklaşık 1 yıldır bu şekilde bir tüketim söz konusu
    evet vücut geliştirme ile uğraşıyorum
    ve evet birşey olsaydı bu güne kadar mutlaka bana olurdu.

sizin için kendimi feda ediyorum. görün iyi niyetimi.

Bu güne kadar lezzet bakımından hiçbir sıkıntı yaşamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mytohology

Merhaba.
    Bugün 1 paket (6 adet) yumurtayı tereyağına kırıp yedim.

A101 - 6 Adet Yumurt 1,50 TL

Sorunsuz, lezZetli

Neyyy 6 yumurta mi yedin ustam maşallah

• tavuga o parayı versen çekdiği acıya değmez sana geri verir
  • quote:

Orijinalden alıntı: ReNeCaN

İnsan sağlığına zararlı değiller. Bunlar ürün kalitesine etki eden zararlılar.

İnternetteki her platformda nedense bu işleri ölümüne savunan, yediklerimizin çok sağlıklı olduğunu iddia eden birileri mutlaka çıkıyor ne hikmetse.

• Yedikleriniz çok sağlıklıdır demiyorum.

İyi tarım uygulamaları ürünü ya da organik ürün alınırsanız çok sağlıklıdır diyebilirim. Bunun dışında tarladaki ürünü bakanlık özellikle gidip kontrol edemiyor.

Ben verdiğiniz örneklerden yola çıkarak zehirli değiller dedim.

En basitinden elma üzerine daha parlak görünmesi için parafin dökülüyor. Fakat parafin insan sağlığı için zararlı mı, buna dair bir araştırma olmadığı için zararlıdır zehirlidir diyemiyoruz. Ama zararı yoktur da diyemiyoruz.

Televizyonda çıkıpta o kanser yapar bu kanser yapar diyen doktorlardan bir tanesi gelsin bir ziraat fakültesine eğitim alsın bilgi sahibi olsun ondan sonra bu kadar çok konuşur mu.

• Ben 4,5 yıl markette çalıştım tarih değiştirme olayı diye birşey olması mümkün değil alırsın ürünü firmaya geri iade edersin.
    Raftaki daha tüketim tarihi gelmemiş ama küflü olan ürünler elemanların gözünden kaçan şeyler atıyorum kaşar peynirinin poşetinde ufacık bir delik olur peynir zamanla küflenir.
    Yok migrostan alın oradan alın buradan alın hepsi aynı değişen bir şey yok.
  • Mytohology M kullanıcısına yanıt
    sanki çok ucuz 30 tanesini 10 tl ye normal bilinmedik markadan max 15 tlye keskinoğlu yumurta alıyom.tabi small var bide large.ben large aldığım için 62-72 gram arası değişiyor yumuratnın ağırlığı. bu sitede tavsiyedir http://www.yumurtaborsasi.com/
  • orası burası domuz eti yediriyor diyenler bazı marketlerin saatıkları ürünleri arkasındaki içindekiler bölümünü okusunlar. Domuz yağı eti yoktur ibaresi yok bazı ürünlerde. Bimde kapış kapış satılan bisküviler var mesela süslü püslü içindekiler etiketine ne zaman baksam domuş yağı yoktur ibaresi yok. Bu kadar şeye dikkat eden market bunu yazmadıysa şüphelidir diye almıyorum. Diğer marketlerde de olabilir bu ürünler.
    Ama eti bile bile sattıklarını bende duymadım. Satanlarda açık açık yazıyor. Bu ürünlerin satışı serbest sonuçta tercih edenlerde var.
  • qedo kullanıcısına yanıt
    Kardeşim ben vücütgeliştirmeyle uğraşıyorum, günde 4 yumurta, yarım litre süt, yarım kilo tavuk gögsü , 250gr light peynir tüketiyorum hergün ve hepsini 3 yıldır a101 ve bimden temin ediyorum bana bişey olmadıysa size hiç birşey olmaz merak etmeyin. Ayrıca ben her ay dünyanın alışverişini yaparım yediklerimden ötürü ama sizin dediginiz durumlarla karşılaşmadım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahmut716

quote:

Orijinalden alıntı: hardcrss

quote:

Orijinalden alıntı: yyaydin

quote:

Orijinalden alıntı: qedo

a101 ..sok...bim bu uçu nden den mumkun oldugunca gıda malzemesi almayın.....

bu tarz marketlerde iceride calısan bır tanıdıgınız olsa........size neler dondugunu anlatsa...... aklınız cıkar....

bize bunlarımı yedırıyorlar dersiniz........

buyuk marketlerde carfoursa ve mıgrosu tercıh edin.....naciz hane tavsiyemdir...

nerelisin kardeş sen İSRAİL mi ? Fransa mı ? ingiltere mi millete çaktırmadan domuz eti yedirip yakalanınca da özür dileyen migrostan mı yapıcam alışverişi.

varsa kaynağınız koyun, yoksa iftira atmayın.

kaynak koy dedi migros'un domuz eti sattığı şubeleri var, kurtuluşta, gayrettepe'de, kendi sitesinde de başlık altında var, ama ürünler görünmüyor
    http://www.sanalmarket.com.tr/kweb/sclist/30161-domuz-sarkuteri

bunun dışında kipa ve real de satıyor, hatta kendi gözümle gördüğüm, real gayrettepe şubesi domu pastırma ,sosis satıyordu

http://www.uludagsozluk.com/k/migros-ta-domuz-eti-sat%C4%B1%C5%9F%C4%B1na-ba%C5%9Flanmas%C4%B1/

Satiyorsa iceriginde belirtir, icerik belirtmeden satarsa kan alirlar o firmadan.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.