Şimdi Ara

_A_T_İ_K_E_R_ (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
4.888
Cevap
12
Favori
219.819
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

ÖTV indirimi bizim maillerimizle olabiliceğini düşünmüyorum ben bu işin firmaların baskısıyla olabiliceğini tahmin ediyordum ama onlardanda ümidim yok. Demek ki gelir oranları hala iyiyki sesleri çıkmıyor.

quote:

Orjinalden alıntı: Okifi
    Thall dostum teşekkür ederim,
    Halen lpg kullanmıyorum ama ne kadar gider bilmiyorum fakat yılbaşına kadar protestomun da arkasındayım.Ayrıca Başbakanlığa ve M.Ali Şahin'e CUMHUR olarak protesto maillerimide gönderdim.Bir cevap alacağımıda tahmin etmiyorum.
    Aşağıdaki yazının hepsini okudum ve ileri sürüş teknikleri ve yakıt tasarrufu adına çok güzel açıklamalarda bulunmuşsun,tebrik ederim.Üzerine ekleyebilecek bir konu kalmamış.
    +2 puan daha.....

Yakıt tasarrufu adına yazdıklarımı internetten çeşitli kaynaklardan derledim.
    Aslında hepimizin bildiği fakat yapamadıklarımızı ben bir araya toparladım.

Saygılar selamlar

Ne Mutlu TÜRK'üm Diyene!!!

Sular yükselince, balıklar karıncaları yer,Sular çekilince de karıncalar balıkları...
    Kimse bugünkü üstünlüğüne ve gücüne güvenmemelidir! Çünkü, kimin kimi yiyeceğine "SUYUN AKIŞI" karar verir...

• Merhaba tatut;

Verdiğim imza kodunu "profilindeki imza bölümü kutucuğuna yapıştıracaksın
    quote:

Orjinalden alıntı: tatut

teşekkürler imza çok hoş.bakalım becerebilecek miyim?

_A_T_İ_K_E_R_

2000 FOCUS GHİA 1.6İ
    .....:::::ATİKER [DOSTLUK] KULÜBÜ

Biraz Hatay'dan bahset. Bugün kayınvalide künefe yapmış -nefisti ama- her yediğimde hala Hatay'da yediğim o künefenin tadını unutamıyorum

Seni daha sık aramızda görmek isteriz,
    Sağlıcakla kal

Sular yükselince, balıklar karıncaları yer,Sular çekilince de karıncalar balıkları...
    Kimse bugünkü üstünlüğüne ve gücüne güvenmemelidir! Çünkü, kimin kimi yiyeceğine "SUYUN AKIŞI" karar verir...

• Merhaba triger;

Hakikaten nöbetin hakkını vermişsin sağol kardeşim, helal olsun

Dostça kal

quote:

Orjinalden alıntı: triger

hayırlı bayramlar @ayavas
    istanbul :51/1.74:29.3lt
    bu soguk kış şartlarında şehir içinde güzel bir deger 205ykr.
    kazasız belasız yolculuklar.

quote:

Orjinalden alıntı: ayavas

Herkese hayırlı bayramlar.Benim son iki yakışım 200, az öncede 51 ytl 250 km 205 krş çıktı bu değerler normalmi.(şehir içi-istanbul)

quote:

hayırlı olsun
    yakıtınız 2-3 depo sonra biraz daha azalacaktır.
    1000km doldugunda bi defa daha kalibrasyona gitmeyi unutmayın
    saygılar.
    quote:

Orjinalden alıntı: qwert200

herkese iyi bayramlar bende 2 hafta önce Atiker li oldum ilk depoda 218 ykr yaktı aracım inşallah dahada düşer benzinde 280-300 ykr yakıyordu.Bu arada bende listeye dahil olmak istiyorum Megane Scenic 1,6

• teşekkür ederim thall
    yardımcı olduysak ne mutlu bize.
    saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi triger -- 22 Aralık 2007; 0:20:39 >

triger
  • 99 polo classic arabama kırıkkalede atiker taktırdım ve km de 290 bin yaktı ve hemen bulundugum ildeki atiker servisine gittim ve ayarladılar 220 yaktı ama bu 220 nin içinde ayar su bu da dahil ve bu depo sonunda anlasılacak ama benım tahmınım 220 den asagı dusmuyor ne anladım bu işten???? keşke diger markaları tercih etseydim

Orjinalden alıntı: frozenrealm

99 polo classic arabama kırıkkalede atiker taktırdım ve km de 290 bin yaktı ve hemen bulundugum ildeki atiker servisine gittim ve ayarladılar 220 yaktı ama bu 220 nin içinde ayar su bu da dahil ve bu depo sonunda anlasılacak ama benım tahmınım 220 den asagı dusmuyor ne anladım bu işten???? keşke diger markaları tercih etseydim

benzinde ne yakıyordu.

