Şimdi Ara

A-Z Hackintosh Kurulum Rehberi (snow-Lion-virtualbox) (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
507
Cevap
12
Favori
59.013
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sonunda yükledim ama kextlerin bazıları wireless eternet çalışmadı yada beceremedim..yabancı forumlarda kextler için sorunsuz diyor ama neyse..ses ya açık ya kapalı oluyor ayarlanmıyor.. bence sistem yeterince stabil çalışmıyor..
  • Merhaba
    ben Hazard 10.6.6i oracle vw ye install ettim ve Restart yapacak dedi bende yap dedim ve siyah bir ekran geliyor öylece kaliyor ne yapamam gerekiyor acaba
    suraya kadar geldim...
     A-Z Hackintosh Kurulum Rehberi (snow-Lion-virtualbox)

Burdan sonrasi karanlik......
  • Guzel konus. 2. Yontemi deneyecegim i7 2630 qm gt 540m olan caspera. Sorun olur mu acaba.
  • Tüm rehberi okumaya vaktim olmadı ama bir kaç basit soru soracağım.

Yarın kullandığım Windows 7'ye format atacağım. (64 bit.) Ondan sonra tertemiz bir şekildeyken OSX Lion kuracağım.

1)Direkt olarak Lion'ı indirip rehberde belirtildiği gibi kurabilir miyim?

2)Virtualbox sanırım Windows çalışırken bir pencere içinde diğer kurulan işletim sistemini çalıştırıyor.

3)En basit yöntem ilk mesajdaki yöntem midir?
  • 2 farklı sistemim var lion retail indirdim dizüstümde efi boot cd ile boot ettim yüklemedi donanım uyumsuz sanırım (i5 520M GF 330M 4 GB Ram 320 GB WD hdd, Samsung R580JS02TR). Diğer sistemimde henüz deneyemedim (intel e6750, 2 gb ram, GF 8600GT, 320 gb wd hdd) acaba bu sistemde çalışır mı ?

bir de şu anda en genel hackintosh sürümünün ismini alabilir miyim ?
  • Tamam nasıl kurulacağını anlamadım ama tüm resimler silinmiş. Hiçbir link düzgün çalışmıyor. Başka bir anlatım var mı? Veya YouTube'da izleyebileceğim (Bu yöntemi anlatan) bir video var mı?
  • http://forum.donanimhaber.com/m_54399340/mpage_1//tm.htm#54431174

Bu sisteme kurulurmu biri yardım etsin lütfen
  • Görsellerin hepsi silinmiş, bu konuda yardımcı olabilecek birisi var mı acaba, ilk sayfayı okudum ama görselsiz hiçbir şey anlayamadım.Bu arada Snow Leopard 8 gb'dan daha fazla bunu nasıl cdye yazdıracağız ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hernan Cortes -- 10 Kasım 2011; 23:34:59 >
  • arkadaşlar bende ikinci sistem MacOSX 10.6.4 kurulu bunun yeni versiyonu çıktımı acaba çıktı ise hangisidir ve bu versiyona güncelleme yapılabilirmi yada en yeni versiyonun bu sürüme göre çok artısı varmı yüklemem faydalı olurmu teşekkürler
  • 10.6.8 var en son kullandığın sürüm için. Onun üstüne 10.7 çıktı o da 10.7.2 ye geldi :) Biraz geride kalmışın. Sistemin stabil çalışıyorsa kurcalama hiç şuan. İleride bişey yüklemeye kalktığında en az 10.6.8 olmalı dediğinde kurarsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratdinc

Görsellerin hepsi silinmiş, bu konuda yardımcı olabilecek birisi var mı acaba, ilk sayfayı okudum ama görselsiz hiçbir şey anlayamadım.Bu arada Snow Leopard 8 gb'dan daha fazla bunu nasıl cdye yazdıracağız ?

Konu sahibinin ne yaptığı belli olmadığı için bir şey diyemiyorum. Yanlış dvd çekmişiniz.

Hazard 10.6.6i çekeceğiniz tek dvd bu. ISO dur zaten, dvd ye yazıdr, DVD den aç sistemi, kurulum başlarsa devam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2smoke

quote:

Görsellerin hepsi silinmiş, bu konuda yardımcı olabilecek birisi var mı acaba, ilk sayfayı okudum ama görselsiz hiçbir şey anlayamadım.Bu arada Snow Leopard 8 gb'dan daha fazla bunu nasıl cdye yazdıracağız ?

Konu sahibinin ne yaptığı belli olmadığı için bir şey diyemiyorum. Yanlış dvd çekmişiniz.
    Hazard 10.6.6i
    çekeceğiniz tek dvd bu. ISO dur zaten, dvd ye yazıdr, DVD den aç sistemi, kurulum başlarsa devam.

