Şimdi Ara

**A-T-İ-K-E-R** OTOGAZ SİSTEMLERİ DESTEK PLATFORMU-CANDAN MÜHENDİSLİK (73. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
3.511
Cevap
54
Favori
205.326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
5 oy
Giriş

Orijinalden alıntı: candan mühendislik

quote:

Orijinalden alıntı: ShaRLooT

Sayın candan mühendislik;

Fiat Grande Punto 1.4 T-Jet Turbolu 120 hp yazılım sonrası 155hp aracım var buna hangi kiti takarsam sorun yaşamdan uzun süre kullanabilirim acaba?

aracınıza daha önce montaj yaptık ,araçta lovato obdıı kiti takılı ve araç sahibi memnun..

Atiker Turbo Kit taktırtsak nasıl olur peki?

quote:

quote:

Sayın candan mühendislik;

Fiat Grande Punto 1.4 T-Jet Turbolu 120 hp yazılım sonrası 155hp aracım var buna hangi kiti takarsam sorun yaşamdan uzun süre kullanabilirim acaba?

aracınıza daha önce montaj yaptık ,araçta lovato obdıı kiti takılı ve araç sahibi memnun..

Atiker Turbo Kit taktırtsak nasıl olur peki?

takılabilir ,majör regületörlü kiti takılabilir..
  • Honda Vtec 2 2006 model 1.6 Atiker Lpg taktırmayı düşünüyorum Performans'da her hangi bir kayıp olur mu ? diğer firmalar BRC,kitmtm vs benzeri markalar kesinlikle düşüş olmaz diyorlar Zeytinburnunda oturuyorum eğer performansda sıkıntı olmuyacaksa sizede güveniyorum gelip montaj için aracı bırakabilirim

Orijinalden alıntı: By_emre34

Honda Vtec 2 2006 model 1.6 Atiker Lpg taktırmayı düşünüyorum Performans'da her hangi bir kayıp olur mu ? diğer firmalar BRC,kitmtm vs benzeri markalar kesinlikle düşüş olmaz diyorlar Zeytinburnunda oturuyorum eğer performansda sıkıntı olmuyacaksa sizede güveniyorum gelip montaj için aracı bırakabilirim

atiker aracınıza uyumlu ,epey honda montajımız oldu atiker takılı ve kullanıcılar memnun..şimdiden kazançlı sürüşler...

bulunduğum yerdeki atiker bayisi biri standart atiker işyerimde yaptığım ayarla tüm yolculuklarınızı yaparsınız diğeri kendinden ayarlamalı OBD li yokuşlarda felan gücün azaldığını hissetmezsiniz arıza ışığını yakmaz dedi. arada yaklaşık 200 tl gibi bir fiyat farkı var. diğer ucuz modelde arıza ışığı yanar dedi. siz hangisini önerirsiniz problemsiz olarak kullanmak ama fazla pahalı sistemlerden olmayan bir kit önermenizi rica ediyorum.
  • 2000 model nissan primera 2.0 otomatik aracımda atiker sıralı sistem var.Benim sorunum arabanın gaz yememesi ve tekleme yapması.fakat bu sorun sürekli olan bir durum degil ara ara tekrarlıyor.Tekleme yaptıgı sırada benzine aldıgımda hiç bir sorun kalmıyor. gaz lt 2,56tl den hesaplandıgında şehir içi yakıt tüketimim 380tl-şehir dışı 290tl yumusak kullanımlarda ölçülmüstür.tüpcüye gittigimde aracın enjektörlerinin saglam oldugu söylendi,gaz filtresinin sorun olacagını söyleyerek degiştirdi fakat bir türlü aracım düzelmedi.
    Sizce aracımın yakıt degerleri normal mi ve tekleme sorunu neden kaynaklanıyordur?Yardımlarınızı bekliyorum Teşekkürler.

Orijinalden alıntı: stornado

sayın yetkili aracımı yeni aldım şu an 450 kmde fazla pahalı olan bir lpg kiti düşünmüyorum. aracıma en uygun kit hangisidir ne zaman yani kaç km sonra taktırmamı önerirsiniz? megane 3 1,6motor.

bulunduğum yerdeki atiker bayisi biri standart atiker işyerimde yaptığım ayarla tüm yolculuklarınızı yaparsınız diğeri kendinden ayarlamalı OBD li yokuşlarda felan gücün azaldığını hissetmezsiniz arıza ışığını yakmaz dedi. arada yaklaşık 200 tl gibi bir fiyat farkı var. diğer ucuz modelde arıza ışığı yanar dedi. siz hangisini önerirsiniz problemsiz olarak kullanmak ama fazla pahalı sistemlerden olmayan bir kit önermenizi rica ediyorum.

hayırlı olsun,bencede aracınıza Atiker obd li kit uygun olur..kazasız sürüşler.

