Şimdi Ara

A+ Ürünlerde %50 İndirim Başlamış..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.939
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Bakanlık ile şirketler arasında imzalanan antlaşma çerçevesinde güya indirimli ürünler başlamış.Ocak sonuna kadar arçelik yapmış.Ayın 9'unda da hotpoint başlayacakmış..Ne dersiniz işe yarayan fiyatlar var mı? Yoksa boş bi kampanya mı?

Arçeliğin buzdolabında yapmış olduğu 2 tane orbital Budolabı

Arçelik 2488 CNG A+++ Buzdolabı=3449'dan 2276 ya düşmüş bir diğeri

Arçelik 5088 A+++ Siyah Orbital Buzdolabı=3839'dan 2534 e düşmüş..

8 kg çamaşır makinası 1319 a düşmüş diyor..Siz ne diyorsunuz?

• gecen ay arçelik 5088 buzdolabı ( kampanyalı %50 indirimli) modelini almak için bayiye gittim
    fiyat bayide 3000tl etiketle satılıyor satış temsilcisine %50 kampanyadan yararlanmak istediğimi söyledim,
    önce ne kampanyası dermiş gibi yüzüme baktı sonra içeri gitti sordu soruşturdu kampanyadan yararlanabilmeniz için brut fıyat uzerınden ındırm yapmamız gerekıyor gıbı sacma sapan bıseyler soyledi.
    sonrada başından savarmış gibi müşteri hizmetlerini arayın tam olarak öğrenin gibi umursamaz tavırları vardı
    ne yaptıkları bellı degıl kımsenın kımseden haberı yok sorumsuz ve dupeduz altatma bır reklam kampanyasından ibaret diyebilirim
    yanı dolandırıcılıktan baska bırsey degıl bence hıc bulasmayın
  • quote:

Orijinalden alıntı: USR.

gecen ay arçelik 5088 buzdolabı ( kampanyalı %50 indirimli) modelini almak için bayiye gittim
    fiyat bayide 3000tl etiketle satılıyor satış temsilcisine %50 kampanyadan yararlanmak istediğimi söyledim,
    önce ne kampanyası dermiş gibi yüzüme baktı sonra içeri gitti sordu soruşturdu kampanyadan yararlanabilmeniz için brut fıyat uzerınden ındırm yapmamız gerekıyor gıbı sacma sapan bıseyler soyledi.
    sonrada başından savarmış gibi müşteri hizmetlerini arayın tam olarak öğrenin gibi umursamaz tavırları vardı
    ne yaptıkları bellı degıl kımsenın kımseden haberı yok sorumsuz ve dupeduz altatma bır reklam kampanyasından ibaret diyebilirim
    yanı dolandırıcılıktan baska bırsey degıl bence hıc bulasmayın

devlet eliyle yapılan bir dolandırıcılık mı dersiniz? Eski fiyatlar bilmediğim için yorum yapamıyorum ama işin içinde sadece arçelik yok vestel,hotpoint de kampanyaya dahil olacakmış..

• forumdan aratırsan eskı fıyatlar aynı buzdolabında 2500tl cıvarında satılmış
    su an kampanya dıye aynı fiyattan vermeye calısıyorlar
    uzak durmakta fayda var
  • Uzaktan izleyip gülüyorum bu Arçelik'e. İngilizlere 700-1000TL civarına sattıkları malı kendi ülkesinin milliyetçi duygularıyla hareket eden insanlarına %50 indirim yalanıyla 1300 liraya kakalamıyorlar mı. Hem de devlet desteğiyleymiş. Ne diyeyim ki daha, söylenecek söz mü var üstüne...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi candogan62 -- 6 Ocak 2012; 1:10:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: candogan62

Bu da bir örneği;
    http://www.idealo.de/preisvergleich/OffersOfProduct/2794723_-wnf-8447-ae40-blomberg.html

vay be..bu makinanın markası arçelik ve adamlar bizden daha ucuza alıp kullanıyolar öyle mi!!! Gerçi şaşırmamak lazım export rakılar bile dışarıya daha ucuza gidiyo...yerliye kakala gitsin mantığı..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hem de bu ürün 1400 devirli. Bizde olsa fiyatı 1600TL altında olmazdı. Almanlar bu makineye 915-1173TL arasına ulaşabiliyorlar.
  • İngiltere' de ÖTV ve KDV var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

İngiltere' de ÖTV ve KDV var mı?

