Şimdi Ara

......::::::A T İ K E R [DOSTLUK] KULÜBÜ::::::...... (FoReVeR) (133. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.027
Cevap
5
Favori
199.494
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 131132133134135
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

.3 motor hyundai accent 2006 model arabam var. Bu sıralı sistem otogaz denen şeyi merak ediyorum herkes bunu konuşuyor. İşe yararmı? Yakıt masrafında ne gibi bir fayda sağlar bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim.

sevgili arkadaşım benzıne göre % 40 tasaruf saglar şehirler arası %50 bulur performans kaybı olmaz ama montaşı yapacak usta cok önemli
    senin aracın 4 cyl 1200 ytl bonus ve wort karta 10 ay taksit imkanı vade farksız
  • quote:

quote:

Arkadaşlar benim de 97 model Ford Escord CLX im var. Kütahyada yaşıyorum. Kütahya da Atiker in bir bayisi var. Kütahyada Atiker montajı yaptıran oldumu, oldu ise memnunmu bilgi veren olursa sevinirim
    .

arkadaşım bende başta terettüt ettim ama gerek yok adamlar malının arkasında 8 ay oldu maşşallah tıkyok 35 bın km oldu
  • mpı motorlara sgı sistem takılır yakıtınız %40-%55 arası düşer. ATİKER SGI saglıklı ekonomik bir sistemdir.
    quote:

Orjinalden alıntı: ImReaL

1.3 motor hyundai accent 2006 model arabam var. Bu sıralı sistem otogaz denen şeyi merak ediyorum herkes bunu konuşuyor. İşe yararmı? Yakıt masrafında ne gibi bir fayda sağlar bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim.

• cevaplar için teşekkürler. Peki şu an araba ipotekte krediyle almıştım.
    Acaba taktırabilir miyim? İpotekli olması bi engel olur mu? Birde bu tip sistemlerin ömrü ne kadar. Yani 1200 ytl demiş bi arkadaş yaklaşık 1 yıllık benzin masrafıma denk 1 yıl sonunda arıza çıkartır mı?
    Bakımları nasıl oluyor?
    Sorular gelicek daha ilgilenen arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
  • 2006 1,4 75 Hp Polo Kullanıcısıyım Sıralı Sistem Lpg Taktırmayı Düşünüyorum Kullanıslı OLurmu Problem Çıkarma Olasılığı Nedir?

Birde BAgaj Çok Küçük Nasıl Bir Çözüm Üretebiliriz?
  • Sıralı Sistemi işinin ehli bir ustaya yapırmanız takdirinde %99 sorun çıkarmaz.
    BAgaj Çok Küçük Nasıl Bir Çözüm Üretebiliriz: stepne yerine takılması uygun olabilir.
    lastiklerinizede lastik zırhı ile doldura bilirsiniz
    ayrıca atikerin ince uzun tanklarıda mevcut
    saygılar.
    quote:

Orjinalden alıntı: errant_erk

2006 1,4 75 Hp Polo Kullanıcısıyım Sıralı Sistem Lpg Taktırmayı Düşünüyorum Kullanıslı OLurmu Problem Çıkarma Olasılığı Nedir?

• sorun çıkarma olasılığı iyi bir montaj yapılırsa hemen hemen yoktur

simit tank olabilir bagaj küçükse
    quote:

2006 1,4 75 Hp Polo Kullanıcısıyım Sıralı Sistem Lpg Taktırmayı Düşünüyorum Kullanıslı OLurmu Problem Çıkarma Olasılığı Nedir?

• Tüm İslam Aleminin ve Atiker Dostlarının RAMAZAN Bayramını şimdiden kutlarım.
  • FORUMDA BENİM SÖZÜMÜN GEÇMESİ GİBİ BİŞEY SÖZKONUSU DEĞİL AMA DOĞRU BİRTANE VE BUKONUDA SİZİNLE AYNI FİKİRDEYİM ANCAK ŞÖYLE BİŞEY YAPABİLİRİZ EĞER THALL IN CEZASI KALKMAZ İSE VE BU CEZA ŞEHİTLERİMİZE ATFEN YAZMIŞ OLDUĞU YAZIDAN DOLAYI VERİLMİŞ İSE BEN BU FORUMA BİRDAHA GİRMEM VEDE TEK KURUŞUMUZUN ONLARA NASİP OLMASINA İZİN VERMEM....
    quote:

Orjinalden alıntı: tamerbagdas

ÇOK ŞÜKÜR THALL LA AYNI FİKİRDESİNİZ

ÜNAL BEY SİZDEN RİÇAM SİZİN LAFINIZ FORUMDA GEÇER THALIN ÇEZASINI KALDIRTIRSANIZ SEVİNİRİZ

quote:

Orjinalden alıntı: unalgedik

BU KONUDA SİZİNLE AYNI KANIDA OLDUĞUMU BİLDİRİR ŞEHİTLERİMİZE ALLAHTAN RAHMET YAKINLARINA BAŞSAĞLIĞI DİLERİM BÜTÜN TÜRK MİLLETİNİN BAŞI SAĞOLSUN...
    quote:

Orjinalden alıntı: thall

Hırant dink öldürüldüğünde yayın akışını kesen ancak 13 şehidimizden sonra DANSöz oynatan kanallara hrant dink öldürüldüğünde "hepimiz hrantız hepimiz ermeniyiz'' diyerek sokağa çıkan 13 şehidimizde evde oturan umursamayan şerefsiz insanları ve hranta 13 şehitten daha fazla üzülen bütün insanları kınıyoruz "BİZLER ŞEHİT TORUNLARIYIZ""

• ATİKER DOSTLARI BAŞTA OLMAK ÜZERE TÜM İSLAM ALEMİNİN RAMAZAN BAYRAMI MÜBAREK OLSUN.
    ALLAH'tan (cc) TÜM SEVDİKLERİNİZLE SAĞLIK MUTLULUK HUZUR İÇERİSİNDE NİCE BAYRAMLAR GEÇİRMENİZİ DİLERİM.
    ALLAH (cc) BU MÜBAREK GÜNLERİN HÜRMETİNE ÜLKEMİZİ BÖLMEYE PARÇALAMAYA ÇALIŞAN ŞEREFSİZLERİN HAİNLERİN OYUNLARINI KENDİLERİNE ÇEVİRSİN İNŞALLAH

...........HAYIRLI BAYRAMLAR DOSTLAR...........

• quote:

W.bora-passat ve polo larda oldukça fazla sayıda montajımız oldu, hiç bir sorun yaşamzsınız, içiniz rahat olsun,
    tank olarak ise simit taktırın, sızdırmazlıkta da sorun yaşamaz sınız,
    atikerin 244 mm lik ince tankları da var onlarda olabilir ama, küçük olan bagaj hacmini daha da daraltmamanızı öneririm,
  • Herkes serbest düşüncelerini yazabilir. Ancak "şerefsiz insanlar" diye bir ifade kullanırsa o zaman cezada alır uyarıda alır. Yönetim hakkında istediğiniz gibi atıp tutun artık bizde şaşırdık hangi örgütten olduğumuzu habire örgüt değiştiriyoruz sayenizde . Bir kişinin bile aklına gelmiyor kullandığı ifadeden dolayı ceza aldığı hemen yönetim gerçekleri saklama vb. yapma filan. Önce bir düşünün ondan sonra cevap yazın lütfen. Kendisinede mail yoluyla cezası hakkında bilgi iletilmiş durumda bu konuda başka bir mesaj görmek istemiyorum. Ayrıca yönetim hakkında atıp tutanlarda kendilerine dikkat etsinler.
  • HERKESİN BAYRAMINI KUTLAR SAĞLIK VE MUTLULUKLAR DİLERİM

NİCE BAYRAMLARA
  • Herkesin mübarek ramazan bayramı kutlu olsun.
  • TÜM İSLAM ALEMİNİN MÜBAREK RAMAZAN BAYRAMINI KUTLAR, MUTLULUKLAR VE ESENLİKLER DİLERİM. DOSLARIMIZLA BİRLİKTE NİCE MUTLU BAYRAMLARA.
  • TÜM İSLAM ALEMİNİN VE ATİKER DOSTLARININ MÜBAREK RAMAZAN BAYRAMINI KUTLARIM.
  • TÜM İSLAM ALEMİNİN VE FORUM DOSTLARIMIZIN RAMAZAN BAYRAMINI KUTLAR,SAĞLIK,SIHHAT VE AFİYETLER DİLEYEREK NİCE RAMAZAN BAYRAMLARINI HEP BİRLİKTE KUTLAMAK AMACIYLA ESENLİKLER DİLERİM...
  • arkadaşlar tüm herkesin bayramanı kutlarım enderin muhabbetler
  • vw basat kullanıcısıyım 1.8 t 150 beygır 8 ay oldu galıp otogaz antalyada montaş sorunsuz süper
  • arkadaşlar ben yeni üyeyim..hepinizin bayramı kutlu olsun...baştan okumaya çalıştım sayfaları ama dayanamadım hemen yazmak istedim...ben uzun yıllar lpg den çok çektim...burada marka kötülemek doğru olur mu bilmem ama voltran dan çektiğimi bir allah bir de ben biliyorum...aracım reno 19 europa ydı...onu sattım ve bir daha da lpg araca binmemek için büyük sözler ettim...şu an ki aracım 2007 honda civic otomatik..aracımdan çok memnunum..lpg konusu geçince bile uykularım kaçıyodu...ama inanın ki bu benzin dayanılır gibi değil...ve benzine tekrar yüklü bi zam yapılacakmış...bu son damla bardağı taşırdı...ve yine araştırmalara başladım..ve gördüm ki lpg sektörü çok yol katetmiş...atiker şu an iyi görünüyo..ama ben olaya şu yönden yaklaşıyorum..ben adıyaman da çalışıyorum okuduklarıma göre konya da taktırmak en iyisi..ama bi sorun olursa naparım??usta gel yapalım dicek ama ben her seferinde konya ya gidersem ne kıymeti kalır??adıyaman da atiker var ama onlara güvenemem..aracımın kaputu daha hiç açılmadı...herşey bir tarafa sorun yaşayan arkadaşların yazılarını okuyunca dertsiz başıma dert açmiyim diyorum ama hergün benzin moralimi daha çok bozuyor....sonuç ne olacak hiç bilmiyorum.....tüm arkadaşlara selamlar....

• 
Sayfa: önceki 131132133134135
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.