Orijinalden alıntı: 3lack

2000 model nissan primera 2.0 otomatik aracımda atiker sıralı sistem var.Benim sorunum arabanın gaz yememesi ve tekleme yapması.fakat bu sorun sürekli olan bir durum degil ara ara tekrarlıyor.Tekleme yaptıgı sırada benzine aldıgımda hiç bir sorun kalmıyor. gaz lt 2,56tl den hesaplandıgında şehir içi yakıt tüketimim 380tl-şehir dışı 290tl yumusak kullanımlarda ölçülmüstür.tüpcüye gittigimde aracın enjektörlerinin saglam oldugu söylendi,gaz filtresinin sorun olacagını söyleyerek degiştirdi fakat bir türlü aracım düzelmedi.
    Sizce aracımın yakıt degerleri normal mi ve tekleme sorunu neden kaynaklanıyordur?Yardımlarınızı bekliyorum Teşekkürler.

geçmiş olsun,araca baksak daha net yorum yapabilirdik ancak ateşleme bobini bahsettiğiniz sorunu yapar ,bi bobin deneyin bence..

• Merhaba. Skoda Felicia 1.3 MPi aracımda atiker lpg var. Düz sistem, sıralı değil. Sorunumu ve yapılanları açıklıyorum:

Motor seyir halindeyken devir 30-35 bini geçmiyor. Dip gaz yapmama rağmen hızım en fazla 90'a kadar çıkabiliyor. 1.2.3. viteslerde hissedilmiyor, kalkışlarda filan oldukça seri. Ancak 4.5. viteste yığılıp kalıyor araba. Sorun sadece gazdayken var, benzinde yığılmıyor.

Atiker servisine gittim. Bilgisayara takılıp ayara bakıldı sorun yok. Gaz ayarı değiştirilerek test ettik yine aynı. Benzinde 150'yi gördü araba, gazda ancak 90 basabildik. En son ateşleme sisteminden şüphelenip yol verdiler bana, bujileri değiştirdim, sorun yine aynı. Sorunuma çözüm bulunamadı. Ne yapmamı önerirsiniz?
  • Ford Fiesta 2005 model aracıma takılı olan atiker marka lpg nin bagajdaki simit tankından araba çalışırken pata pata ses geliyor bende araç çalışırken indiğimde farkettim sesi.kapatıp açtığımda aracı yine aynı sesi duydum yardımcı olur musunuz lütfen neyle ilgili olabilir teşekkürler şimdiden.
    usta birde sorum olcak acizane... bende 99 model toyota corolla 1.3 16 valve base modeli aldım. araçta takılı 2001 yılından atiker sıralı sistem lpg var.fakat rölantide gazda dalgalanma yapıyor aracın sesini değiştiriyor.benzinde yapmıyor. atiker servise götürdüm boğaz kelebeğini temizlet dediler, temizlettim ve ayar yaptırdım, benzinde çalışma şeklini kopyalayıp gazın beyne aktarmışlar öle dediler. sıkıntı bir iki gün geçti şimdi tekrar kaldığı yerden dewam ediyor. motor sıcakken daha fazla yapıyor tekrar gittigimde gazın enjektörlerini değiştirmem gerektiğini sölediler birde bu araç aliminyum manifolt bunlarda böle sıkıntılar olur dediler. ne yapmam gerekli yardımcı olurmusunuz? enjektörlerden ve rölanti ayar donanımı varmış bunlar değişsin dedi bunlardan olurmu bi cvp yazarsanız memnun olurum çok tşkr ederim...

Orijinalden alıntı: notocord

Merhaba. Skoda Felicia 1.3 MPi aracımda atiker lpg var. Düz sistem, sıralı değil. Sorunumu ve yapılanları açıklıyorum:

Motor seyir halindeyken devir 30-35 bini geçmiyor. Dip gaz yapmama rağmen hızım en fazla 90'a kadar çıkabiliyor. 1.2.3. viteslerde hissedilmiyor, kalkışlarda filan oldukça seri. Ancak 4.5. viteste yığılıp kalıyor araba. Sorun sadece gazdayken var, benzinde yığılmıyor.

