Şimdi Ara

A-Z Hackintosh Kurulum Rehberi (snow-Lion-virtualbox) (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
507
Cevap
12
Favori
59.012
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.youtube.com/watch?v=6YMdS_36E44
    benim notebookun aynısına mac os lion yüklemişler??
  • quote:

Orijinalden alıntı: BuYaZ

quote:

Orijinalden alıntı: 2smoke

quote:

yaa delirice myemin ediyorummmmmm

8.2 Gb lık dosyayı 2 güne indirdim şimdi dosya açılmıyor
    Mac Os x snow leopard nasıl oluyorrr

Benim Pc 2GB Ram İntel Pentium Dual Core Ati 768 mb ekran kartı Windows7

Bu sisteme nasıl kurucam hiç birşey anlamadım kafayı yiycem
    Adam Gibi Anlatsın şunu biri herkes başka birşey söylüyor

Baştan Söylüyorum
    Bilgisayarımı MAC yüklemek istiyorum ama nasıl kurucam hiçbir bilgim yok ...

Şimdi LionGM biri Linklini Atsın
    Sonra Bunu Pc ye Nasıl Kurucam CD yemi Atıcam Atıcaksam Hangi Program Linkini Versin
    Sonra Yapmam Gerekenleri Yazsın Bana Önereceği Programların Linkini Koysun

Yavaş şampiyon bu ne sinir :)

Konunun başında ki detaylı anlatımı okumamışın muhtemelen, çünkü onu okuduktan sonra bile detaylı anlatım istemen pek normal değil. Daha detaylısı hiç bir yerde yok çünkü.

Forum kuralları gereği link paylaşmak yasak. Neticede yasal değil Hackintosh olayı.

Önce biraz emekle, hemen koşmaya kalkma. LION zaten en az 2gb ram istiyor. Kastıkça kasar.

Yapacağın Hazard 10.6.6i indirmek. Google da çıkar zaten.

Bunun dışında donanımın nedir onu bir yaz isetersen. 768mb ATI demek OS X için sarı çizmeli mehmet aga demekten farklı değil.

Anakart nedir, ekran kartı nedir bunları marka/model belirterek yazmalısın. Belkide hiç kurulmayacak bir sistemin var, boşuna uğraşmazsın bari.

Bide dediğim gibi kafana göre emir yağdırmadan önce git konuyu oku.

Okuldan sonra yazarım

Intel Core 2 Duo Processor t6400
    Up to 2304 MB Ati Mobilitity Readon HD 4650
    4GB DRR2
    320 Sabit disk

Şimdi Anlat Abicim

• quote:

quote:

quote:

quote:

yaa delirice myemin ediyorummmmmm

8.2 Gb lık dosyayı 2 güne indirdim şimdi dosya açılmıyor
    Mac Os x snow leopard nasıl oluyorrr

Benim Pc 2GB Ram İntel Pentium Dual Core Ati 768 mb ekran kartı Windows7

Bu sisteme nasıl kurucam hiç birşey anlamadım kafayı yiycem
    Adam Gibi Anlatsın şunu biri herkes başka birşey söylüyor

Baştan Söylüyorum
    Bilgisayarımı MAC yüklemek istiyorum ama nasıl kurucam hiçbir bilgim yok ...

Şimdi LionGM biri Linklini Atsın
    Sonra Bunu Pc ye Nasıl Kurucam CD yemi Atıcam Atıcaksam Hangi Program Linkini Versin
    Sonra Yapmam Gerekenleri Yazsın Bana Önereceği Programların Linkini Koysun

Yavaş şampiyon bu ne sinir :)

Konunun başında ki detaylı anlatımı okumamışın muhtemelen, çünkü onu okuduktan sonra bile detaylı anlatım istemen pek normal değil. Daha detaylısı hiç bir yerde yok çünkü.

Forum kuralları gereği link paylaşmak yasak. Neticede yasal değil Hackintosh olayı.

Önce biraz emekle, hemen koşmaya kalkma. LION zaten en az 2gb ram istiyor. Kastıkça kasar.

