Şimdi Ara

**A-T-İ-K-E-R** OTOGAZ SİSTEMLERİ DESTEK PLATFORMU-CANDAN MÜHENDİSLİK (167. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.511
Cevap
54
Favori
195.355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 165166167168169
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar, Kia Sportage 1.6 t-GDİ 177 bg 4*4 için sıvı sistem prins mi yoksa sıvı sistem brc ldi mi daha uygun, daha sessiz ve sorunsuz olur? Ayrıca prins ve brc ldi fiyatları hakkında bilgi veriri misiniz.Teşekkürler iyi çalışmalar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vitisvinifera68 -- 3 Haziran 2017; 16:55:52 >
  • Ramazan bayramindan sonra 2015 hyundai i20 1.2 mpi 85 bg aracima lpg taktirmak istiyorum kismetse. Atiker gold_grand ve lovato obd2 smart kit arasindan tercih yapacagim. Sizce bu tercihlerden hangisi daha dogru olur?

yaglama kiti gerekli mi?

belli bir devirden yada yukten sonra benzin takviyesi gerekli mi bu motorlara?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HP.

2005 1.6 chevrolet lacetti model aracıma lpg kiti taktırmak istiyorum.bu motorda sorun yaşarmıyım uyumlumudur
    takılan bujilerin markası nedir? ve yazılımı

Aracın subap konusunda riskli araçlardan bir tanesi Dolayısıyla doğru ürün ve doğru montaj çok ama çok önemli doğru ürün olarak Atiker GOLD u Tercih edebilirsiniz..

• quote:

Orijinalden alıntı: tafo0911

Ramazan bayramindan sonra 2015 hyundai i20 1.2 mpi 85 bg aracima lpg taktirmak istiyorum kismetse. Atiker gold_grand ve lovato obd2 smart kit arasindan tercih yapacagim. Sizce bu tercihlerden hangisi daha dogru olur?

yaglama kiti gerekli mi?

Subap yağlama sistemi bizim çok gerekli gördüğümüz bir ürün değil subapları koruma özelliği de bir varsayım... sizin aracınızda Önemli olan konu doğru ürünü seçilmesi ve doğru montaj yapılması ..Tabii bir de yol testi çok önemli ..Aracınız benzin gibi performanslı gidiyor ise supaplarda herhangi bir sorun sıkıntı zaten yaşanmayacaktır Hatta araca benzin takviyesi bile gerekmez..

• quote:

Orijinalden alıntı: candan mühendislik

quote:

Orijinalden alıntı: tafo0911

Ramazan bayramindan sonra 2015 hyundai i20 1.2 mpi 85 bg aracima lpg taktirmak istiyorum kismetse. Atiker gold_grand ve lovato obd2 smart kit arasindan tercih yapacagim. Sizce bu tercihlerden hangisi daha dogru olur?

yaglama kiti gerekli mi?

Subap yağlama sistemi bizim çok gerekli gördüğümüz bir ürün değil subapları koruma özelliği de bir varsayım... sizin aracınızda Önemli olan konu doğru ürünü seçilmesi ve doğru montaj yapılması ..Tabii bir de yol testi çok önemli ..Aracınız benzin gibi performanslı gidiyor ise supaplarda herhangi bir sorun sıkıntı zaten yaşanmayacaktır Hatta araca benzin takviyesi bile gerekmez..

Merhabalar, Kia Sportage 1.6 t-GDİ 177 bg 4*4 için sıvı sistem prins mi yoksa sıvı sistem brc ldi mi daha uygun, daha sessiz ve sorunsuz olur? Ayrıca prins ve brc ldi fiyatları hakkında bilgi veriri misiniz.Teşekkürler iyi çalışmalar.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: HP.

2005 1.6 chevrolet lacetti model aracıma lpg kiti taktırmak istiyorum.bu motorda sorun yaşarmıyım uyumlumudur
    takılan bujilerin markası nedir? ve yazılımı

Aracın subap konusunda riskli araçlardan bir tanesi Dolayısıyla doğru ürün ve doğru montaj çok ama çok önemli doğru ürün olarak Atiker GOLD u Tercih edebilirsiniz..

Hocam konuya cevap vermek için baya bı geç kaldınız araca LPG takip satali yıllar oldu

