Şimdi Ara

A-CLASS (37. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.124
Cevap
54
Favori
355.904
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kutu11

.Arkadaslar herkese merhaba

Gecen hafta A180 CDI AMG siparisimi verdim.

A180 CDI AMG+
    CAM TAVAN
    BIXENON FAR

88.700 TL Subat sonu teslim ediyorlar.

Hayırlı olsun öncelikle. Güle güle kullanın. Hangi şehirden sipariş verdiniz ve teslimin erkene alınma gibi bir durumu olabilirmiymiş konuştunuzmu hiç? Eş dost aracılığıyla erken bir tarihte alabilirmiyiz acaba merak ediyorum doğrusu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sherlocksss

quote:

Orijinalden alıntı: carabiner1

quote:

Orijinalden alıntı: Shafter

bu aracta benzinli kullananlar acaba yakit degerlerini paylasabilir mi ?
    cunku yaptigim aracta dizel style de 85 bin benzinli amg de 85 bin. su an cok kararsizim,

Dizel 6,5
    Benzinli 8,5'den hesabinizi yapin bence.

Ben otomatik konforu isterim Mercedeste. 10lt de yaksa konforu bir başka bana göre. Amg de cabasi.

Dizel 6.5tan daha az yakar, 1.5 motor 6 ileri oldugundan.5-5.5 arasi birsey bekleniyor bayiyle de konustum.

1860 km oldu
    genel ortalamam 5,5.
    Şehirlerarası 300kmyi 3,5lt/100km ile tamamlamışlığım var

• Demekki fabrika verileri gerçek tutuyor gibi vallahi o fabrika verileri tutuyorsa 7.5 yakan benzinli arac harika olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bugün arabamı görmeye gittim. gerçekten araba harika olmuş. özellikle exclusive paketle gelen tam deri koltuklara ve deri detaylara bayıldım. kokusu bile harika. bi de thermotronic klima almıştım arka koltuk fan çıkışları da mevcut. akıllı ışık sistemi alınca resimde daire içine aldığım zımbırtı geliyor ön cama. onu da düşünenlere söyleyeyim dedim. biraz geç gittim. erken paydos vermişler yılbaşı sebebiyle. araca bakmaktan fotograf cekemedim.
    bir de özel siparişle gelen a180 cdi amg yi gordum. 86000 tl oldugunu soylediler. cam tavan ve zenon far dahil.

A-CLASS

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi garcia1985 -- 31 Aralık 2012; 19:21:34 >

• Aman çok güzel maşallah. Nasıl sabredeceksiniz valla:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: garcia1985

bugün arabamı görmeye gittim. gerçekten araba harika olmuş. özellikle exclusive paketle gelen tam deri koltuklara ve deri detaylara bayıldım. kokusu bile harika. bi de thermotronic klima almıştım arka koltuk fan çıkışları da mevcut. akıllı ışık sistemi alınca resimde daire içine aldığım zımbırtı geliyor ön cama. onu da düşünenlere söyleyeyim dedim. biraz geç gittim. erken paydos vermişler yılbaşı sebebiyle. araca bakmaktan fotograf cekemedim.
    bir de özel siparişle gelen a180 cdi amg yi gordum. 86000 tl oldugunu soylediler. cam tavan ve zenon far dahil.

A-CLASS

hayirli olsun araciniz.
    ben sahibindende bi dizel a180 amg gormustum 95 kusur fiyati gorunce direk elemistim.
    86 olduguna eminmisiniz ?
    cunku manuel dizel her zaman benim ilk secneegimdir bir aracta.sadece amg icin benzin otomatik secenegi oldugundan tereddutteydim hep.

• quote:

hayirli olsun araciniz.
    ben sahibindende bi dizel a180 amg gormustum 95 kusur fiyati gorunce direk elemistim.
    cunku manuel dizel her zaman benim ilk secneegimdir bir aracta.sadece amg icin benzin otomatik secenegi oldugundan tereddutteydim hep.

teşekkürler arkadaşlar.

