Şimdi Ara

A1 Ehliyet hakkında!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
128
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • ,,,,



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Burakhakverdi -- 30 Aralık 2017; 21:36:35 >



  • Oyle kafana gore is yapamazsin. Ehliyet sinavinda surucu kursunun motoruyla gireceksin sinava. Kursa yazilmadan nasil sinava alacaklar seni?



    Paran ucu ucuna yetiyorsa da motosiklet isine hic bulasma zira kazalarin buyuk cogunlugu hem egitimsizlikten hem de tedbirsizlikten. Senin durumunda birinde her ikisi de mevcut olacak.



    Bu forumu nasil bi yer olarak gordun de yazdin bilemiyorum ama Mahallene duyurmak istedigin birsey varsa da mahallendeki duvarlar mi yazarsin afis mi asarsin el ilani mi dagitirsin sana kalmis ama burdan yazdigini mahallendekiler okumaz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hangi şehirdesin bilmiyorum ama bir kaç yerden daha fiyat sor, babanla git pazarlık et. Her şeyden önemlisi eğitim al.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yazdigi fiyat tum herseyiyle yazmis anladigim kadariyla yani devlete vs. Verecekleriyle 2.000 tutuyor demis. Belki pazarkikla daha ucuza getirebilir de oyle aman aman pek inmezler.



    Zaten bikac kurs gezmis anlasilan Yani pazarlik vs konusulmustur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • surucu kurs fıyatlarından taban fıyatı valılık belırlıyor dolayısıyla ıkı farklı sehır arasında 200-300 oynayabılır,fakat saglık raporu,fotograf,kurs,harc,ehlıyet parası derken ortalama olarak 1500 e yakın bır masraf cıkacaktır alıp cuzdanına ehlıyetı koyman.

    ekıpmansız motora bınılmez ve 1000tl den asagı toplanan ekıpmandan hayır gelmez.

    hesaplarını buna gore planla,alınacak motor yada lastıklerın durumu,plaka ve ruhsat ıle trafık sıgrotaları gıbı masraflar ayrı tabı.
  • 2bin tlnin zaten 1300ü falan kurs ücreti bunun ilk yardım trafik v.s yazılı sınav için olan kursu var ayrıyetten direksiyon eğitimi var ve bununda sınavı var ve sınav ücretleri var bunların hiç birini yapmadan sadece ehliyeti alamazsan hepsi zorunlu şeyler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.