''Hazard 10.6.6i'' bunu torrentten indirdim, şimdi de dvdeye yazdırıyorum, kuruluma başlamadan önce bios ayarlarından yapmam gereken bir şey var mı... bu arada hackintoshu Hp marka i3 işlemcili notebookuma yapmayı düşünüyorum, herhangi bir sıkıntı olur mu ?

• @2smoke
    hocam birsey sorucam.harddisk 120 430 370 gibi uc parca.bu nasil kurabiliriZ?
  • Kurulum ekranı geliyor, yüklemek için herhangi bir tuşa basın diyor, daha sonra tuşa basınca apple logosu geliyor ve kendiliğinden reset atıyor notebookum, daha sonra da bildiğimiz windows ekranı geliyor bunun nedeni nedir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2smoke

quote:

Hazard 10.6.6i çekeceğiniz tek dvd bu. ISO dur zaten, dvd ye yazıdr, DVD den aç sistemi, kurulum başlarsa devam.

bir şey yapmadım resimleride kontrol etmedim uygun bir zamanda düzeltirim

• quote:

Orijinalden alıntı: andromeda9

çok kolay bir şekilde kurabilirsin kext.com da işlemcinin ve anakartının dsdt dosyası var
    http://www.kexts.com/view/1261-dsdt_asus_p7p55d-e.html

selamlar olsun kardeslik.
    ya kusura bakmassan bişiy sorucam.ben bu macos sistemlere merak sardım son zamanlarda.ve laptopuma kurmak istiyorum.kextlerden wireless ve ekran kartını buldum.dsdt sinide buldum indirdim.elimde dvd ye çekilmiş halde hazır bi 10.6.6i sonowleo da var.hatta bitane efi cd de var ama ben ne yapacagımı nasıl yapacagımı bilmiyorum.bana yardımcı olmanızı bir yol gostermenizi rica etsem acaba cok sey mi istemiş olurum ? yani ben cidden bu sistem konusunda neredeyse sıfır bilgiye sahibim :( yardımcı olursanız cok sevinirim.iyi forumlar..Not: Bilgisayarımın donanım özellikleri şu şekildedir : HP G62 B16ST NOTEBOOK.G62 ANAKART.i3 370M 2.40 GHZ işlemci.3GB 1333MHZ RAM.ATI Mobility Radeon HD5470M EKRAN KARTI (ONBOARD INTEL 4500M HD IKINCI EKRAN KARTI).REALTEK ALC270 ONBOARD SESKARTI.BROADCOM 4313 WIRELESS.LAN:Realtek PCIe FE Family Controller.320 GB 7200 RPM HITACHI HDD.WINDOWS 7 64 BIT

• Bana calisan lion retail linki yollayabilecek var mi? 2 tane indirdim her ikisi de problemli. Iboot ile boot ettigimde ve retail dvdyi taktigimde elmayi gorur gormez res atiyor. Anakartim tonymac in onerdigi z68 mx.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E41040413 -- 13 Kasım 2011; 1:25:10 >
  • 10.7.3 Geliştiriciler için dağıtılmaya başladı..

A-Z Hackintosh Kurulum Rehberi (snow-Lion-virtualbox)
  • Merhabalar. Sistemime, 10.5.2'den(Kalyway'di sanırım) üst versiyonu kurunca cartı çekiyo alet, ama 10.5.2'de problem yok(tu). -tu dedim, çünkü son kurduğumda ekran kartını aktifleştirememiştim. neyse.

asus p5pl-e anakart
    intel p4 3.00ghz işlemci
    2gb ddr2 ram
    gforce 9500gt 1gb ekran kartı
    m-audio fast track usb ses kartı
    ve yeteri kadar hdd

Sistemim bu, 10.5.2 versiyonundan yükseğinde, neden tam açılacakken o kapatma tuş duvarkağıtlı ekranla karşılaşıyorum?
    Şu an 64bit win7 kullanıyorum, üst ve ya yeni versiyon osx kullanabilir miyim?
    Anakartta yapmam gereken değişikliklerin olmazsa olmazı nedir?
    Ya da bu iş olmaz mı?
  • Aslında o sisteme kurulum yapılır gibi duruyor. Tek sorun Asus ana kart. Kim önerirse önersin nefret ediyorum Asus markasından.

10.6.6i Hazard çekip dene bakalım olacakmı, o olmassa iatkos s3v2 dene, Lion dene diyecem ama sürünür o cihazla. En az 2gb ram istediğini düşününce.
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.