Şimdi Ara

A Yayınları Çıkmış Sorular Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.603
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar A yayınları son 46 yılın çıkmış soruları kitabının içi renkli mi siyah mı ve soruları konu konu mu almış yıl yıl mı sahipleri cevaplarsa çok sevinirim.

• Siyah ve konu konuydu gecen yıl

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sipariş ettim ve bugün aldım (ayayinlarimarket.com) Fİyatları normalinden çookk çook ucuz 10 tl'ye aldım ve al derim
    Burda yeni üyeyim ama hep takip ederdim forumu. Bi arkadaşın önerisinde yazmış benmde aklıma yattı aldım
    hiç pişman değilim
    Çünkü konularına göre ayrılması ayrı bi avantaj. Soru Bankası gibi :)
    Akıllı adam'ınki ise diğer yayınlarda olduğu gibi yıl yıl ayırıyor
    konularına göre düzenlenmesi çok daha hoş bence :)
  • Saman kağıdı gibi konu Konu siyah

• evet kalitesizliği mevcut kağıt ve renk konusunda. çokta değil ama, farkeder mi sizin için bilemiyorum
  • Teşekkürler hepinize içinin renkli olmaması rahatlattı renkli soru bankalarından nefret ediyorum sipariş vericem hemen.
  • Sitesinde A yayınlarının türkçe ve mat stokta yoktu, geçen kitap almak içn çktgmda akıllı adam son 47 yıl gözüme ilişti, oda konularına göreymiş :) ve kaliteli basım
    mat 16 türkçe 20 tlydi, onuda aldım artık :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: merveeftr

Sitesinde A yayınlarının türkçe ve mat stokta yoktu, geçen kitap almak içn çktgmda akıllı adam son 47 yıl gözüme ilişti, oda konularına göreymiş :) ve kaliteli basım
    mat 16 türkçe 20 tlydi, onuda aldım artık :)

Daha almadım ben ya fırsat olmadı netten sipariş edicem. Akıllı Adam'ın içi siyah mı ? Hangisini önerirsin ?
  • :) İkiside siyah, akıllı adamın kapak tasarımı güzel :p ve de bildiğimiz A4 kağıt kalitesinde
    A yayınlarıda içi siyah fakat kağıt renginin beyaz olmasına rağmen hafif bi kalitesizlik var
    Ben ucuz olduğundan almıştm o anda onu görmüştüm zaten :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.