Şimdi Ara

A101 22 Ocak (Tablet)Quad Core 1.8ghz 149 lira (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
181
Cevap
5
Favori
20.099
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
-2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: MaTRiX

quote:

Orijinalden alıntı: BUGATTI

Tek eksiği harici bir grafik yongası olmaması yani grafik için intel yongasını kullanması, zaten ucuz yapan da o sanırım

Geçen hafta gelen z2520 ve 2gb lık modeli almıştım onda da harici grafik yongası yoktu ve nfs mosta wanted oynatmadı, oynattı da sesler fln geriden geldi grafikler hep atlama yaptı

İade ettim ve hızlıal dan dell venue 7 8gb olan tableti aldım üzerinde z2560 ve grafik yongası olarak da power vs sgx544 var

Nfs most wanted da süper performans aldım en ufak bir takılma atlama yok, android 4.4.2 aldı cihaz, ve gerçekten hızlı ve kasma sorunu olmayan bir tablet çıktı, üzerinde de 4100 mah pil var ve şarj kullanım süresi ile performansı gerçekten elimdeki nexus 7 den çok güzel

hızlıal da 229 TL idi , teknokumbaradan 25 TL çek aldım 204 TL ye geldi

Alternatif olur açısından yazıyorum dileyen faydalanır ...

Dell Venue 7 almayı ben de düşünüyorum fakat 8 GB hafıza az gibi geldi, SD kart takıp bütün oyunlar karta atılabiliyor mu acaba?

Rootlaraanız sd karta uygulama yüklersiniz ama hız va konusunda çok beğendiğimi söyleyebilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaş film varmış ekranda harbiden ya :) ama çok iyi yapıştırılmışlar hiç belli olmuyor. Napıyoruz peki çıkarayım mı filmi çok sevmem ben öyle şeyleri de, ama Tereddüt ettim çok sağlam yapıştırmışlar.

• erolalper E kullanıcısına yanıt
    Bende anlayamamistim oldugunu fakat ekranin uzerinde bitsuru cizik oldugunu gorunce aklima geldi kenatlarindan tirnakla zorlayinca gordum koruyu oldugunu

• quote:

Orijinalden alıntı: erolalper

Arkadaş film varmış ekranda harbiden ya :) ama çok iyi yapıştırılmışlar hiç belli olmuyor. Napıyoruz peki çıkarayım mı filmi çok sevmem ben öyle şeyleri de, ama Tereddüt ettim çok sağlam yapıştırmışlar.

Hocam randevu alayım göz doktorundan adres ver
  • Bu fırsatı kaçırdık ama ucuz olmasının sebebi dahili kalitesiz gpu olması. Bide marka.
    Çok güncelleme meraklısı değilim çok hız meraklısı da değilim. Aldığım şeyde uzun ömür olsun sıkıntısız gerisi hallolur

• quote:

Orijinalden alıntı: kellesh

Bu fırsatı kaçırdık ama ucuz olmasının sebebi dahili kalitesiz gpu olması. Bide marka.
    Çok güncelleme meraklısı değilim çok hız meraklısı da değilim. Aldığım şeyde uzun ömür olsun sıkıntısız gerisi hallolur

Fırsatı kaçırdık derken bugün almak istesek bitmiş midir ? Almayı düşünüyorumda.
  • Rustmcx kullanıcısına yanıt
    Ben dün 11de sordum bitmişti
    Tesadüf o ya bulunduğun yerde birmez Yada birisi geri getirir herşey mümkün

• Şansımı deneyeyim o zaman alabilirsem burdan incelememi paylaşırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rustmcx

Şansımı deneyeyim o zaman alabilirsem burdan incelememi paylaşırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: amer4a

quote:

Orijinalden alıntı: erolalper

Arkadaş film varmış ekranda harbiden ya :) ama çok iyi yapıştırılmışlar hiç belli olmuyor. Napıyoruz peki çıkarayım mı filmi çok sevmem ben öyle şeyleri de, ama Tereddüt ettim çok sağlam yapıştırmışlar.

Hocam randevu alayım göz doktorundan adres ver

Doğru diyorsun valla :)) ben çıkartcam valla o filmi çizik içinde zaten :)

Edit: çıkardım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erolalper -- 23 Ocak 2015; 15:52:52 >
  • Adamlar şuanda twitterdan 20 tl indirim dağıtıyor;https://twitter.com/HometechTR/status/558595878760742912
  • Asus memopad ezer geçer bunu
  • quote:

Orijinalden alıntı: ACETECA

Asus memopad ezer geçer bunu

Fiyat/Performans açısından başka bir tabletle kıyaslayabilirsin. Aynı konuyu 1000 defa konuşuyoruz. O zaman memopad'i de hometech quad tab geçer?
  • Arkadaşlar ekrandaki film konusunda süpersiniz :) ne diyim. :D

Ekranda bir gelişme var mı çıkaran arkadaşlar parlaklık konusunda ciddi bir gelişme oluyormuş. :)
  • Ekranda film mi varmis? Gordugum iyi oldu.

Ben ekranin saginda baloncuk oldugunu gordum bugun ve film varmi diye kontrol ettim yok dedim kendi kendime ve yarin ekranda sorun var hem baloncuk hemde cizikden dolayi iade edecektim.

Filmi kaldırınca bsy kalmadi =))

• Bende de baloncuk vardı ordan anladım:D demek ki arada hata olabiliyor stickerı yapıştırırken:D
  • Alın kenarda dursun

• Broon kullanıcısına yanıt
    Aldık almasınada,kenarda durmuyor sürekli elimizde...
    On numara tabletmiş....zehir gibi...uçuyor mübarek..
    Tek sıkıntım sahibinden ve gittigidiyor yüklenmiyor....oda android sürümünün 4.4.4 olmasından sanıyorum...apk leri bu sürüme uygun değil...yakında düzelir herhalde....
    Diğer yönlerden süper bir cihaz...sarjıda gayet iyi....

• quote:

Orijinalden alıntı: iron_maiden_levent

Intel® Atom™ Processor Z3735G
    (2M Cache, up to 1.83 GHz) işlemcisi bu nette çok fazla bir bilgi yok ama birisi yorumunda 32000 puan aldı demiş antutu'da biraz şişirmiş gibi geldi bana. üründe gps yok.
    Sadece gündelik kullanım için idare edebilecek bir cihaz oda android'te yeni başlayacak kesime ya da alın çocuğunuza oyuncak olsun :) Ekran ips demiş ama kesinlikle fazla bir beklentiniz olmasın bence. Aynı şekilde pil içinde geçerli bu tip cihazlarda kısılabilecek en kolay şey pil kalitesi oluyor. Fiyat gerçekten uygun aynı işlemcili reeder'ın tableti yakın özellikler belkide tamamen aynıdır çok dikkat etmedim 229 tl.

Ben o reeder tableti 209 liraya aldım yanına bir yıllık mcafee virüs koruma + 30 liralık e-kitap hediyeleri verdi
    Bilmiyorum hometech 101 ürününü mü almalıydım acaba diye düşünüyorum ilk kullanımda 3 saat 2. Kullanımda 4 saat pil
    Ömrü var. Donanımları aynı galiba
    Reeder a7im quad vs hometech ultra tab 7

• pil performansı aktif kullanımda 5 saati geçti 4. kez şarj ettim
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.