Orjinalden alıntı: thall

Merhaba triger;

Hakikaten nöbetin hakkını vermişsin sağol kardeşim, helal olsun

Dostça kal

quote:

hayırlı bayramlar @ayavas
    istanbul :51/1.74:29.3lt
    bu soguk kış şartlarında şehir içinde güzel bir deger 205ykr.
    kazasız belasız yolculuklar.

quote:

Herkese hayırlı bayramlar.Benim son iki yakışım 200, az öncede 51 ytl 250 km 205 krş çıktı bu değerler normalmi.(şehir içi-istanbul)

quote:

hayırlı olsun
    yakıtınız 2-3 depo sonra biraz daha azalacaktır.
    1000km doldugunda bi defa daha kalibrasyona gitmeyi unutmayın
    saygılar.
    quote:

Orjinalden alıntı: qwert200

herkese iyi bayramlar bende 2 hafta önce Atiker li oldum ilk depoda 218 ykr yaktı aracım inşallah dahada düşer benzinde 280-300 ykr yakıyordu.Bu arada bende listeye dahil olmak istiyorum Megane Scenic 1,6

• Hemşerin senin aracın ortalama şehir içi kırıkkale trafiğinde 180-200 ykrş arası olması muhtemeldir.Çünkü orasının trafiği istanbulu aratmaz,küçüktür ama araçlar için uzun mesafeler olmayıp her 30-50 metrede bir dur, kalk yapman gerekmektedir.Atiker traktırdığın için pişmanlık duymana gerek yok,topiğimiz sayesinde bütün sorunların yakında çzülür,şuan bayram trafiği biraz rahatlasın yeter.

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: frozenrealm

99 polo classic arabama kırıkkalede atiker taktırdım ve km de 290 bin yaktı ve hemen bulundugum ildeki atiker servisine gittim ve ayarladılar 220 yaktı ama bu 220 nin içinde ayar su bu da dahil ve bu depo sonunda anlasılacak ama benım tahmınım 220 den asagı dusmuyor ne anladım bu işten???? keşke diger markaları tercih etseydim

benzinde ne yakıyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Okifi -- 22 Aralık 2007; 15:21:25 >

• Thall dostum,
    Ötv indirimi bizim maillerimizle olamayacağını biliyorum ve genelde'de forumdaki arkadaşlara ve lpg kullanan tüm tanıdıklarıma buradan ve diğer forumlardaki yazılarımda en az 1 ay boyunca lpg almadan araçlarımızı kullandığımız takdirde,biryerlerin harekete geçeceğini ima etmeye çalışmıştım.Bir lpg istasyonu 1 ay kadar kimsenin uğramadığını görürse herhalde bişeyler yapmaya çalışacaktır,diğer istasyonlarda bu tip olayla karşılaştıklarında mutlaka bir çalışma içerisine gireceklerdir.Ancak bu senin ve benim lpg kullanmamakla yapacağımız bir protesto olayı değildir.Halk bu işi önemseyecek ve protestoya katılacaktır.Ayrıca basının dikkatini de bu olaya çekmek gerekmektedir.Yine bir yazımda araçlarımız dünyanın en pahalı yakıtını kullanıyor yazılı afişlerle küçük askere uğurlama konvoyları şeklinde basın merkezlerinin önlerinden geçerse büyük şekilde dikkat çekilecektir.Bunun yanında yine hükümetin tüm organlarının mail adreslerine aklımıza geldikce protesto mailleride çekebiliriz,hatta otomatik mail gönderme proğramları ile yüzlerce,binlerce mail gönderebiliriz.Herşeyden önce iyi bir organize gereklidir.LPG kullanan tüm araç sahipleri bu konuya duyarlı olduklarında başarılabilir.Yoksa her keyfi zamda zıplar yine devam ederiz.

quote:

Sn. Okifi;

ÖTV indirimi bizim maillerimizle olabiliceğini düşünmüyorum ben bu işin firmaların baskısıyla olabiliceğini tahmin ediyordum ama onlardanda ümidim yok. Demek ki gelir oranları hala iyiyki sesleri çıkmıyor.

quote:

Orjinalden alıntı: Okifi
    Thall dostum teşekkür ederim,
    Halen lpg kullanmıyorum ama ne kadar gider bilmiyorum fakat yılbaşına kadar protestomun da arkasındayım.Ayrıca Başbakanlığa ve M.Ali Şahin'e CUMHUR olarak protesto maillerimide gönderdim.Bir cevap alacağımıda tahmin etmiyorum.
    Aşağıdaki yazının hepsini okudum ve ileri sürüş teknikleri ve yakıt tasarrufu adına çok güzel açıklamalarda bulunmuşsun,tebrik ederim.Üzerine ekleyebilecek bir konu kalmamış.
    +2 puan daha.....

