Şimdi Ara

A101 12 MART PERŞEMBE (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
194
Cevap
9
Favori
18.962
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
4 oy
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Baba evine bir VESTEL 39 inch LED, kendi evimede A101'den 48inch SEG TV almıştım. Buhar kazanlı ütüm de VESTEL. Ben zaten yerli üretime destek veriyordum. Ama ithal mallara vergi olayından dolayı sinirliyim. Artık almam VESTEL.

İsteyen buyursun alsın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    http://m.donanimhaber.com/haberler/Vestelin-ek-vergi-istegi-kabul-edildi.htm

Uydu alıcı görüntü güzel yani sabahtan akşama evde tv seyreden aileler için iyi hd görüntü güzel sd görüntü eski uyduda çamur gibi olan görüntülerde güzel interneti denemedim vaktim yok yani onun haricinde evdekilerin isteklerini karşıladı ama senin isteklerin nedir karşılarmı bilmem yani 800-1000 liralık uydular(vu+,gigablue,dreambox ,vs)gibi olmasada idare eder ben memnunum 10-12hd kanal var süper ama son karar senin iyi araştır forumlarda var incele karar var çok beklentin yoksa al
    https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=89954986

VARLIĞIMLA YETİNMEYENİ YOKLUĞUMLA TERBİYE EDERİM
  • quote:

Orijinalden alıntı: sergeant43

Uydu alıcı görüntü güzel yani sabahtan akşama evde tv seyreden aileler için iyi hd görüntü güzel sd görüntü eski uyduda çamur gibi olan görüntülerde güzel interneti denemedim vaktim yok yani onun haricinde evdekilerin isteklerini karşıladı ama senin isteklerin nedir karşılarmı bilmem yani 800-1000 liralık uydular(vu+,gigablue,dreambox ,vs)gibi olmasada idare eder ben memnunum 10-12hd kanal var süper ama son karar senin iyi araştır forumlarda var incele karar var çok beklentin yoksa al
    https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=89954986

Az araştırdım güncellemesinde sıkıntılar bahsedilmiş.Ben pc odamda monitörde akşamları tv izlemek için almak istiyorum arada annemin dizileri oluyor şu kahrolası fox samanyolu şaçma sapan dizileri varya onlar iş Annemiz kıramıyoruzda bırakıyoruz tvyi ona izliyor ama bizde telefondaN izliyoruzKanalları sorunsuz açsın başka bişe istemiyorum anlayacagın

• Galatas4ray kullanıcısına yanıt
    O zaman sana uyar Fox samanyolu hd yayın görüntü süper yani bende annem için aldım alalıdır dua ediyor ama sen yinede verdiğim linkte yazışmaları baştan sona oku karar ver yanıltmak istemem seni

VARLIĞIMLA YETİNMEYENİ YOKLUĞUMLA TERBİYE EDERİM
  • ottoserdar O kullanıcısına yanıt
    heinz mısır 4,35 migros ta

Orijinalden alıntı: Dehhani.

Sivilce ve siyah nokta icin krem almayi dusunuyorum ama faydasi olur mu

Az çok farketmez rahatsızsanız görüntüden uğrayın cildiyeye

bimdeki mayonezi 4.75 e almıştım

1. Vestel kendisine subvasyon desteği isteyeceğine ithale vergi istemiş, bu kabul görmüş ve de bu yollar halkın cebinden çıkacak parayı artırmayı hedeflemiştir. Zaten ötv'den kdv'ye üzerinde çok fazla yük olan bir sektörde bunu yapmak deli cesareti ister.

2. Milli ürün goygoyuyla acitasyonla ürün satmaya çalışmış, milli duyguları satış stratejisine alet etmiştir.

3. Lg'den Samsung'a her firma kendi memleketine özel ve daha uygun telefonlar çıkarırken çin'de 50 dolara müşteri bulamayan telefonları 900 tl'den satmaya çalışmıştır.

4. Son 5 senede Vestel markası taşıyan ne ürün aldıysam hiç memnun kalmadım. Önceden kaliteli 55 elkran tv'sini kullanmıştım ama şimdi kesinlikle kalitesi zayıf.

Bunun yanında çalışanlarına, eleman seçme sürecinde yaptığı muameleyi de gözönüne alarak şahsen vestel kullanmama kararı almış bulunuyorum.

Vestel yerli üretim yapmıyor, vestel montaj yapıyor. Nasıl ki Fiat marka araçlar getirilip de burada montaj yapılıyor, o hesap. Şimdi fiat marka bizim markamız, yerli ürünümüz mü oluyor? Vestel'i yerli bir marka olarak göremiyorum. Beni adam yerine koymayan firmayı da ben tercih etmem. Nitekim ki aspiratör aldım, gittim 23 tl fazla verip Arçelik aldım, o yerli değil mi? Yerliye antipatim yok ama yerli üretici de önce beni düşünecek(NOKTA)

Bu tableti alacağınıza samsung'un lg'nin ucuz yollu 7" modellerine bakın üstüne en fazla 100 tl daha verirsiniz ama elinizde adam akıllı bir cihaz olmuş olur. Çolupa çocuğa almıyorsanız da reeder w7ic var, ben aldım memnun kaldım hiç değilse android gibi tırt değil windows 8.1.

