Şimdi Ara

A101 2.5 litre PEPSİ 25 TL kaçırmayın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
1
Favori
1.491
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • A101 de Pepsi 2.5 litre 25 TL satılıyor arkadaşlar kaçırmayın bedava bu ekonomide .

A101 2.5 litre PEPSİ 25 TL kaçırmayın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bay Muhalefet kullanıcısına yanıt
    bimde de öyle ama bunlar seni fazla yaşatmaz bende cok iciyordum zamanında e**** tersten gördüm karaciğer iflas ediyordu resmen. Halen cekiyorum.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • En iyisi içmemek tabi. Benim tavsiyem daha ufak boyutlarda alınması örneğin 1.5 lt si migrosta 18.5 TL. Bütün aile bir öğünde tüketmeyecekse zaten 2.bardaktan sonra gazı kaçıyor şekerli su oluyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Atın ölümü arpadan hadi gelin arkadan kadim mübarek kardeşim yediğin her şey senin ölmen için üretiliyor fakir ülkelerin kaderi bu .

Kola içmek bir nedendir sadece yediğimiz her şey kalitesiz ve sağlıksız bu ekonomide Almanya Amerika kalitesinde gıda tüketmek istiyorsan asgarî ücretin tamamını gıdaya versen gene yetmez

• Burada zararlı diye nara atanlar hasta ziyaretine giderken bile kola alıyordur

• bedavaysa içerim yoksa para verip almam A101 2.5 litre PEPSİ 25 TL kaçırmayın su yada ayran tercihimdir. ne katabilirler ki en fazlaA101 2.5 litre PEPSİ 25 TL kaçırmayın 

• A101 ve migrosta cocoacola ultimatli teneke 9.90a düşmüş. Şekersiz ultimate ama tadı güzeldi.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bay Muhalefet kullanıcısına yanıt
    amerika bizden daha çok kola tüketiyor.
    kola sıkıntı evet ama bol su içer, arada yeşil çay patlatırsan sıkıntı olmaz. ytd.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bim'den kola alınmaz. Tekelden aldığım pepsi ile Bim'den aldığım pepsi arasında bariz fark var. İyi kola içecekseniz dolabını kapatmayan bir yerden alın. Genelde Tekel bayiler kapatmıyorlar. Tabi içmemek en iyisi.

• Aslında aburcubur kola vs. almamak içmemek lazımda.

Bazen insanın canı istiyor bende pepsicilerdenim. Ama ev kalabalık değil 4x1 lt olan kampanyaları kovalıyorum. Çünkü içilmeyince de gazı gidiyor çöp oluyor. max 1 gün bekler sonra tadı değişiyor.

• Ne yaşadınız? geçmiş olsun

• SYLAS S kullanıcısına yanıt

tadı iğrenç

• Gecmis olsun hocam ne oldu acaba? Benimde karaciger enzimlerim bu ara yuksek cikiyo ama kolayi arada iciyorum o yuzden sordum.

• fatmucu kullanıcısına yanıt

sağ olasın hocam. Karaciğer grade 3 seviyede tam çalışamaz hale gelmiş.

Şeker meker bunlar adamın hayatını kaydırır sağlığımız ıcın tüketmemekte veya ayda bir tüketmek gerekli.

• 1 litre bile 2. açışta ilk tadı asidi vermiyor bunu açtın mı bitirmen lazım

• unpop kullanıcısına yanıt

Bugün denedim evet çok iyi değil ama yemekle gidiyor sıkıntı yok 😅

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.