Yakıt tasarrufu adına yazdıklarımı internetten çeşitli kaynaklardan derledim.
    Aslında hepimizin bildiği fakat yapamadıklarımızı ben bir araya toparladım.

Saygılar selamlar

• arkadaşlar benim arabada gaza geçiş sıcaklığı 40 derece.araç gaza geçtiğinde titreme yapıp sallanıyor.arabayı kaldırıp ikinci vitese attığımda daha çok oluyor.gaz yemezmiş gibi. anca 2300-2500 devirden sonra biraz rahatlar gibi oluyor.mesela yoğun köprü trafinde birinci viteste veya ikinci viteste arabayı kendi haliyle gitmesini istediğimde de bu oluyor. cumartesi günü 1000 km ayarına gidicem acaba bu olay düzelirmi.nedeni ne olabilir.
  • MERHABA THALL.İYİ BAYRAMLAR.BAYRAMDA SURİYE'DEYDİM.BURADA PASAPORTSUZ GEÇİŞE BAYRAMDA İZİN VERİLDİĞİ İÇİN GİDEBİLİYORUZ.HATAY HARİKA BİR ŞEHİR.TARİHİ İLKÇAĞA KADAR UZANAN, DOĞASI ZENGİN,3 DİNİN BİRARADA SAYGI VE SEVGİYLE YAŞADIĞI BİR DİYAR.ARTIK HAVAALANIMIZ DA VAR.SADECE PEYNİRLİ KÜNEFE DEĞİL, MUTFAĞI ÇOK ZENGİN BİR YERDİR.www.antakyarehberi.com adresini mutlaka ziyaret edin.

• Günaydın Sevgili Atiker Dostları;

Acısıyla tatlısıyla bir bayramı daha geçirdik. Umarım dilediğiniz gibi bir bayram yaşamışsınızdır...

frozenrealm;
    Dostum diğer marklarında farkı olmazdı... Bizim tasarrufumuz benzin-lpg arasında ki fiyat farkındandı... Biliyorsundur benzine göre 1,20 fazla yakan lpg, fiyat farkından doğan makasın daralmasıyla.. tasarruf oranımız %30-35 lere kadar düşmüştür.

ayavas;
    Araç rölantideyken gaza geçerken mi titriyor? Öyle ise 600 olan devir geçişini 1000 yaparsan titreme olmayacaktır diye düşünüyorum... Zaten c.tesi gidiyormuşsun yaşadığın ve aklına takılan tüm soruları unutmadan aktar,sorunun kalmayacaktır

tatut;
    Hatay'ı rehber ile gezdiğim için bayağı bilgiye sahip oldum şehrinizle ilgili, hatta ilk kiliseye bile gittik, oradaki manzara eşsizdi. Şimdi verdiğin linkle o günlere flashback yapayım

Tüm dostlarımıza iyi haftalar diliyorum,
    Herşey gönlünüzce olsun,
    Saygılar selamlar