Yapacağın Hazard 10.6.6i indirmek. Google da çıkar zaten.

Bunun dışında donanımın nedir onu bir yaz isetersen. 768mb ATI demek OS X için sarı çizmeli mehmet aga demekten farklı değil.

Anakart nedir, ekran kartı nedir bunları marka/model belirterek yazmalısın. Belkide hiç kurulmayacak bir sistemin var, boşuna uğraşmazsın bari.

Bide dediğim gibi kafana göre emir yağdırmadan önce git konuyu oku.

Okuldan sonra yazarım

4GB DRR2
    320 Sabit disk

Şimdi Anlat Abicim

Bu benim laptop pcninozellikleri bu sisteme kurulurmu

• quote:

Orijinalden alıntı: IdontKnoWw

http://www.youtube.com/watch?v=6YMdS_36E44

Seninki z modeli hocam verdiğin kadarıyla. Bu durumda aynısı olmuyor.

Sonra aynısı olsa bile biosu farklıdır yüklenebilir. Nebiliyim bize ufak görünen o seri no farkı belki içindeki bir tane chip farkından kaynaklanıyordur, o yüzden kuruluyordur.

Dediğm sürümü çekip dendinmi.
  • quote:

4GB DRR2
    320 Sabit disk

Şimdi Anlat Abicim

Neyi anlatayım güzelim, açacan 1.sayfayı okuyacan. Zaten herşey anlatılmış, videolar resimler eklenmiş. Ancak tavsiye verebilirim bu konuda sana, loptop ile uğraşma hiç.
  • quote:

quote:

4GB DRR2
    320 Sabit disk

Şimdi Anlat Abicim

Neyi anlatayım güzelim, açacan 1.sayfayı okuyacan. Zaten herşey anlatılmış, videolar resimler eklenmiş. Ancak tavsiye verebilirim bu konuda sana, loptop ile uğraşma hiç.

hocam senin uslubuna vallahi bayiliyorum yaa agzina klavyene saglik
  • quote:

Orijinalden alıntı: lyldz
    hocam senin uslubuna vallahi bayiliyorum yaa agzina klavyene saglik

Valla extra bir çaba sarfetmiyorum :) Sağolasın
  • quote:

quote:

4GB DRR2
    320 Sabit disk

Şimdi Anlat Abicim

Okudum hemde kac kere ama bir turlu anlamadim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Peki, şimdi ilk önce torentlerden hazard 10.6.6i sürümünü çek. LION için erken henüz. O yüzden SL kurmayı dene.

Çektiğin dosya muhtemelen iso kalıbıdır. Nero ile "kalıbı diske yazdır" seçeneğini kullanarak DVD ye yazdır. Cihazı bu DVD ile aç, welcome ekranına gelirsen tekrar yaz buraya devamını yapalım. Oraya kadar gelmen önemli çünkü.
  • @buyaz
    youtube den bolca video izleyin.hepsinde cok farkli gibi gozuksede yapilan isin ozu ayni.elinizde 10.6 varsa eee gerisi bitmis demektir.
    eger kendi sisteminize kurmaktan cekiniyorsaniz sanalda deneyin.
    sysprobs.comda virtualbox yada vmware uzerinden nasil kurulum yapildigi hem gerekli dokumanlarla hem de yazi olarak mevcut.hadi bakalim goreyim seni
  • @2smoke
    aslan hocam gazi vereyim once
    10.7 i artik amd ye kursak diyorum.efi felan da yok.bi konuda bi duyumun var mi eski yazilarindan biliyorum ki bunu sorduklarinda okkali bi cevabin oluyor.simdi sakin ol tamam mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Peki, şimdi ilk önce torentlerden hazard 10.6.6i sürümünü çek. LION için erken henüz. O yüzden SL kurmayı dene.

Çektiğin dosya muhtemelen iso kalıbıdır. Nero ile "kalıbı diske yazdır" seçeneğini kullanarak DVD ye yazdır. Cihazı bu DVD ile aç, welcome ekranına gelirsen tekrar yaz buraya devamını yapalım. Oraya kadar gelmen önemli çünkü.

