Şimdi Ara

A Plague Tale Innocence Türkçe Yama 9. Bölüm

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
3 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • A Plague Tale Innocence Türkçe Yama 9. Bölüm oynanış ve inceleme. TR yama videoda görüldüğü gibidir.A Plague Tale Innocence Türkçe Yama 9. Bölüm
    İndirdiğiniz Türkçe Yama dosyasını \A Plague Tale - Innocence\TRTEXT klasörüne atın.
    Videodaki çeviri kanalımız Senaristgame Çevirisidir. 9. Bölüm Türkçe yama Linki'ni kanalımdan indirebilir ve takip edebilirsiniz.https://www.youtube.com/channel/UCMZGlZijwqRy8aHnNbyx9uw/videos
    10. bölüm en kısa zamanda yayınlanacaktır.
    Destekleriniz için sadece, Kanalımıza Abone olmayı, yorum yapmayı ve beğenmeyi unutmayınız... İYİ SEYİRLER...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senaristgame -- 9 Haziran 2019; 21:8:40 >

• Emeğinize elinize sağlık,gerçekten kaliteli olmuş yamalarınız. Her bölümü tek tek indirip oynadım. Yeni bölümleri bekliyoruz iyi çalışmalar..

Emeğinize sağlık.
    MSI RTX3080 10GB SUPRIM X 10G GDDR6X 320bit / MSI Optix MAG272QP 27" 165Hz 1ms / ASUS ROG STRIX X570-F GAMING / AMD Ryzen™ 5 5600X MPK 3.7GHz / G.Skill Trident Z Neo RGB 32 GB / Samsung 970 EVO MZ-V7E1T0BW M.2 PCI-Express 3.0 SSD / CORSAIR RM850x 850W / COOLER MASTER MasterBox TD500 ARGB / SilverStone PF360 ARGB
  • Bende sizi youtube den takip ediyorum. Konuyu buraya açtığınız iyi olmuş. İlk birinci bölümü dayanamayıp oynadım. Gayet güzel çeviriydi. Emeğinize ve elinize sağlık. Sabırsızlıkla tam çeviriyi bekliyoruz.
  • 10.Bölüm tamamlanmış olup gün içinde yayınlanacaktır...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senaristgame -- 9 Haziran 2019; 21:12:49 >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.