• HER KAFADAN BİR SES ÇIKIYOR..BEN BİR KUCAK DOLUSU PARA VERDİM VE YAKITTA TASARRUF ETMEK İSTİYORUM, BU EN DOĞAL HAKKIM..ARADA GAZEL OKUYAN ARKADAŞLARA SÖYLÜYORUM BUNU..ŞAFAK OTOGAZ DİYE DİYE ADAMLARIN İSMİNİ MİLLETİN BEYNİNE KAZIYOSUNUZ..BENDE BURDAN OKUDUKÇA ETKİLENEREK GİTMİŞTİM ONLARA..TAMAM İYİ GÜZEL HOŞGELDİN BEŞGİTTİN YAPIYOLAR SÖZÜM YOK..AMA NERDE KALDI YÜZDE40-50 TASARRUF EDECEKSİN LAFLARI..BEN BUNA KIZIYORUM İŞTE..HABİRE GİT LAPTOP BAĞLANSIN, HABİRE GİT DEPOYU TEKRAR TEKRAR DOLDUR ÖLÇÜM YAPCAM DİYE..HABİRE PROGRAM ATSINLAR..BEN SANKİ BUNLARI KAFAMDAN UYDURUYORUM..İŞİM GÜCÜM YOK SANKİ..SAĞOLSUN BURDAN THALL ARKADAŞ DEVREYE GİRDİ, KONYADAN ARADILAR BENİ, ARAYAN YETKİLİ ŞAFAK OTOGAZA YÖNLENDİRMEDİ BENİ, GAZİOSMANPAŞADAKİ ATILIM OTOGAZA YÖNLENDİRDİ..GİTTİM ATILIM OTOGAZA USTA KAPORTAYI AÇIŞIN BİR HEMEN ABİ BU MEMELER BUNUN DEĞİL DEDİ..BÜYÜK MEME TAKMIŞLAR DEDİ..EEEE NERDE KALDI BU MUHTEŞEM ŞAFAK OTOGAZIN USTALIĞI PEKİ..İKİ AYDIR UĞRAŞIYOLAR,BUNU BİLE DÜŞÜNEMEDİKTEN SONRA İSTEDİĞİN KADAR MERCEDESE, BMW YE CİPE LPG TAK , NEYE YARAR...HAA BU ARADA ASIM BEYE PEK BİR LAFIM YOK, KİME SORSAM LPG NİN EN ESKİ USTALARINDANDIR DİYOLAR..SAYGI DUYARIM..İYİ GÜZEL AMA ASIM BEY AŞAGI İNİP YAPILAN İŞE HİÇ BAKMIYORKİ,,AŞAĞIDA İKİ TANE LAKAYIT ELEMAN UĞRAŞIP DURUYOR İŞTE, SONRADA SONUÇ BÖLE OLUYOR..BENCE ASIM BEY AŞAĞIDA YAPILAN İŞLERLE BİRAZ DAHA YAKINDAN İLGİLENMELİ..

• demirel71;
    Peki enjektör memeleri kendi aracına göre ayarlandı mı?
    Evet ise şimdi sonuçlarını sabırsızlıkla beklemekteyim.

Umarım tekrar ayara gitmek zorunda kalmaz, iyi haberlerini duyarız.

Saygılar selamlar

• Thall selam bende yakıttan şikayetçiyim benim aracımdaki enjektör memesi uygunmu değilmi bunu nasıl anlarım belli bir ölçüsü varmı acaba bunun 1800 motor için nasıl olmalı bu memeler...
    sağlıcakla kal....

quote:

demirel71;

Saygılar selamlar
  • Herkese selam benim aracımdaki depodan ses geliyor şamadıra depoya vuruyor fren yaptığımıda gaza bastığımda tık tık diye ses yapıyor acaba bu olayla karşılaşan oldumu olduysa nasıl hallettiniz acaba... yardımlarınız için teşekkürler... selamlar...
  • Sn. rain67;
    Senin aracın 1,8 sende uyumsuzluk olduğunu düşünmüyorum. Genelde memeler küçük hacimli motorlarda büyük gelebiliyor, haliylede sarfiyatı fazla çıkarabiliyor.

Seninle montaj yapıldığı tarihteki konuşmalarımızın hepsini hatırlıyorum o zaman bile sen 40kr.lardan bahsediyordun üstelik aracın da otomatikti şuan senin için 30kr. kadar normal olduğunu düşünüyorum... şunu da hatırlatmamda fayda var eskiden benzin-lpg arasında ki makas %50 ler civarıydı şimdi makas daha da daraldı bunu gözardı etmeyin. ben bu zamlara tepki olsun diye "LPG SEKTÖRÜNDEKİ FİRMALARA SESLENİYORUM" diye Topic açmıştım.BURADAN TIKLAYARAK ulaşabilirsiniz. ama çoğu firma duyarsız kaldı malasef... böyle devam ederse sektörün krize girmesi kaçınılmazdır.

Şamandıradan bahsettiğin sesi ben Full yapınca duyuyorum onun dışında duymadım.
    Servise danışmanda fayda var.
    Saygılar selamlar

quote:

Orjinalden alıntı: rain67

Thall selam bende yakıttan şikayetçiyim benim aracımdaki enjektör memesi uygunmu değilmi bunu nasıl anlarım belli bir ölçüsü varmı acaba bunun 1800 motor için nasıl olmalı bu memeler...
    sağlıcakla kal....

quote:

demirel71;

Saygılar selamlar

• quote:

Orjinalden alıntı: demirel71

walla thall kardeşim memeleri değişti vedat usta sağolsun zaten bi bakışta gördü..depoyu fulledim gebzeye gittim geldim tam bitmedi bitsin bir hesp yapcam, bildiririm burdan size..

Umarım güzel haberlerini alır, sorununun çözümüne de yardımcı olduğum için mutlandırırsın

• Teşekkürler thall ....
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.