Iste bu kadar ya ilk defa anladim

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: IdontKnoWw

http://www.youtube.com/watch?v=6YMdS_36E44

Seninki z modeli hocam verdiğin kadarıyla. Bu durumda aynısı olmuyor.

Sonra aynısı olsa bile biosu farklıdır yüklenebilir. Nebiliyim bize ufak görünen o seri no farkı belki içindeki bir tane chip farkından kaynaklanıyordur, o yüzden kuruluyordur.

Dediğm sürümü çekip dendinmi.

aynı board biosta aynı, sadece ekran kartı farklı bende onboard gma3100 var. pda önemli değil benim boardın aynısına kurulum yapandaa var ..
    benim indirdiğim dosyalarda sorun var sanırım iki dosya indirdim iatkos l1 4.5gb dmg uzantılı diğeri retail lion oda 3.5gb dmg uzantılı , forunda 7-8gb lık dosyalardan bahsediliyor direk iso dosyalardan bahsediliyor ama ben bulamadım..efi kullanarak retail lion hiç kuruluma başlamıyor bile kernel hatası veriyor..dmg yi dvd ye çekme işini transmac programı ile yapıyorum.. 55mb lık efi dosyası indirdim nerde sorun var bilmiyorum.. en azından kurulum başlasa panic hatası verse tamam dicem hiçbirşey yapamıyorum..

• quote:

quote:

Hoca Sağol Ancak
    O Kadar Link Varki Sağlam Çıkmassa diye Şüpheleniyorum
    Bana Özelden Link Atabilirmisin

• quote:

@2smoke
    10.7 i artik amd ye kursak diyorum.efi felan da yok.bi konuda bi duyumun var mi eski yazilarindan biliyorum ki bunu sorduklarinda okkali bi cevabin oluyor.simdi sakin ol tamam mi

Yok henüz duymadım herhangi birşey.
  • quote:

quote:

@2smoke

Yok henüz duymadım herhangi birşey.

Hocam Şu Linktenhttp://****.org/torrent/6195564/ Leopard 10.6.6i yi indirdim şimdi DVD ye Yakıcam
    Linkteki Dosyada Bir Sorun olma Değilmi

• olmaz, devam et.
  • quote:

olmaz, devam et.

Tmm Devam Edicem
  • Orijinalden alıntı: MicnuXx

ya başka bir siteye yazmıştım sorumu link var o yüzden sorun olur mu?

[quote=Baska Bir Site]Merhaba Arkadaşlar ben yine bir hata ile karşı karşıyayım Buradan Hackintosh Lion sürümünü indirdim, EFI CD Efi Boot Cd (55 Mb): yazanı indirdim, başlangıçta açtım daha sonra dvdyi taktım f5 yaptım enterladım yazılar falan çıktı sonra hoşgeldiniz ekranı geldi ama ben "npci=0x2000" komutunu girmeyi unuttuğmu fark ettim ve ctrl+alt+del yaptım işlemedi powerdan kapattım tekrar aynı işlemleri yaptım "npci=0x2000" komutunu girdim ama bu sefer dsmos has arrived dedi ve takılı kaldı uzunca bir süre bekledim işlem yapmadı yine elle kapattım bu sefer araştırdım npci=0x2000 -v komutu yapacakmışız lakin onuda yaptım ondada aynısını verdi ama bu sefer iki dsmos has arrived alt altaydı. Şimdi ben bunu nasıl çözerim yabancı sitelerden baktım hepsi "NullCPUPowerManagement.kex" yükle diyor ancak nasıl yüklenceğini ve ekleneceğini bilmiyorum.
    Denemesini yaptığım sistemi buradan bulabilirsiniz.

Arkadasım sen npci=0x2000 komutunu nasıl girdin enterlemeden önce bir türlü = yazamadim

• quote:

AHCI modu açtınmı bios tan. HDD hatası o çünki.

Bu AHCI mod nasıl açılıyor biostan birde ben npci=0x2000 yazamadim bir türlü = yazmıyor bir türlü boot ekranda
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.