Bu arada mısır, konserve tavuk ve makarnalar ilgimi çekti. Onlar için giderim.

• quote:

Orijinalden alıntı: bazen13

Tablet alinir

üyeyi banlayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tribal_dns -- 6 Mart 2015; 4:15:22 >

Orijinalden alıntı: carpenokte

Vestel e çamur atma konusuna dönmüş, bendeki tv hariç bütün eşyalar vestel, hiçbir sorun yaşamadım, tv yi de değiştirirsem mutlaka vestel alıcam, nedir bu karalama kampanyası.. Her konuda aynı muhabbet.

Ne camur atma ne de karalama var.
    Neden herhangi bir firsat konusunda urunu oldugunda bir kiside arcelik e,sunny e karsi bu tutumda bulunmuyor?
    Insanimiz yerli markaya karsi degil.
    Ama haksiz rekabete karsi.
    Cebimizden cikacak paraya sadece bir sirketin menfaatinin karar verecek olmasina karsi.
    3 liralik herhangi bir urunu 10 liraya aldigimiz ulkemizde, yetmez o ben satamiyorum sen onu 12 yap diyen sirkete artik karsi.
    Sence bunlar durduk yere yapilmis bir karalama kampanyasimi? Kim ne yaptiysa ona uygun tepki goruyor.
    Benim malimi ozgur iradenle almiyorsan benim irademle 200 lira daha cik o zaman demek ne kadar rekabet kurallarina uyar?

• Vestel ,casper , erkayasanlar Türk halkına karşı hainlik ,ihanet ve kötülük yapmıştır .
    Bunlar haindir . Vestel hainbaşıdır

Beko,Arçelik'e karşı değiliz niye bunlar hainlik yapmadı

Orijinalden alıntı: Gravaze

Vstel savunucuları türemiş yine.

Vestel yerli üretim yapmıyor, vestel montaj yapıyor. Nasıl ki Fiat marka araçlar getirilip de burada montaj yapılıyor, o hesap. Şimdi fiat marka bizim markamız, yerli ürünümüz mü oluyor? Vestel'i yerli bir marka olarak göremiyorum. Beni adam yerine koymayan firmayı da ben tercih etmem. Nitekim ki aspiratör aldım, gittim 23 tl fazla verip Arçelik aldım, o yerli değil mi? Yerliye antipatim yok ama yerli üretici de önce beni düşünecek(NOKTA)

ürün geliştirmenin, yatırımın hiç bir alanını bilmeyenler türemiş yine...

Diğer yazdığın konular görecelidir, bişiy diyemem,, Ama alıntısını yaptıgım kısım için tekrar yazıyorum.

Geçmişte 7 yıl vestelde muhendis olarak calıstım..

Vestel Tvde Paneli kendi üretmese de "Anakartını" bile kendi üretiyor, diziyor.
    aynı mantıkta motor üretmiyoruz diye türkiyede otomotiv de yok diyebilirsin. sadece Fiat değil bahsettiğim.
    Hatta kamera sensörünü sony, ekranını da LG üretiyor diye, Koca Lenovo için Cep telefonu üretmiyor" da diyebilirsin..

Günde 10.000 adet buzdolabı bile ürettildi., "püfff kompresörünü hazır alıyor montaj yapıyor ki" diyemezsin... Boyle projelerin içinde bulunmadan, aklın hayalin alamaz yapılan, üretilen, geliştirlen çalışmaları...
    PC basında "sadece montaj yapıyor kiii bişiy geliştirmiyor kiii .. NOKTAA" yaz...
    "NOKTA" nedir ya, internet yaygınlastıgından mıdır nedir heryer 20 bilip 100lük konuşanlarla doldu..

Diyorum ya, ilk çıkan divxplayerı ve eski yıllarda ürettikleri 72 ekran tam düz ekran televizyonundan başka ürününü almadım. Divxplayerının yazılmı göçerdi arada bir, sürekli yeni version cıkamayaca calısırdı vestel, denerdi en azından.. Vestel Almayı pek düşünmem çünkü ürün ve parça olarak kalite kontrol süreçlerinde çok sıkıntıları var. Yani almaycaksam nedeni sadece BU olur,

Neyse 2. defa yazıyorum daha da yazmam bu konuyla ilgili , artık önüne gelen internete girip çok kesin ifadeler kullanıyor bu devirde...

• Vestel aldım çok da memnunum diyenleri gördükçe aklıma zamanının şu yorumu geliyor.

xxx ekran kartı neden kötü diyorsunuz babalar gibi oynuyorum, fps de 15.
    İşlemci: AMD 8320 3.5 @ 4.1 ghz 1.45 V (default) Soğutucu: Pncs 11x Ekran kartı: Powercolor 270x Devil Anakart: Asus m5a97 evo r2.0 Depolama: Samsung 840 Evo 128 gb Kasa: XIGMATEK ASGARD 382 PURE BLACK EDITION 600W (2 dışarı 2 içeri fan)
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.