OGM Materyal ve MEB'in dağıttığı kitapların farklı olması
1 Mobil
-
-
Mebin kendi yayınını referans alın. Diğer kitapları da meb dağıtıyor ama onları başka yayınevleri yazıyor mebin kendi kitapları değil.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
hocam sanal ve dağıtılanın aynı olduğu kitaplar da var örneğin 12 biyoloji
_____________________________ -
Ben meb'in kitaplarına ogm'den bakıyorum çünkü kitapların hepsini bulamıyorum, sizce nereden bakayım ogm ve meb farklıysa?
Hocam o her okul için geçerli değil. Mesela ogmdeki biyolojiyle bana verilen biyoloji aynı kitap mebin kendi yayını ama fizik ve kimya mebin kendi yayını değil o yüzden ben ogmden çalışıyorum direkt
Bizim kitapta da dallanma olur diyor ama mebi referans alın siz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ogmdekiler zaten mebin kendi yayını ordan bakabilirsiniz. Okulda dagıtılan kitaplar farklı olabiliyor
Teşekkür ederim
hocam ben internet erişimi olmayan bir birey olsaydım doğru yapma ihtimalim yok böyle çıkan bir soruyu itiraz etsem bile %100 haklı çıkarım o yüzden ayrıca teknik lise anadolu lise vs dağıtılan içerik nasıl değişir anlayamadım
bence böyle ufak detaylara takılmak yerine devam edin
-
doğru bunu demek istiyor aslında aksondan akson dallanması olmuyor sadece akson ucu oluyor dallanma olarak

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler