Şimdi Ara

A.R.O.G (2008) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
550
Cevap
0
Favori
26.712
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben dün akşam gittim.Filmin başında 5-10dk. kaçırdım ama yinede güzeldi.Filmin animasyonları muhteşem.Türk yapımı diğer filmlerle arasında dağlar var.Ama komedi açısından GORA kadar komik değildi.Hatta futbol maçının olduğu sahnede "burdan çıkınca ne yapsam?" diye düşünmeye başlamıştım... Bence filmin en enresan yanı küfür olmamasıydı.GORA'dan sonra çok küfür var diye eleştiriler yapılmıştı.Belki bu sebepten dolayı senaryo az küfürlüydü.Bence biraz daha fena olmazdı

Bence o kadar da komik bir film değildi... Hele ki GORA'yla kıyaslayınca arada baya fark var.Animasyonların şahane olduğunuda belirtmek gerek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ata -- 6 Aralık 2008; 13:48:26 >

• Filme gerçekten çok emek harcanmış, iyi para harcanmış fakat film 1-2 espiri hariç hiç komik değildi.. Muro'nun fragmanlarında bile daha fazla güldüğümü söyleyebilirim
  • Gülmek için değil Cem Yılmaz'ın sadece zekası olan esprilerini izlemek için gittim ve aradığımı da buldum filmde. Çoğu kişi Dahşan affını anlamamıştır bile, ama bence gayet güzel bir espriydi.

Kısacası genel kültürü iyi olanların anlayabileceği espriler vardı. Recep ivedikteki gibi osuruğa güleceğini bekleyenler boşuna para vermesin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: van_hoijdonk

Gülmek için değil Cem Yılmaz'ın sadece zekası olan esprilerini izlemek için gittim ve aradığımı da buldum filmde. Çoğu kişi Dahşan affını anlamamıştır bile, ama bence gayet güzel bir espriydi.

Kısacası genel kültürü iyi olanların anlayabileceği espriler vardı. Recep ivedikteki gibi osuruğa güleceğini bekleyenler boşuna para vermesin.

evet katılıyorum,

+ olarak

kibariye olayıda süperdi

• quote:

Gülmek için değil Cem Yılmaz'ın sadece zekası olan esprilerini izlemek için gittim ve aradığımı da buldum filmde. Çoğu kişi Dahşan affını anlamamıştır bile, ama bence gayet güzel bir espriydi.

Dahşan affını anladık o kadar da değil

ama mesela yaklaşık 10 dakika futbol sahnesi vardı ve tek komik sahnesi Rıdavan'dı....Gora'yı 10 defa izlerim 10.da bile gülerim ama Arog'u 2. defa izlemem bile..

• @gozden84

ama anlamadığın yerler bence vardır..

birdefa daha izleyeceksindir eminim...

bende izleyeceğim yeniden,bazı yerlerini kaçırdım..gülerken insan kendini kaybediyor
  • recep ivedik gibi karakterle değil çok ince espirilerle güldürdüğü için herkese göre değil bu film. bizim millet espiriyi düşünüp anlamaya bile üşendiği için gördüğüne gülmek daha kolay geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emreee85 -- 6 Aralık 2008; 16:25:00 >
  • gelip burda muroya daha güldüm demeyin bende gittn ve geri çıktım resmen bayı bir film o filme gitmeyi düşünenler caysın paralarına yazık valla tv karakteri sinemada pana böyle şeyler yapmaya başladı yakında yeni soktukları karaterlerebir film yaparlar artık önüne gelen film yapıyor recep ivedik saçmalığınada şahan bir son versin 2 çekiyormuş inş elinde kalır o film sonuna kadar arog ve cem yılmaz adam işini iyi biliyor
  • AROG ilk gününde 350 bine yakın izleyici toplamış ve GORA'yı geçmiş..Zaten bütün seanslar doluydu dün gece 12.30 da dahil olmak üzere...

AROG Türk sinema tarihinin en çok uğraşılmış filmi olucak gibi efektler zaten bir ilk...
  • quote:

Orjinalden alıntı: sendenbenden

AROG ilk gününde 350 bine yakın izleyici toplamış ve GORA'yı geçmiş..Zaten bütün seanslar doluydu dün gece 12.30 da dahil olmak üzere...

AROG Türk sinema tarihinin en çok uğraşılmış filmi olucak gibi efektler zaten bir ilk...

2 salon açıktı bizim burda..

hepsi full+ full son seansa kadar..

bugünde aynısı..yarında olacaktır,bayramda hele hiç yer bulunmaz büyük patlama olacak arog için..ama değecek

• film ne güzel nede kötüydü dün gece gittim , espriler sıradan bağzı olaylar komikti mesala maymunla falan olması ozan güvenin maymunu tiyatroda oynatması ince esprilerdi ama gerçekten beklediğim gibi komik bi film değildi recep ivedik daha güzel ve daha komikti katıla katıla hiç gülmedim.
    bazı gereksiz insanlar görüyorumda cem yılmazı destekliyor ne gereği var ? sana paramı kazandırıyor? yapmayın böyle cocuksu yorumlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: :Fatih:

quote:

evet katılıyorum,

+ olarak

kibariye olayıda süperdi

+

• quote:

Orjinalden alıntı: Lo@ding

bence cem yılmaz filmlerine 22 yaş sınırlaması getirsin... anlayan anladı

ben anlamadım demek istediğini küfür dersen kendim gittim 1-2 sahnede küfür vardı ki eminim onu bir gün rahat 25 kez duyarsın
  • quote:

Orjinalden alıntı: gozden84

quote:

ama mesela yaklaşık 10 dakika futbol sahnesi vardı ve tek komik sahnesi Rıdavan'dı....Gora'yı 10 defa izlerim 10.da bile gülerim ama Arog'u 2. defa izlemem bile..

Futbol sahnesi çok uzun ve alakasızdı.Amerikan filmlerindeki müsabaka sahnesi gibiydi.Birde filmin adı AROG yerine Scary Movie olabilirdi.Sürekil diğer filmlerin sahneleriyle, replikleriyle dalga geçiliyor(Misal Türk filmleri).

• quote:

Orjinalden alıntı: arseniCem

quote:

ben anlamadım demek istediğini küfür dersen kendim gittim 1-2 sahnede küfür vardı ki eminim onu bir gün rahat 25 kez duyarsın

espirileri anlayamayan decodere ihtiyaç duyan insanlara atfen yapılmış bir yorum sanırım...Küfürle alakası yok ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: sendenbenden

quote:

Orjinalden alıntı: arseniCem

quote:

espirileri anlayamayan decodere ihtiyaç duyan insanlara atfen yapılmış bir yorum sanırım...Küfürle alakası yok ...

al bide burdan yak

genel kültür seviyesi iyi olmayanlar cem ylmazın filmlerini anlamaz diyorumn.. argodan ötürü sınırlama getirilsin demiyorum... çoluk çocuk anlamıyor film kötü diyor...

bu söylediğinle de haklı olduğumu hissettim.. teşekkürler

artı kimseyi küçük düşürmek için söylemiyorum.... mesela bir tad bir doku oyununu ben orta okuldayken felan izlemiştim.. geçenlerde gene bakıyım dedim gülmediğim yerlere gülüyorum... ama millet küfür yok komik değil diyerek neye güldüğünü söylemiş oluyor ister istemez... murat koyiyimda tur at lafına gülen millet olmuşuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Loading -- 6 Aralık 2008; 18:12:41 >

• quote:

Orjinalden alıntı: gozden84

quote:

Futbol sahnesi bana da çok uzun geldi. Ama sonu güzeldi. Sonuç olarak yine aynı yola çıkıyoruz. Filmin her dk'sında gülmeyi beklerseniz 10 dk sıkılırsınız futbol sahnesinde.

Müzik olayı bence de güzeldi.

• Dahşan affı-rıdvan dilmen-maymuna gel senle gezelim demesi çocukların bunu piyeste oynaması - sigarayı kapalı alanda içme demesi ve yalan söylüyorssunn sahneleri bende sadece böyle bir yüz ifadesi oluşturdu. Okadarda komik değildi ama herkez bunlara klatıla katıla gülmüş.Ben sadece 1 sahnede katıla katıla güldüm. Bence filmin komik yerleri

Dinazor yavrularına tekme atıp hayvanat bahçesine çevirdiniz demesi

Bir serserinin çıkıp döner bıçaklarıyla dalalım demesi

Traş bıçağı ile yontma taş devrindeki insanlara şekilli sakal-bıyık yapması

En komik yeri(bence) topu tutan kalecinin eldiveni dümdüzken parmaklarının yamuk çıkması ve parmakları okadar yamukken kaleye kim geçicek demesi bitek burda katıla katıla güldüm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emure -- 6 Aralık 2008; 19:05:25 >

• arif kuleye tırmanırken
    ''sessiz bi tane saldım ama kokusu aşşağıya kadar gitmez heralde''
    bir taksiyi durdurup aha binip kaçıcak derken
    ''şunu 2 dakika alıyım abi'' diyip şoför koltuğunun altındaki sopayı alması ve sopanın üzerinde bıçakla kazınmış yazıların olması
    da çok komikti birde mağaranın kapısında duran adama
    ''al şu 10 milyonu iki kutu çivi kap gel nalburdan'' deyip sonra ''demir çağına kadar gelmez artık demesi''
    en çok güldüğüm yerlerdi

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.