Atiker servisine gittim. Bilgisayara takılıp ayara bakıldı sorun yok. Gaz ayarı değiştirilerek test ettik yine aynı. Benzinde 150'yi gördü araba, gazda ancak 90 basabildik. En son ateşleme sisteminden şüphelenip yol verdiler bana, bujileri değiştirdim, sorun yine aynı. Sorunuma çözüm bulunamadı. Ne yapmamı önerirsiniz?

mikser yada regülatör den kaynaklı bi sorun olabilir..

• quote:

Orijinalden alıntı: dorukhan28

Ford Fiesta 2005 model aracıma takılı olan atiker marka lpg nin bagajdaki simit tankından araba çalışırken pata pata ses geliyor bende araç çalışırken indiğimde farkettim sesi.kapatıp açtığımda aracı yine aynı sesi duydum yardımcı olur musunuz lütfen neyle ilgili olabilir teşekkürler şimdiden.

pek rastlamadıgımız bi sorun ,tankın içinden gelen bir ses ise şamandıra topuzu tanka vuruyor olabilir..

Orijinalden alıntı: nartist

slm lar aranıza yeni katıldım inşlh hayırlı olur
    usta birde sorum olcak acizane... bende 99 model toyota corolla 1.3 16 valve base modeli aldım. araçta takılı 2001 yılından atiker sıralı sistem lpg var.fakat rölantide gazda dalgalanma yapıyor aracın sesini değiştiriyor.benzinde yapmıyor. atiker servise götürdüm boğaz kelebeğini temizlet dediler, temizlettim ve ayar yaptırdım, benzinde çalışma şeklini kopyalayıp gazın beyne aktarmışlar öle dediler. sıkıntı bir iki gün geçti şimdi tekrar kaldığı yerden dewam ediyor. motor sıcakken daha fazla yapıyor tekrar gittigimde gazın enjektörlerini değiştirmem gerektiğini sölediler birde bu araç aliminyum manifolt bunlarda böle sıkıntılar olur dediler. ne yapmam gerekli yardımcı olurmusunuz? enjektörlerden ve rölanti ayar donanımı varmış bunlar değişsin dedi bunlardan olurmu bi cvp yazarsanız memnun olurum çok tşkr ederim...

geçmiş olsun yakında mısınız buyrun ugrayın yardımcı olalım..
    sorunla ilgili rolanti olayı benzindede sorunlu ise çözümü gaz sisteminde ararız(regülatör veya enjektör den olur) eger benzindede azda olsa bu sorun varsa bogaz vs den kaynaklanır..

• quote:

quote:

Ford Fiesta 2005 model aracıma takılı olan atiker marka lpg nin bagajdaki simit tankından araba çalışırken pata pata ses geliyor bende araç çalışırken indiğimde farkettim sesi.kapatıp açtığımda aracı yine aynı sesi duydum yardımcı olur musunuz lütfen neyle ilgili olabilir teşekkürler şimdiden.

pek rastlamadıgımız bi sorun ,tankın içinden gelen bir ses ise şamandıra topuzu tanka vuruyor olabilir..

Egzozdan ses geliyor benzinde iken gelmiyor gazda çalışırken geliyor sizce neden olabilir?kalitesiz gaz ile ilgili olabilir mi?Shell'den aldım birde BP 'den ama kalitesiz gazdan kaynaklanmıyorsa neyden kaynaklı olabilir?

• quote:

quote:

quote:

Egzozdan ses geliyor benzinde iken gelmiyor gazda çalışırken geliyor sizce neden olabilir?kalitesiz gaz ile ilgili olabilir mi?Shell'den aldım birde BP 'den ama kalitesiz gazdan kaynaklanmıyorsa neyden kaynaklı olabilir?

egzozdan ses gelmesinin yakıtla ilgili oldugunu düşünmüyorum..geçmiş olsun..

• ATİKER Ailesinin bayramını tebrik eder , hayırlara vesile olmasını temenni edrim.Selamlar ,saygılar...
  • Birlik ve beraberliğimizi, kardeşlik ve dostluğumuzu en sıcak şekilde hissedeceğimiz mübarek KURBAN BAYRAMINIZI Ayotogaz olarak tüm ATİKER ailesinin bayramını en içten dileklerimizle tebrik eder, mutluluklar dileriz.

Orijinalden alıntı: ozenclerotogaz

ATİKER Ailesinin bayramını tebrik eder , hayırlara vesile olmasını temenni edrim.Selamlar ,saygılar...

Bayramın tüm Ülkemize ve islam alemine huzur getirmesi temennisi ile..
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.