Şimdi Ara

A101 26 JAnt 21 Vites Bisiklet 595 TL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
1
Favori
4.315
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bisikletten soğutan bisikletlere hiç binmeyin daha iyi bence. ayda yılda bir çıkacaksan kiralayarak sür. marka bisikletlerin saati 7.5 10tl.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Alınır mı? Uzun turlara çıkılmıyorsa alınır, dişlilerle ilgili sorunda da garanti bitince sistem daha iyisi ile yenilenir. Şu anda ortalama çocuk bisikletleri bile bu fiyata zor bulunuyor. Yoğun kullanım var ise zaten bilgi ve deneyim de daha fazladır, eski ama baba bir bisiklet alıp adam etmek tercih edilebilir.

Orijinalden alıntı: eskikarateci

bisikletten soğutan bisikletlere hiç binmeyin daha iyi bence. ayda yılda bir çıkacaksan kiralayarak sür. marka bisikletlerin saati 7.5 10tl.

Saati 7,5 TL' den kiralık bisiklet nerde var?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Dünyayı bize büyük gösteren o'nun büyüklüğü değil, bizim küçüklüğümüzdür (Şeyh Edebali) Sen nefsini hak ile meşgul etmezsen, nefis seni batıl ile meşgul eder. Suç her zaman başkasındadır; kendimiz her zaman masum, çalışkan, azimliyiz. Sıradan insanların büyük televizyonları, sıradışı insanların ise büyük kütüphaneleri vardır.
  • kimler almalı? boyu 170 altı olanlar, süreceği mesafe 1 2 km geçmeyecek olanlar, kondisyonu olmayan yeni başlayanlar.

yerli marka corelli var 1000 tl üstü güzel çelik olmayan bisikletleri var günlük kullanıma uygun onlara da bakabilirsiniz.

samsun atakumda 5 liraya da kiralık bisiklet var

Orijinalden alıntı: elbetbirgun

Bir kaç soruyu cevaplamaya çalışacağım.

Bu fiyata tabiki alüminyum bisiklet beklenmez. Çelik olması düşüneceğimiz en son şey bence şu an.

Amortisör olmaması bence bu fiyattaki bisiklet için dezavantaj değil avantaj. 2-3 binlik bisikletlerde bile kullanılan amortisörü iyi olmadığı için bir çok kullanıcı tercih etmiyor. Bisiklet Forum sitesinde de tavsiyelere bakarsanız zoom maşa bir bisiklet yerine sabit maşa bisiklet tercih ederler.

Kadro boyu 17 inch çok küçük kalır yetişkinler için. 17 inch 43 cm eder. 170 cm boydaki arkadaşım 46 cm bisiklet kullanıyor. Abim 175 cm boyunda 48 cm, arkadaşım 185 boyunda 51 cm.

Disk fren hidrolik fren olduğu sürece tercih edilir, pabuç freni mekanik frene her zaman tercih ederim. Abimde pabuç bende hidrolik fren var kuru zeminde son derece başarılı abimin frenleri çok beğeniyorum.

Vites sayısından ziyade vites oranları önemlidir. Geçen sene mosso 7 vitesli sisteminde 28 dişli ruble kullanırken bu sene 34 dişli megarange ruble kullandı. Bu yokuş çıkarken çok büyük avantaj.

Benim tavsiyem yetişkin olarak alayım işe giderim filan diye düşünüyorsanız almayın, alüminyum kadro, üzerindeki komponentleri bilinen iyi bir şey alın.

bu model kampanyada nasıl sizce? çok önerildi internette

A101 26 JAnt 21 Vites Bisiklet 595 TL
    A101 26 JAnt 21 Vites Bisiklet 595 TLDECATHLON
    Şehir Bisikleti - ELOPS 100 ALÇAK KADRO
    https://www.decathlon.com.tr/elops-100-alcak-kadro-id_8487234.html

• quote:

Orijinalden alıntı: subayt

Ben aldım işyerim 1 km bunla gelip gidiyorum bana fazlasıyla yetiyo. Amortisörlüsü bime geldi ama bilerek almadım. Bi de alıyosun eve getiriyolar. Yalnız demonte

boyunuz kaç? bende 1 km sürecem haftada bir kaç gün.

ayar çeksek 183 boya olur mu acaba? gidipte bianchiye 3 bin lira baymıyım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bucephalas -- 7 Ağustos 2021; 4:3:39 >

Jantı tek kat alüminyum galiba. Bu fiyatta çift kat beklerdim. Teker göbeklerine özellikmiş gibi çalınmaya karşı etkili somunlu göbek diye yazmış. Maliyeti düşürmek için QR mandalı koymamanı anlarım ama özellikmiş gibi lanse edilmiş. Tekerin selenin fren kolunun hiçbirşeyin markası belli değil. Vites yok. 1 yorum var o da olumsuz. Klasik bisiklet seviyorsanız bisiklet markalarının modellerine bakın isterseniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elbetbirgun -- 7 Ağustos 2021; 8:24:9 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • elbetbirgun kullanıcısına yanıt

bu arkadaşın dediklerinin tamamı doğru kulak verin.

Orijinalden alıntı: CARNIVALE

linkten a101'de geçerli 20 tl indirim kodunu alarak sipariş verebilirsiniz:

https://getdiscount.herokuapp.com/search/A101

Bu kodlar çalışmıyor sanırım hocam. Başka bir yöntem var mıdır kod bulmanın? Teşekkürler

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bu markanın 2 ay önce 2 amortisör olan modelini aldım bu fiyata birkaç sorun çıktı.Servisi her yerde yok servis kurmayinca garanti dışı kalıyor. Ön lastikle jantın birleştiği yerden teller çıktı 1 hafta olmadan amortisörlerde hiç esneme olmuyor desem yeri varla yok arası 25 TL kurulum ücret aldılar 600 TL eder vites geçişleri zorluyor ve ağır bisiklet 170 boy için uygun üzeri için alınmaz

Ürün 12 Ağustos bültenine eklenmiş. Marketten almak isteyen olursa bilgisine.
    Yalnız işi şansa bırakmak istemeyen olursa internetten sipariş versin.

1.75 boy altı için fırsat diyebiliriz

Marketten sürüşe hazır alabiliyor muyuz?

Gerçi o kutunun kabı müşteriler tarafından kesin açılır. İlk alan siz olmazsanız. 😀

Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.