Vergi illa ki vardır. Hem olmasa bile buradaki KDV'siz fiyatı baz alınca bile çok fark çıkıyor. Üstüne o ürünler burada üretiliyor, oraya sevkiyatı, gümrüğü vb. masrafları da var. Bize atılan kazığı siz hesap edin.

Avrupa'lılar Beko'yu sadece ucuz diye alıyor. Burada Sinbo, Premier neyse Avrupa'da da Beko o.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

İngiltere' de ÖTV ve KDV var mı?

Almanya ve ya Amerikayla aynı fiyata arabada alamıyoruz. Sakın vergilerde fark olmasın? Eğer Türkiyede %37 ÖTV + %18 KDV varsa birde burdan yapalım hesabı bakalım 1000TL olan ürün kaç TL oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ccecy -- 7 Ocak 2012; 16:45:35 >
  • Aslında Enerji Haftası dolayısıyla indirime giren firmalar var. Buna bir örnek de Hoover. Fırın ve Kurutma makinesinde indirim yapıyor. Ama Arçelik indirimi Enerji Haftası ile alakalı mı bilmiyorum. Hoover 'de HOA 03 VB Ankastre Fırın 2.099,00 TL yerine 1.430,00 TL, HOA 03 VX Ankastre Fırın 2.299,00 TL yerine 1.499,00 TL, DYC 9913 AX Kurutma Makinesi 2.599,00 TL yerine 1.148,00 TL.

• Zaten bosch vs alman markaları yapmaz indirimi..Nerde tırık var vestel arçelik vs onlar yapıyor...Candoğanın dediği doğru..Arçelik ekmek makinesi inanın bendeki sinbodan daha kalitesiz.İnceledim oradan biliyorum.E zaten beyaz eşya bölümünde arçelik beko vestel ariston ve bunların yan ürünleri altus vs gibi malların ne kadar kısa sürede problem verdiğini okuyoruz...Adamlar AVM de vestel mağazasının en önüne xxl ÇM koymuşlar.1999 tl yi silip 1099 yapmışlar..Bilmeyen garibimde alır.eve geldim akakcede 890 tl idi...Ayrıca 8 kg xxl dediği makinenin bildiğim kadarıyla tambur hacmi 60 lt..Bunun 8 kg lık olmıyacağını bilir bilen...Adama sordum peki ne iş bu benim eski 5 kg lık makinenin tambur hacmi buna baya bi yakın bu nasıl 8 kg lık diyince.Adam g.tünden element uydurdu resmen..Türk kadınları tambur hacmi geniş diye ne bulursa atıyorlarmış..Motoru güçlendirip böyle yüklenmeleri önlemek için hacmi büyütmemişlermişmişmişmiş....Vah vah vaaaah ne hale geldi bu dandirik markalarımız...

• bu kadar pahalı ürünleri kim alır,,,,????
    elbette çok parası olanlar, yani zenginler. o zaman bu indirim onların işine yarayacaktır. fakirin fukaranın orta hallini, emeklinin asgari ücretlinin işine yarayacak bir şey değil, utanmadan birde %50 indirim diye reklam yapıyorlar.
  • quote:

Uzaktan izleyip gülüyorum bu Arçelik'e. İngilizlere 700-1000TL civarına sattıkları malı kendi ülkesinin milliyetçi duygularıyla hareket eden insanlarına %50 indirim yalanıyla 1300 liraya kakalamıyorlar mı. Hem de devlet desteğiyleymiş. Ne diyeyim ki daha, söylenecek söz mü var üstüne...

Koç ürünlerini evime hiç sokmam

+ koç para satar ürün satmaz anlamışsınızdır umarım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: computeron

quote:

Uzaktan izleyip gülüyorum bu Arçelik'e. İngilizlere 700-1000TL civarına sattıkları malı kendi ülkesinin milliyetçi duygularıyla hareket eden insanlarına %50 indirim yalanıyla 1300 liraya kakalamıyorlar mı. Hem de devlet desteğiyleymiş. Ne diyeyim ki daha, söylenecek söz mü var üstüne...

Benim umurumda bile değil koç ama Hans'ın, Kim Young'un, Skinovski Sama'nın ürünlerini mi sokarsın. Söyle patron bizde bilelim sebebini.