• iyi günler dilerim.
    Aracım 2016 model, Opel Corsa, AT, 90HP. 100kmde en düşük gördüğüm tüketim inanın 7.5 litre. İstanbul Büyükçekmece, Mimarobada yaşıyorum. 8,7 litrelere çıktığı oluyor sıkışık trafikte. Araç 4000 kmde. 4000 kmdeki araca sizce LPG takılmalı mı? Opel Corsalarda motor arıza ışığı çok yanıyormuş LPG montajları sonrasında bu doğru mu? Opel Corsa E kasalara LPG montajı yaptınız mı? Hangi markayı, hangi seriyi önerirsiniz? Büyükçekmeceye yakın bir şubeniz var mı İstanbulda? Araç ilk muayenesi 2,5 yıl sonra ruhsata hemen işletmezsem sorun çıkar mı? Yardımcı olursanız sevinirim.
    Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kayhanpulurbey

iyi günler dilerim.
    Aracım 2016 model, Opel Corsa, AT, 90HP. 100kmde en düşük gördüğüm tüketim inanın 7.5 litre. İstanbul Büyükçekmece, Mimarobada yaşıyorum. 8,7 litrelere çıktığı oluyor sıkışık trafikte. Araç 4000 kmde. 4000 kmdeki araca sizce LPG takılmalı mı? Opel Corsalarda motor arıza ışığı çok yanıyormuş LPG montajları sonrasında bu doğru mu? Opel Corsa E kasalara LPG montajı yaptınız mı? Hangi markayı, hangi seriyi önerirsiniz? Büyükçekmeceye yakın bir şubeniz var mı İstanbulda? Araç ilk muayenesi 2,5 yıl sonra ruhsata hemen işletmezsem sorun çıkar mı? Yardımcı olursanız sevinirim.
    Teşekkürler.

Opel Corsa Aracınız için şunları söyleyebiliriz bir kere Türkiye'nin gerçeğidir LPG montajı ve benzin ile artık kullanmak mümkün değil ...LPG takması tavsiye ederim ..

aracınızda subap hassasiyeti vardır Dolayısıyla iyi bir montaj gereklidir ürün tercihi de önemlidir.. Atiker Gold ya da Lovato obd2 akıllı Otogaz sistemi Aracınıza Uygundur..

montaj çok önemlidir atar çok önemlidir ..

aracınızın performansı benzinli farksız ise yüz binlerce kilometre sorunsuz kullanabilirsiniz yerimiz Ümraniye'de eve başka şubemiz yok..

• candan mühendislik C kullanıcısına yanıt
    Bir kere daha sorayım Allah'ın hakkı üç derler belki şimdi cevaplarsınız!
    Merhabalar, Kia Sportage 1.6 t-GDİ 177 bg 4*4 için sıvı sistem prins mi yoksa sıvı sistem brc ldi mi daha uygun, daha sessiz ve sorunsuz olur? Ayrıca prins ve brc ldi fiyatları hakkında bilgi veriri misiniz.Teşekkürler iyi çalışmalar.
  • Selam , aracım LPG ve kalbüratörlü. Araba sabahları ikici marşta direkt çalışıyor; ama sabah çalıştırıp 2 dakika sürdükten sonra stop ettirirsem geri çalışması için 4-5 kere marş basmak zorunda kalıyorum. Bu birinci sorun. İkinic ve asıl önemli sorun ise aracın sıcakken ya hiç çalışmaması ya da çok uzun marşla zor çalışmasıdır. LPG servisine götürdüm usta sorunun elektrikten kaynaklandığını söyledi ve motor tamircisine yönlendirdi. Motor tamircisi de aracın boğulduğunu ve gaz akış ayarının yapılması gerektiğini söyledi. Motor ustasının dediği daha mantıklı ama ama ikici LPG ustasına gittiğim de o da sorunu bulamadı ve motor ustasına git dedi. Hatta araç sıcakken elektrik kesiyor dedi.
    Şimdi madem arac sıcakken elektirk kesiyor ve ondan dolayı zor çalışıyor peki araba sabahları soğukken stop ettğinde neden zor çalıyor. Benim tahminim aracın lpg ile boğulması ama sizin fikrinizi almak istedim. Ne önerirsiniz. bayramda yollarda kalmak istemiyorum

• Arkadaşlar lpg li araç sahiplerinin katılımıyla zenginleşecek bir whatsapp grubu kurduk.

Lpg de yaşadığımız sorunları sıkıntıları yazarak tartışarak çözüm arayabiliriz.

Bilgi ve tecrübe paylaşımı grubudur.Boş muhabbet ve geyik yoktur.

WhatsApp.com
    WhatsApp Grup Daveti
    https://chat.whatsapp.com/IDWTvT3qeZCInkTxVW0FiE

• Arkadaşlar 2011 temmuzda lpg atiker takıldı aracım megane2 1.4 98bg.
    Enjektorler sesli çalışıyor. Reno ustası sesli ama birşey olmaz dedi. Lpg ci bu enjektörler değişecek diyor. Araçta 2000 devir civarı tekleme var.
    Bazı sitelerde 90 tl ye atiker enjektör var.
    Bunu alsam kendim takabilirmiyim sorun olurmu sıkıntım enjektorden midir..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • CAXA passat 1.4 tsi 122 hp icin oneriniz ne olur.prins vsi 2 di,atiker atikfast di,romano ,lovato exr...hangisini onerirsiniz.

• Selamlar,
    Sokoda Fabia 1.2 TSI 105 HP 2011 Model CBZB motor için sorunsuz lpg tavsiyeniz, fiyat bilgisi ile mümkünse buradan değilse özel mesaj ile atarsanız sevinirim. Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vitisvinifera68

Bir kere daha sorayım Allah'ın hakkı üç derler belki şimdi cevaplarsınız!

