Şimdi Ara

A.R.O.G (2008) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
550
Cevap
0
Favori
26.727
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    bir daha milyon dolarlar harcayıp sakın film işine falan girmeyin. Biz sizi stand up'çı olarak görmeyi tercih ediyoruz. Gülmek evet güldüm sadece rıdvan DİLMEN'e ve bir iki sahneye..
    Ataşehir Sinemasında izledim. Salonda gülen neredeyse hiç yoktu. Onlarda benim gibi en fazla 3 sahneye güldüler.

Bu filme gitmeden önce düşüncelerim inanın çok farklıydı. Sonunda dedim gerçek bir komedi filmi yapıldı belki de dünya da başka devletlerde de çok izlenebilir bu nedenle genç turkcell indirimlerini bile gerek görmeden kişi başı 12 YTL vererek izledik.

Ayrıca Ataşehir Sineması na yazıklar olsun ki mısırın tanesini 4 YTL den hemen 5 YTL çıkarmışlar.. İşte böyle çıkarcı zihniyetler benim sinemaya destek vermek düşüncelerimi de silip attılar.

Başarılı olan tek şey medyayı iyi satın almış olmaları ve bizlerin gözünün medya vasıtasıyla çok iyi kandırılmış olmasından başka bir şey değil.

Demekki medyaya inanmak ve söylenenlerin etkisinden kalmak yerine bizzat tecrübe edip birilerinin zengin olup araç koleksiyonlarına destek olmak bizim görevimizmiş.

Lütfen bir daha film çekmeyiniz. Lütfen

quote:

Orjinalden alıntı: omeravalar

birazdan 23.00 seansına gideceğim.
    Cem YILMAZ gülmeye uzun süredir hasrettik. İnşallah güldürürsün bizleri.
    güldürme kalitesini film sonrası vaktim olursa yazarım...

• Ankara Antares Sinemalarında 1 Mısır 2 Kola 15 lira
  • Aman uzak durun.
    Madem gideceksiniz genç turkcell le gidin bari 12-15 milyon verilecek film değil
    bi de recep ivedik e sallıyor cem yılmaz valla küfür müfür ben gülmeye bakarım.
    iyi rıdvan gelmiş yoksa hiç bir şey yok
  • cem yılmazın tarzını beğenen bu filmide beğenir. yani tam benlik bi filmdi oldukça güzel olmuş. recep ivedik gibi karakterle değil espirilerle güldürdü. ve oldukça uğraşılmış.
  • -spoiler- Filmde çok güldüm zaten bu filmin amacı da bu. Yani film amacına ulaşmış ancak GORA'daki gibi üst üste koparan sahneler eksikti. Bu da eldeki malzemenin verdiği imkanlardan kaynaklanıyor. Uzay ve Taş Devri konu bulma bakımından çok farklı sonuçta. Yalnız küfürsüz film de çekerim ayağına tam okkalı bi küfür gereken sahneleri bile harcamış. Dinozorları kayaların ardından ilk kez gördüğü sahne mesela. Ayrıca futbol izlerken hala taş devrinde yaşıyoruz mesaji da vermiş, güzeldi. Atasözleri ayrıntısı güzeldi, üstüne biraz daha düşülebilirdi sanki. Evrim esprileri, paralel evren esprileri güzeldi. Çağ'lar hakkında level atlamaya çalışması çok iyiydi. Ayrıca Nil ilk oyunculuk performansınında hakkını vermiş. Gerçi kısa görünmesin diye çok uğraşılmış ama ise de yaramış. Dinozor efektleri de gayet başarılıydı. Istenirse yapılabildiğinin kanıtı. Daha bi donanma gemisini denize oturtamayanlar efekt yaptık diye gezinirken hemde. Betamax video da güzeldi. Aynısından bizde de vardı, koptum orada. Kısacası görülmesi gereken bi film...-spoiler-

• quote:

Orjinalden alıntı: frenky1903

Aman uzak durun.
    Madem gideceksiniz genç turkcell le gidin bari 12-15 milyon verilecek film değil
    bi de recep ivedik e sallıyor cem yılmaz valla küfür müfür ben gülmeye bakarım.
    iyi rıdvan gelmiş yoksa hiç bir şey yok

• Bence de cok güzeldi
  • Takkksiiiiiiii,, diye bağırıyoo arabadan sopayı alıyoo
  • quote:

Sn. Cem YILMAZ,
    bir daha milyon dolarlar harcayıp sakın film işine falan girmeyin. Biz sizi stand up'çı olarak görmeyi tercih ediyoruz. Gülmek evet güldüm sadece rıdvan DİLMEN'e ve bir iki sahneye..
    Ataşehir Sinemasında izledim. Salonda gülen neredeyse hiç yoktu. Onlarda benim gibi en fazla 3 sahneye güldüler.

Bu filme gitmeden önce düşüncelerim inanın çok farklıydı. Sonunda dedim gerçek bir komedi filmi yapıldı belki de dünya da başka devletlerde de çok izlenebilir bu nedenle genç turkcell indirimlerini bile gerek görmeden kişi başı 12 YTL vererek izledik.

Ayrıca Ataşehir Sineması na yazıklar olsun ki mısırın tanesini 4 YTL den hemen 5 YTL çıkarmışlar.. İşte böyle çıkarcı zihniyetler benim sinemaya destek vermek düşüncelerimi de silip attılar.

