|
A Plague Tale: Requiem (2022) [PC ANA KONU] (24. sayfa)
-
-
En zorda oynuyorum o hissi iyi yasiyorum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Fareler amiciayı yiyince gelen o çatırtı sesine ne gülüyordum :)
Afied
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Beyler Oyunu torrenten indiripte oynayan varmı? Save dosyası lazım. Birkaç bölüme bakıcam hoşuma giderse orjianl alıcam.
-
İlk oyunu oynamıştım fena değildi tasarım olarak çevre falan hoşuma gitmişti o yüzden başladımda bu nasıl optimizasyon şehir içine girince 45-50 fps oldu oyun :D 3060ti ryzen 5600 ilk kez işlemcinin darboğaz yaptığını gördüm şaka gibi %50 falan kullanıyor gpu, grafiklerde böyle bulanık bi çöp gibi onuda anlamadım motion blur cromatic şeyler falan kapattım yine iğrenç devam etmeyeceğim sanırım oyuna
-
Konsolda da öyle. Grafik tonu bir garip geliyor. Oyunu şimdi bitirdim ama çok soft texturelar var gibiydi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Oyunu her açtığımda menünün gelmesi 5 dakkayı buluyor
-
Ssd mi yok hocam bende 5 saniye anca
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hdd ye kurulu oyun ama diğer oyunlarda bu kadar sürmüyor bir bu birde battlefront II böyle yapıyordu menü gelene kadar çay demlersin.
-
Ssd şart
Ya bu oyun neden bulanık? Her şey ultrada 4k'da oynuyorum ama görüntü çok kötü. Üstelik FPS de buna rağmen 45 seviyelerinde.
-
Oyun karanlıkta fena durmuyor aslında. Ama güneş varken bulanık hissi veriyor.
-
Ayarlarda bulanıklığı kapatma var ordan kapatın.
-
Cidden ya! Grafik önayarını ultraya alınca ekran bulanıklığını da otomatik ultra yapmış. Eyvallah hocam.
-
türkçe yamasını nereden bulabilirim;
-
200'lere düşsün aliriz :) Şimdiden indirime girmiş.. Yakın zamanda hizla düşer.
-
Anonymous çeviri
Gerek yokki hocam gamepassten oynayın geçin
Teşekkürler
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X