• quote:

Orijinalden alıntı: ShadowOfSpirit

Zaten bosch vs alman markaları yapmaz indirimi..Nerde tırık var vestel arçelik vs onlar yapıyor...Candoğanın dediği doğru..Arçelik ekmek makinesi inanın bendeki sinbodan daha kalitesiz.İnceledim oradan biliyorum.E zaten beyaz eşya bölümünde arçelik beko vestel ariston ve bunların yan ürünleri altus vs gibi malların ne kadar kısa sürede problem verdiğini okuyoruz...Adamlar AVM de vestel mağazasının en önüne xxl ÇM koymuşlar.1999 tl yi silip 1099 yapmışlar..Bilmeyen garibimde alır.eve geldim akakcede 890 tl idi...Ayrıca 8 kg xxl dediği makinenin bildiğim kadarıyla tambur hacmi 60 lt..Bunun 8 kg lık olmıyacağını bilir bilen...Adama sordum peki ne iş bu benim eski 5 kg lık makinenin tambur hacmi buna baya bi yakın bu nasıl 8 kg lık diyince.Adam g.tünden element uydurdu resmen..Türk kadınları tambur hacmi geniş diye ne bulursa atıyorlarmış..Motoru güçlendirip böyle yüklenmeleri önlemek için hacmi büyütmemişlermişmişmişmiş....Vah vah vaaaah ne hale geldi bu dandirik markalarımız...

Bugün sizin tırık markalar sınıfına Bosch'da girmiş. Onlarda indirim yapmış.
    Not: Aslında bu bölüme takılmam ama sanki milli servetle ilgili sıkıntısı olan adamlar var gibime geliyor. Hayır ülkemde okullar taşlanırken milli sermaye ile üretilen mallara saldırılması çok normal ama.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ccecy -- 8 Ocak 2012; 19:13:00 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ccecy

quote:

Orijinalden alıntı: computeron

quote:

Benim umurumda bile değil koç ama Hans'ın, Kim Young'un, Skinovski Sama'nın ürünlerini mi sokarsın. Söyle patron bizde bilelim sebebini.

dediğin markaların bundan ne farkı varki hadi onlar eloğlu diyelim bu. onlarda kalite politikası vardır yani işleri sadece kandi markasını kalitesinin arkasında durmaya çalışır(iyisi kötüsü vardır)bu kopyala yapıştır ürünlerle 3 kuruşluk malı 50 kuruşa satmaya çalışır birde kendilerini kaliteli diye lansse etmezlermi..

para satar demiştim ürünlerinden birini almaya gidin özellikle beyaz eşya; sattığı fiyatına (taksitli) peşin alacağım deyin ne olur fiyat deyin vermemeye çalışırlar yada makul olmayan fiyat verirler

sonuç şu; sattıkları ürünler birer araç paraya çevirmek içindir yani ürünün iyi olması önemli değildir. vede pahalıdır.

biraz daha anlamışsındır umarım..

• quote:

Hem de bu ürün 1400 devirli. Bizde olsa fiyatı 1600TL altında olmazdı. Almanlar bu makineye 915-1173TL arasına ulaşabiliyorlar.

bosch un almanya sitesinden baktım 5 kg makinesine en basiti 469 euro
    (469 Euro = 1 121,3357 Yeni Türk Lirası )aynısı türkiyede 600-650 tl almanlarda kendi vatandaşını kazıklıyor.tüm modellerin fıyatı daha pahalı türkiyedeki karşılığıyla

http://www.bosch-home.com/de/produkte/waschen-und-trocknen/waschmaschinen/60-cm-breite-frontlader/list.html?page=4

• sizler avrupa ülkelerini ucuz mu sanıyorsunuz,
    yurt dışında yakınlarım var, 1300-1500 euro civarında maaş alıyor ev kirası 800-1000 euro civarına ve oturdukları apartmanın ve evin fotolarını gönderdi. sizler o fotoları görseniz inanın o evlerde oturmazsınız harabe eski bina burada ikeada 450 TL olan bir yatak oradan aynısını 600 EURO ya aldılar, bir tv aldılar burada ki fiyattan çok çok pahalı. kısacası orada da vergiler var. orada duranların bir çoğu sadece sosyal güvence ve işsizlik parası için duruyorlar buraya geldiklerinde hava attıklarına bakmayın
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.