Şimdi Ara

A YAYINLARININ TIPKI BASIMLARI :(((((((((((

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
525
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • BİR YAYINEVİ NEDEN TIPKI BASIMLARDA SAYFA ALTINA CEVAP ANAHTARINI KOYAR ???????? BU NASIL BİR MANTIKSIZLIK,,BAZI SORULARIN BASIMLARI DA HATALII,,BİLEREK Mİ YAPIYOLAR ACABA NEYİN PEŞİNDELER BUNLAR

CEVAPLARI KESTİM NP AMA BU NASIL BİR AKILSIZLIKTIR YA HANGİ MANTIKLA SAYFA ALTINA CEVAPLARI KOYUYORLAR

• fkb tyt ayt mat setini çektim hiçbirinde cevap anahtarı sayfanın altında değil, test sonunda ayrı bir bölümde. 2021 basım aldığınıza emin misiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • altankorayb kullanıcısına yanıt

2020 tyt tıpkı basımı az önce çözdüm,sayfa altındaydı

• mamajustkilltheman M kullanıcısına yanıt

pardon hocam benimkiler tıpkı basım değilmiş. harbiden çok mantıksızmış o zaman.

• Düpedüz saçmalık. Aytleri çözeceğim için altını kağıtla bantladım karalamak da fayda etmedi, kesmedim de yani o kadar saçma ki.
    Bu arada arkadasla birlikte 12 tane aldik 1isinin arkasındaydı cevap anahtarı.

• A ile başlayan çoğu şey kalitesiz.

• Küfür gibi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Fushen F kullanıcısına yanıt

bir şey var ki dünyalara bedel  

• Bir kitapçıya dedim tıpkı basım alacam çap var mı dedi yok A yayınları var çok kalitelidir. Baktım içine cevapları var dedim abi olmaz bu cevapları yazıyor adamın verdiği cevap şöyle 'gardeşim bakma o zaman cevablura yaağğğğ uahhaahhaa değil mi kardom?'

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Saçma olan şey 2019/2020 sayfa altında ama 2018 en sonda. Tabi beni etkilemedi çünkü ben soru çözer gibi çözdüm deneme değil.

• Tipki basimlar cok pahali bence ya 2019 aytye 5.50 tl verdim

• A yayınları Altınkarmaya bağlı. Denemeleri gibi tıpkı basımları da kalitesiz.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.