Başarılı olan tek şey medyayı iyi satın almış olmaları ve bizlerin gözünün medya vasıtasıyla çok iyi kandırılmış olmasından başka bir şey değil.

Demekki medyaya inanmak ve söylenenlerin etkisinden kalmak yerine bizzat tecrübe edip birilerinin zengin olup araç koleksiyonlarına destek olmak bizim görevimizmiş.

Demek sende ve tüm salodna sorun varmış. Anlamıyorum kendinizi çok mu kasıyorsunuz farklı olmak adına gülmemek için?
    Film komikti arkadaşım. Sadece komik. Hem de çok komik.

• Bende dün akşam Cevahir Megaplex'de izledim.Arkadaşların da dediği gibi beklentilerimizin yüksek olmasından bu kadar hayal kırıklığı yaşadık.Genel olarak güzeldi.Efektler bir harikaydı.Film'in içinde hiç küfür yoktu.Muro'ya da bayramdan sonra gidicez bakalım.
  • ya insanımızda ne beklenti ne buyuk bir ego varmıs ya:D bu filme gülmesiydeniz baska neye gülünür cok merak ediyorum.simdiden soyliyim her espriye kahkaha atıcak bir film bekliyorsaniz soyliyim oyle bir film yapılmadı daha dunyada:D cem yılmaz daha iyisini yapana kadar en iyisi bu.begenmeyen gitmez kasmayın kendinizi bu kadar farklı olmak icin:P
  • bence cem yılmaz filmlerine 22 yaş sınırlaması getirsin... anlayan anladı
  • nasıl insanlar varya küfür yok diye filmi beğenmeiyenler var bu nasıl zihniyet
  • adam dekoderle gelsin bazıları demekle sonuna kadar haklıymış, millet gelip komik değildi diyor çok ilginç gerçekten.. Eminim izleyenler ikinci kez izleyebilirse filmin değerini daha iyi anlayacaklardır, hemen her sahnede ince espriler var..Kalite film yapmış adam ama kahve kültürü, bol küfür recepibibik bekleniyor demek..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Lincoln10

adam dekoderle gelsin bazıları demekle sonuna kadar haklıymış,

o esprileri anlamayanlar bu lafı hiç anlamazlar boşuna kasma
  • recep ivediği kahkahalarla izleyip bu filme gülmedim dien varsa yazık ztn adam bosuna ugrasmıs.. bence harika bi film olmus türkiyede izlediğim hic bir filmde bu kadar eğlenmemiştim. Sabah Muroyada gittim. muro beklentilerimi karsılamadı ve aroga ınternette okudugum elestırılere ragmen gıttım. bekledıgımın cok cok cok ustunde bi film olmus. filmi elestırenler sanırım fılmı gozlerı kapalı ızledı yada gulmemek ıcın kastı bilemiorum yınede saygı duyuyorum ama ben cem yılmazı tebrık edıyorum cok basarılı bı fılm olmus devamını beklıyoruz
  • Rıdvan hoca : BU gol Olur...
  • süper bir filmdi gitmeyenler çok şey kaçırır espiriler çok hoşdu efeklerde süperdi ilkdefa türk filminde böyle efektler gördüm

kısaca 10 üzerinde 10 veriyorum maymunu götürmesinde koptum resmen

logarın gelişi süperdi herşey bir harıkaydı gidin gitmeyenler süperdi....
  • quote:

Orjinalden alıntı: 1881

quote:

Sn. Cem YILMAZ,

Demek sende ve tüm salodna sorun varmış. Anlamıyorum kendinizi çok mu kasıyorsunuz farklı olmak adına gülmemek için?
    Film komikti arkadaşım. Sadece komik. Hem de çok komik.

Farklılaşma çabası işte ne yaparsın...Görmek lazım bunları filmi izlerken Cem Yılmaz yerine bunlara gülerdik.

Recep İvedik 2 çıkıyormuş dostum ona girersin orda bol bol küfür ve osuruk ve bilimum magandaca hareket var.Orda da kas kendini olur mu?Gülersen diğerlerinden ne farkın kalır sonra?
    quote:

Orjinalden alıntı: Lincoln10

adam dekoderle gelsin bazıları demekle sonuna kadar haklıymış, millet gelip komik değildi diyor çok ilginç gerçekten.. Eminim izleyenler ikinci kez izleyebilirse filmin değerini daha iyi anlayacaklardır, hemen her sahnede ince espriler var..Kalite film yapmış adam ama kahve kültürü, bol küfür recepibibik bekleniyor demek..

Öyle maalesef bizim halkımıza bu film çok fazla.Bizim halkımız osuruğa gülen tiplerden oluşuyor...

• ben filme gitmedim ve kötü olacağını zannetmiyorum ama bazıları öyle yorumlarda bulunmuşlarki filmi yerden yere vurmuş..merak ediyorum o beğenmeyenlerin yaşları kaç belkide daha sübyanlar..arkadaşlar bu cem yılmaz..1-2 dk lık reklamlarına bile katıla katıla milletin güldüğü kişi..heleki gora da resmen millet gülmekten çatlamıştı..stand-up gösterilerini söylemiyorum bile..bazılarıda iyi lafı gediğine oturtmuş recep ivedik kıyaslaması ile..bu film herkesin seviyesi değil..en kısa sürede gidecem bende..bayramda daha bi zevkli olur..
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.