Şimdi Ara

A.Ü. Açıköğretim Fakültesi Felsefe Bölümü (51. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.663
Cevap
13
Favori
251.160
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar sınavlarım güzel geçti diyebilirim. özellikle modern felsefe beklediğim gibi değildi, basit sorular sorulmuş pek kasmamışlar. bu da beni çok sevindirdi. sadece etikten korkularım var ve galiba 65-70 civarı gelir. diğerleri ise 75 üstü olur diye düşünüyorum.
  • Herkesin çalıştığı, bildiği şeylere göre tabi zorluk
    bana da Antrapoloji çok kolay gibi geldi hatta bugüne kadar aldığım en yüksek notu alabileceğimi düşünüyorum
    Klasik sosyoloji tarihi ve Epistemoloji biraz zor geldi
  • Antropoloji, gerek ara sınav gerekse dönem sonu sınavı sorularının tamamı geçmiş yıllarda sorulmuş sorulardı.
  • bende klasik sosyoloji tarihinden hiç umutlu değlim, bilinçli olarak iki soru yapmışımdır. bu dönemin en kötü notunu o dersten alabilirim. Tüm sosyoloji derslerinden hiç haz almıyorum maaselef, sorular açıklansın acaip sabırsızlanıyorum :)
  • Benim aldığım 4 ders zaten üst dönemden :) teşekkür ederim yine de tavsiyelerin için. Başarılarının devamını dilerim.
  • onumuzdeki sinavlarda dorduncu uniteye kadar bir sorumlulugumuz olacak mi yoksa 5-6-7-8 e mi agirlik verelim?
  • Soruların cevapları açıklanınca ne olacak başınız göğemi erecek veya yanlış yaptıklarınız doğru olarakmı değerlendirelecek ?

Bence sınavlardan önce açıklasınlar gireceğimiz sınavın sorularını ve cevaplarını sınavdan sonrasını ne yapayım ben ?
  • Ara Sınav
    BİL101U TEMEL BİLGİ TEKNOLOJİLERİ 1 55,00
    ÇEK101U SOSYAL POLİTİKA 5,00 40,00
    FEL101U İLKÇAĞ FELSEFESİ 5,00 30,00
    PSİ101U PSİKOLOJİYE GİRİŞ 4,00 80,00
    SOS101U SOSYOLOJİYE GİRİŞ 4,00 55,00
    SOS103U SOSYAL BİLİMLERDE TEMEL KAVRAMLAR 45,00
    TAR113U UYGARLIK TARİHİ 1 4,00 40,00
    ara sınavdakı sonuclarım yukarda belirttiğim gibidir.
    Final sınavları açısından bakıldığında ilk çağ felsefesi ve uygarlık tarihi sınavlarında zorlanmama rağmen diğer sınavlarda ortalama diye düşünüyorum. Umarım tüm derslerden geçeriz takılmamadan..kredi sisteme geçişle birlikte ara sınav ve final sınavı sonucundaki dönemlik ders notu ortalamalarına göre çan eğrisi sistem uygulanacak mıdır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: deepenergy

onumuzdeki sinavlarda dorduncu uniteye kadar bir sorumlulugumuz olacak mi yoksa 5-6-7-8 e mi agirlik verelim?

yardim lutfen
  • quote:

quote:

onumuzdeki sinavlarda dorduncu uniteye kadar bir sorumlulugumuz olacak mi yoksa 5-6-7-8 e mi agirlik verelim?

yardim lutfen

hocam tam olarak ne anlatmak istediğini anlayamadım, anladığım kadarıyla sen bahar dönemi hangi ünitelerden sorumlu olduğumuzu mu soruyorsun? eğer öyleyse tüm kitabın yarısından sorumlusu ünite sayısına takılma. örneğin 12 ünite olan bir dersten vize de 6 ünite finalde 12 ünitenin hepsinden sorumlu olursun. Eğer sorun bu değilse sorunu tam olarak anlatırsan elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: MorsOmniaSolvit

quote:

quote:

yardim lutfen

hocam tam olarak ne anlatmak istediğini anlayamadım, anladığım kadarıyla sen bahar dönemi hangi ünitelerden sorumlu olduğumuzu mu soruyorsun? eğer öyleyse tüm kitabın yarısından sorumlusu ünite sayısına takılma. örneğin 12 ünite olan bir dersten vize de 6 ünite finalde 12 ünitenin hepsinden sorumlu olursun. Eğer sorun bu değilse sorunu tam olarak anlatırsan elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım

sorum suydu bugune kadar girdigimiz sinavlardan 4 uniteye kadar sorumluyduk simdi geri kalanindanda sorumluyuz, toplam 8 unite var yani simdiden sonraki sinavlar ilk 4 unitelerde soru icerecek mi?

