Şimdi Ara

A' dan B' ye nasıl gidilir ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.158
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet neredeyse her ilden ve ilçeden insan var burda . Bence böyle bir topik gerekli .
    Topicin amacı şu :
    Örneğin ben Bakırköy'de oturuyorum ve Ümraniye'ye gitmek istiyorum , özel aracımla veya toplu taşıma araçlarıyla ama nasıl gideceğimi bilmiyorum.O zaman hemen yazıyorum buraya ve bilen bi insan cevaplıyo Bence böyle bir topic gerekli o yüzden açma gereği duydum

• normalde, ben evden işe işden eve giden bir vatandaşım..
    bu topic sayesinde bayağı benzin harcarım artık....

aracıma tüp taktırıyim bari...

• Dur o zaman ilk can alıcı soruyu ben sorayımda bu hafta sonu herkes yollara dökülsün
    Evet hareket yeri (A) İstanbul Bakırköy , Varış yeri (B) Kastro.
    A'dan B'ye özel aracımla en kısa şekilde nasıl gidebilirim ?

• www.ibb.gov.tr de solda şehir haritası var

yol tarifi veye nereyi arıyorsanız herşey var

vewww.ieett.gov.tr dede nereye hangi otobüs gidiyor hepsi var
  • quote:

Orjinalden alıntı: istako

Evet neredeyse her ilden ve ilçeden insan var burda . Bence böyle bir topik gerekli .
    Topicin amacı şu :
    Örneğin ben Bakırköy'de oturuyorum ve Ümraniye'ye gitmek istiyorum , özel aracımla veya toplu taşıma araçlarıyla ama nasıl gideceğimi bilmiyorum.O zaman hemen yazıyorum buraya ve bilen bi insan cevaplıyo Bence böyle bir topic gerekli o yüzden açma gereği duydum

Eğer İstanbul sınırları içinde seyahat edeceksen hiç buraya yazıp cevap beklemekle uğraşmıyorsun;http://kentrehberi.ibb.gov.tr/ adresine giriyorsun ve ister haritadan, ister adresten, ister resmi kurum, vs. türü yerleri referans göstererek yolculuk güzergahını şak diye buluyorsun.

Sıkça kullandığım çok yararlı bir hizmet. Ah bir de sokakların başına tabela koysalar

Diğer iller hakkında böyle bir kaynak var mı bilmiyorum.

• soru: A'dan B 'ye nasıl gidilir?
    cevap: yolu bilmek gerekir
  • süper o zaman sağolun
    bende maps.googledan arıyorum hep göbeğim çatlıyo
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Beyler bu konu acılmışken burda sorayim... Muayene istasyonunun yeri degismis ankarada nereye tasındı tam olarak anlatabilir misiniz? bilen varsa yardımcı olsun!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: istako

süper o zaman sağolun
    bende maps.googledan arıyorum hep göbeğim çatlıyo

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.