Şimdi Ara

A Yayınları Çıkmış Sorular Kitapları Hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.901
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben bunun fiziğini almayı düşünüyorum. Ama son 50 yılda soru tipleri çok mu değişmiştir, bu kitabı ne zaman çözmeliyim, diğer dersleri de almak mantıklı mı gibi sorular aklıma takıldı. Sizler ne düşünürsünüz bu konuda?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4D76B606B -- 2 Nisan 2016; 0:48:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yukarıı

• son 50 yılda çıkmış tüm soruları ezberlesen bile öğrenmenin yerini tutmaz.
    dedemin girdiği sınavdan bu yana bazı şeyler değişti o yüzden son 5 6 yılı çözsen yeterli olur.
  • Kesinlikle almalısın. Hatta her dersin almalısın. Belli başları soru tipleri yakalıyorsun her türlü. Çözmeden sınava girilmemeli bence...
  • Çok seneler önceki senelerden bu yana değişen çok şey var evet ama. Mesela Matematiğini incelersen 10-20 yılda bir tekrar eden soru tiplerini yakalıyorsun. Bence piyasadaki en önemli kitaplar. Zira diğer kitaplar zaten çıkmış sorulara örnek olarak hazırlanıyor.
  • Matta birsürü kitap çözüyorum zaten. Kimya biyolojiye gerek yok. Şimdilik fiziğini bir alayım. Sağolun hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: Trident Of Poseidon

son 50 yılda çıkmış tüm soruları ezberlesen bile öğrenmenin yerini tutmaz.
    dedemin girdiği sınavdan bu yana bazı şeyler değişti o yüzden son 5 6 yılı çözsen yeterli olur.

Amaç ezberlemek değil ki soru tiplerini yakalamak. Dönüp dolaştırıp aynı soruları önümüze koyuyorlar. Ygs de alesten bire bir soru vardı. O soruyu daha önce yapamamıştım saçma diyip geçmiştim sınavda yanlış yaptım. Aynı hatayı bir daha yapmayı düşünmüyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Her Ders İçin 2010'dan Aşağısını Çözme.
  • http://www.kitapisler.com/A-Yayinlari-YGS-LYS-Fizik-Kimya-Biyoloji-15-Yilin-Cikmis-Sorulari-ve-Cozumleri-2001-2015_20094.html#0

Bu mantıklı gibi duruyor o zaman hocam.

• Buda Gereksiz 2009 2010 yılından sonra soru kalıpları çok değişti.

• Amaç ezber ya da soru tipi yakalamaktan ziyade öğrenmek olmalı ve kesinlikle çözülmeli bu kitaplar. Nice soru bankasından daha nitelikli sorular var içerisinde adam 90 larda bi orijinal soru sormuş bugün soru bankasında rast gelme ihtimali yok. bu sorular neticede tescilli sorular.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sankibiyotik

Biyolojisini aldim hocam kaldır at dedi çözmüyorum yok illa çözucem dersen ücretsiz yollayayim sana işime yaramıyor zaten

Son 15 yıl fkb +mat geo aldım hocam. Hocan niye öyle dedi anlamadım. Resmen çıkmış sorulara bakma demiş.

• Ben tum kaynaklarımi taradiktan sonra çözüyodum hocam olimpiyaci yetiştiriyor ogluda tıpta benim icin yeterli :D son 47 yil var bende çözeceksen son 5 çöz dedi biyoloji icin ama diğerledini bilemiyorum cidden dikkatli incelersek sorduklari terimleri bile nerdeyse yok baya farkli ama sen bilirsin tabiki.

• son 15 yılın sorularını çözmen yeterli
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.