• @deepenergy

evet icerecek ama agirliklari daha az olacak.
  • anladim tesekkurler, tarihler belirlimi peki
  • sınav soruları yayınlanmış.
  • Sınav soruları yayınlanmış, ben baktım 55-80 arasında gelecek notlar, yalnız geçen yıldan kalan bir Klasik Sosyoloji Tarihi dersi çok kötü geçti. Yani hiç soruları bakarak fikir bile yürütemedim. bir tek o dersten kalabilirim onun haricinde diğerlerinden yüksek gelir ortalama. Sosyoloji derslerinin hepsinden nefret ediyorum. Umarım herkes istediği notları alır (tabi ortalamayı yükseltmeden) :)
    güya cevapları bir yere yazdım, sadece sayısal olarak kaç alabileceğimi biliyorum, harf değerlerini bilemiyorum.
  • Tabi puanınızla oynamayıp size istediğiniz notu verirlerse ki henüz daha AÖF de böyle birşey ne gördüm ne duydum , puanlar hep oynanmış bir şekilde bizlere sunuluyor

Edit : Aldığım son bilgilere göre (Sağlam kaynaktan alınmıştır) Bu Seneki AÖF Vize sınavında boş kağıt veren bir öğrenci boş cevapladığı o dersten 60 puan almıştır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kassablanka -- 15 Şubat 2013; 7:00:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kassablanka

Tabi puanınızla oynamayıp size istediğiniz notu verirlerse ki henüz daha AÖF de böyle birşey ne gördüm ne duydum , puanlar hep oynanmış bir şekilde bizlere sunuluyor

Edit : Aldığım son bilgilere göre (Sağlam kaynaktan alınmıştır) Bu Seneki AÖF Vize sınavında boş kağıt veren bir öğrenci boş cevapladığı o dersten 60 puan almıştır

Boş kağıda 60 puan nasıl oluyormuş? Skandal bu

• quote:

Tabi puanınızla oynamayıp size istediğiniz notu verirlerse ki henüz daha AÖF de böyle birşey ne gördüm ne duydum , puanlar hep oynanmış bir şekilde bizlere sunuluyor

Benim vizelerimde de 5 ila 10 puan düşük geldi.İlk sınavda hemen yapıp çıkmıştım.Ama finalde biraz içerde kaldım kodlamada özenle içine aldım (kurallarda gösterdiği şekilde) 2 tane dersten kesin 100 alacam eğer onda da oynama olursa gerçekten puanlarımın kırıldığını bilecem.

• quote:

Orijinalden alıntı: nomos

quote:

Benim vizelerimde de 5 ila 10 puan düşük geldi.İlk sınavda hemen yapıp çıkmıştım.Ama finalde biraz içerde kaldım kodlamada özenle içine aldım (kurallarda gösterdiği şekilde) 2 tane dersten kesin 100 alacam eğer onda da oynama olursa gerçekten puanlarımın kırıldığını bilecem.

Yani bana inanman için AÖF'ün illa kafana kafana vurarak puanınızla oynadık hahaha demesinimi bekliyorsun ? Burada ne sana nede diğer arkadaşlarıma yalan borcum yok benim , ben FULL geçmiş yıl çıkmış bir dersin sınavından 60 , lisede ingilizce dersleri 90 dan aşağıya düşmemiş bir öğrenci iken bu seneki ingilizce vize sınavından 50 almış biri olarak bunu söylüyorsam sen halen daha neyi ıspatlama peşindesin ? Şimdi diyeceksin ki kaydırma yapmışsındır şunu yapmışsındır bunu etmişsindir ondan böyle almışsındır hayır efendim sınav cevap kağıdımı vermeden önce tam 3 kez tekrar tekrar kontrol ettim kaydırma filan yok hepsi olması gereken yerlerde işaretli

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: nomos

quote:

Yani bana inanman için AÖF'ün illa kafana kafana vurarak puanınızla oynadık hahaha demesinimi bekliyorsun ? Burada ne sana nede diğer arkadaşlarıma yalan borcum yok benim , ben FULL geçmiş yıl çıkmış bir dersin sınavından 60 , lisede ingilizce dersleri 90 dan aşağıya düşmemiş bir öğrenci iken bu seneki ingilizce vize sınavından 50 almış biri olarak bunu söylüyorsam sen halen daha neyi ıspatlama peşindesin ? Şimdi diyeceksin ki kaydırma yapmışsındır şunu yapmışsındır bunu etmişsindir ondan böyle almışsındır hayır efendim sınav cevap kağıdımı vermeden önce tam 3 kez tekrar tekrar kontrol ettim kaydırma filan yok hepsi olması gereken yerlerde işaretli

Bir ara üniversiteye Başvuru yapacaktınız ondan bir sonuç çıkmadı mı? En son sanki hukuki yoldan hak arama durumu var dı? Eğer başka bir arkadaşa da olursa emsal teşkil eder en azından

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.