Biz her iki ürünün de yani Prins ve BRC Otogaz sistemlerinin de bayisi olarak sıvı LPG de Prinsi tercih ediyoruz size de ben Prince i tavsiye ederim.. bu bilginin yanında montaj fiyatını veriyim 8500 lira 10 taksitli fiyatı ...

yine güzel bir haber vermek istiyorum Prins Türkiye olarak sıvı LPG nin yanında yine sıvı LPG ye yakın bir yakıt tasarrufu elde edebileceğiniz gaz fazında vsi2 direk enjeksiyonlu Otogaz kitini GDI motorlu araçlar için üretti.Türkiye'ye getird ve şu anda montaj yapmaya hazır ...5500 tl taksitli fiyatı ve tasarruf konusunda hemen hemen sıvı LPG yakın bir yakıt tasarrufu elde edebiliyorsunuz..

• quote:

Orijinalden alıntı: seyelap

Selam , aracım LPG ve kalbüratörlü. Araba sabahları ikici marşta direkt çalışıyor; ama sabah çalıştırıp 2 dakika sürdükten sonra stop ettirirsem geri çalışması için 4-5 kere marş basmak zorunda kalıyorum. Bu birinci sorun. İkinic ve asıl önemli sorun ise aracın sıcakken ya hiç çalışmaması ya da çok uzun marşla zor çalışmasıdır. LPG servisine götürdüm usta sorunun elektrikten kaynaklandığını söyledi ve motor tamircisine yönlendirdi. Motor tamircisi de aracın boğulduğunu ve gaz akış ayarının yapılması gerektiğini söyledi. Motor ustasının dediği daha mantıklı ama ama ikici LPG ustasına gittiğim de o da sorunu bulamadı ve motor ustasına git dedi. Hatta araç sıcakken elektrik kesiyor dedi.
    Şimdi madem arac sıcakken elektirk kesiyor ve ondan dolayı zor çalışıyor peki araba sabahları soğukken stop ettğinde neden zor çalıyor. Benim tahminim aracın lpg ile boğulması ama sizin fikrinizi almak istedim. Ne önerirsiniz. bayramda yollarda kalmak istemiyorum

Regülatör gaz kaçırıyor Muhtemelen bunun tespiti çok kolay kontak kapalı olduğu halde regülatörden gaz çıkışı varsa ki bunu çok rahat tespit edersiniz regülatör arızalı demektir..

• quote:

Orijinalden alıntı: yirthan

Arkadaşlar 2011 temmuzda lpg atiker takıldı aracım megane2 1.4 98bg.
    Enjektorler sesli çalışıyor. Reno ustası sesli ama birşey olmaz dedi. Lpg ci bu enjektörler değişecek diyor. Araçta 2000 devir civarı tekleme var.
    Bazı sitelerde 90 tl ye atiker enjektör var.
    Bunu alsam kendim takabilirmiyim sorun olurmu sıkıntım enjektorden midir..

Atiker De enjektör sesi yok denecek kadar az Eğer kulağınızı 1 enjektör sesi geliyor ise enjektörü vibrasyonlu yere koymuşlardır ve o vibrasyon ses yapıyor ...enjektör yerini değiştirin..

• quote:

Orijinalden alıntı: omercan6327

CAXA passat 1.4 tsi 122 hp icin oneriniz ne olur.prins vsi 2 di,atiker atikfast di,romano ,lovato exr...hangisini onerirsiniz.

Cax kodlu Volkswagen araçlarda Önerim tavsiyem kesinlikle prins vsi2 direkt enjeksiyonlu Otogaz gidilir Çünkü benzin tüketimi yok denecek kadar azdır yakıt tasarrufu yüksektir.. Biraz parayı kıymasız gerekecek yalnız..

• quote:

Orijinalden alıntı: mustafa1248

Selamlar,
    Sokoda Fabia 1.2 TSI 105 HP 2011 Model CBZB motor için sorunsuz lpg tavsiyeniz, fiyat bilgisi ile mümkünse buradan değilse özel mesaj ile atarsanız sevinirim. Teşekkürler.

Bahsettiğiniz kodlu Aracınıza daha önce montaj yapıldı Lavato direkt enjeksiyonlu Otogaz kiti montajı yaptık tahmin ediyorum Bir de Prince vsi2 direkt enjeksiyonlu Otogaz kiti Aracınıza uygun olabilir..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mustafa1248

Selamlar,

Bahsettiğiniz kodlu Aracınıza daha önce montaj yapıldı Lavato direkt enjeksiyonlu Otogaz kiti montajı yaptık tahmin ediyorum Bir de Prince vsi2 direkt enjeksiyonlu Otogaz kiti Aracınıza uygun olabilir..

Fiyat ve tasarruf hakkında da bilgi verirseniz çok memnun olurum. Şimdiden teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 165166167168169
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.