Şimdi Ara

A101 50'Lİ EVONY MASKE 14.95TL (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
88
Cevap
3
Favori
17.944
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kutunun üzerinde yine 3 katında da meltblown vardır yazıyor. Ancak daha önceki incelemeleri izledim ürün benim aldığım ürünle aynı değil. Eski ürünlerde 3 kat tül benzeri meltblown karışımlı yapı mevcutken benim aldığımda yine benzer kutu sadece üzerine uv ile üretilmiştir ibaresi eklenmiş ancak orta katmanda meltblown benzeri gözenekli olmayan kağıt benzeri bir katman var. Bu ürün büyük ihtimalle yeni çıkardıkları siyah meltblown katmanlı maske ile aynı ancak bir senedir kullandıkları teknolojiden geri adım atmamak için kutunun üzerine hala 3 katında meltblown vardır yazmışlar. Evony maske şuan piyasada her yerde var herkes kullanıyor. Ancak gelen tepkiler sonrası böyle bir adım attılar. Tabi bunlar hep yorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • melihcskn M kullanıcısına yanıt
    Kendileri kutu üzerinde yeşilde 1 senedir 3 katında vardır yazıyordu ancak incelemelerde orta katında saf meltblown katmanı yoktu. Siyah olan maskede ise kutusunda yazıyor ve orta katmanda saf meltblown var

• onsos1100 O kullanıcısına yanıt
    Peki şu an üretilen yeşillerde bu mevcut mu?

• albati kullanıcısına yanıt

Bilime gerek yok. Azıcık mantıklı olsan yeter.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusuf24

Bilime gerek yok. Azıcık mantıklı olsan yeter.

İlk cümleden sonrasını okumadım.

Ağır gelmiş olabilir. ilkokul ogrencisi falan varsa yardımcı olur anlamanıza.

• yusuf24 kullanıcısına yanıt

He kardeşim sensin. Çok haklısın. Ben yenildim, sen yendin. Lütfen alıntı yapma artık.

• yusuf24 kullanıcısına yanıt

Ne gereksiz ve üslüpsuz cevaplar. Hayır fırsat olarak uygun gelmediyse almazsın yada bilgilerde hata varsa insan gibi açıklarsın. Nedir yani ...

• gangmans kullanıcısına yanıt

Milleti yanlışa düşürecek, bir ürünü gereksiz yere yücelten saçma mesajlara tavrını koy önce. Sonra benim üslubumü eleştir.

hocam bu videoda, hiç korumadığı iddia edilen kumaş maske en iyi 2. çıkmış, ben mi yanlış anladım?

• quote:

Orijinalden alıntı: albati

https://www.youtube.com/watch?v=Jx9KoLJ7iVc&feature=youtu.be

Video başında gösterdiği maskelerden yeşil olanı Evony.

Alıntıları Göster

https://www.trendyol.com/gml-maske/meltblown-98-7-koruyucu-raporlu-3-katli-dikissiz-full-utrasonik-maske-10-lu-pakette-50-adet-p-69005934?boutiqueId=567724&merchantId=190134

GML al dene hocam. Pandeminin ilk başlarında MEltblownlu mavi ACURA kullanıyordum.Artık GML kullanıyorum. Test sonuçlarıda resimlerde mevcut. burayada koyayım. Senin attığın alventedede baakcağım ilk fırsatta.Firmayı arayıp orjinal nerden alacağıma onlardan alabilecekmiyim soracağım.

A101 50'Lİ EVONY MASKE 14.95TL
    A101 50'Lİ EVONY MASKE 14.95TL

• SPaCeLoRD kullanıcısına yanıt
    Kim tam olarak ne iddia ediyor o kısmı anlayamadım hocam.

Videonun özeti şu:
    A101 50'Lİ EVONY MASKE 14.95TL A101 50'Lİ EVONY MASKE 14.95TL

5 mikrona kadar geçirgenlik aynı, fark 3 ve altı değerlerde ortaya çıkıyor.
    Ve fark yüzde yüz.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• belo3 kullanıcısına yanıt
    Alventin kendi sitesi dışında tek yetkili satıcısı var sanırım. Çünkü sitelerinde öyle belirtmiş.
    Ben kendi sitelerinden sipariş edecektim, kupon olunca n11den aldım.

Elimdekiler bitince dediğinize de bakabilirim hocam teşekkürler öneriniz için.
    Maske konusunda öyle aşırı hassas değilimdir ama yüzde yüz gibi bir geçirgenlik farkı da görmezden gelinemez.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Maalesef evony koruyuculuğu yok o yüzden bu fiyatlarda

Bir yılı aşkındır defakto dan aldığım bez maskeyi yıkayıp kullanırken hiç virüse yakalanmadın ne zaman evony maskeye geçtin ve çift maske olarak takmaya başladım 1 ay içinde virüse yakalandım.

Teşekkürler. GML yide 10 lu paket olarak Migros satıyor.Bilginiz olsun. Şuan 7 tl ama ara ara 4 ve 5 tlye düşürüyor. O zaman alıyorum.

Alvent trendyoldan aldım daha takarken yarısı kopuyordu. Logo yeri şeffaf incecik ve dikişleri de o kadar iyi değil. Üşenmedim yazdım firmaya sahte mi? diye maalesef gerçekmiş tek yetkili satıcısıymış.

%98 koruma sağlayan FFP3 N95 maskedir. Cerrahi maskeler değil. Boşuna övmeyiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: radko

Maalesef evony koruyuculuğu yok o yüzden bu fiyatlarda

Bir yılı aşkındır defakto dan aldığım bez maskeyi yıkayıp kullanırken hiç virüse yakalanmadın ne zaman evony maskeye geçtin ve çift maske olarak takmaya başladım 1 ay içinde virüse yakalandım.

Benzer bir durumu bende yaşadım,bilmiyorum tesadüf mü ama evony kullanmaya başladıktan 1 hafta sonra pozitif çıktı test.

• quote:

Orijinalden alıntı: albati

Kim tam olarak ne iddia ediyor o kısmı anlayamadım hocam.

Videonun özeti şu:

5 mikrona kadar geçirgenlik aynı, fark 3 ve altı değerlerde ortaya çıkıyor.
    Ve fark yüzde yüz.

Bu maskenin Evony olduğunu nereden biliyorsunuz?

• melihcskn M kullanıcısına yanıt

Bugün a101 den yeşil evony aldım, aynı videodaki siyah maske gibi ara katman meltblown diye tabir edilen kumaş plastik arası bir malzemeden yapılmış.

İmalata göre partiilerde farklılıklar var mı bilmiyorum, yer ankara

• 2 kutu alvent açmıştım daha kullanmak nasip olmadı goodcare stoklarım erimedi A101 50'Lİ EVONY MASKE 14.95TL 

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.