"bu araç özel siparişle geliyor değil mi? kaça mal oluyor?" dedim.
    86.000 tl dedi. belki o zenon ve cam tavansız fiyatı söyledi ancak sanmıyorum.
  • Mercedes bu 1.6 dizel amgleri Turkiye'ye neden getirmiyor? Eminim daha fazla arac satacaktir. Ben benzinli arac almak istememe ragmen amg de tek secenek benzinli oldugu icin onu almak zorunda kaldim. Istanbul koluman 1.6 dizel amglerin Turkiye'ye getirilmedigini soylediler. Ama simdi formdan goruyorum ki ozel siparisle getirilebiliniyormus.

Yanlis hatirlamiyorsam mercedes almanya sitesinde benzinli amg ile dizel 1.6amg arasinda fazla bir fiyat farkida yok. Ama turkiye ye ozel getiriyoruz diye ekstradan getirtme parasi alirlarsa buyuk sacmalik olur. Zaten su an siparis versen 2 ay bekletiyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: garcia1985

quote:

hayirli olsun araciniz.

teşekkürler arkadaşlar.

"bu araç özel siparişle geliyor değil mi? kaça mal oluyor?" dedim.
    86.000 tl dedi. belki o zenon ve cam tavansız fiyatı söyledi ancak sanmıyorum.

Dogrudur 86.000 olmasi mantikli cunku 67(prime)+12(amg)+3,5(xenon)+3.5(panoramik)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Batu

quote:

.Arkadaslar herkese merhaba

Gecen hafta A180 CDI AMG siparisimi verdim.

A180 CDI AMG+
    CAM TAVAN
    BIXENON FAR

88.700 TL Subat sonu teslim ediyorlar.

Hayırlı olsun öncelikle. Güle güle kullanın. Hangi şehirden sipariş verdiniz ve teslimin erkene alınma gibi bir durumu olabilirmiymiş konuştunuzmu hiç? Eş dost aracılığıyla erken bir tarihte alabilirmiyiz acaba merak ediyorum doğrusu.

es dost ile tarihi erkene almazlar diye dusunuyorum cunku satis temsilcisiyle konusurken bunu da sordum araciniz subatta banda giricek daha erken olmasi imkansiz dedi tabi ne kadar dogru bilmiyorum :)

• Merhaba;

Ben dizel amg sipariş ettim. Mengerler Ankara getiriyor. Benim aracım beyaz. Kırmızı ve mavisi de geldiğini söylediler ve araçlar şuanda boşta.88000 tl ye anlaştık. Bence iyi araştırın derim.
  • Aracı Ankara Mengerlerden sipariş ettim. Öne alma şansımız yok malesef sordum kendilerine. Araç yarın üretilmeye başlanıcakmış. :)
  • quote:

Aracı Ankara Mengerlerden sipariş ettim. Öne alma şansımız yok malesef sordum kendilerine. Araç yarın üretilmeye başlanıcakmış. :)

Hayirli olsun oncelikle, siparisi ne zaman verdiniz?

• quote:

Aracı Ankara Mengerlerden sipariş ettim. Öne alma şansımız yok malesef sordum kendilerine. Araç yarın üretilmeye başlanıcakmış. :)

yarin mi ? benim siparis verdigim arac subat da banda giricek :D donanima gore mi basliyor araclar bilginiz var mi ? bir de teslim tarihi icin ne zaman dediler size ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sherlocksss

quote:

Hayirli olsun oncelikle, siparisi ne zaman verdiniz?

Geçen hafta Pazar günü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tsirugi

quote:

yarin mi ? benim siparis verdigim arac subat da banda giricek :D donanima gore mi basliyor araclar bilginiz var mi ? bir de teslim tarihi icin ne zaman dediler size ?

Valla bilmiyorum ama benim sipariş verdiğim aracı zaten mengerler sipariş vermişti. Ben bu donanımlar olsun dedim onlarda böyle bi arabanın 2 ocakta banda gireceğini ve şubat gibi teslim edebileceklerni söylediler
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: tsirugi

quote:

Valla bilmiyorum ama benim sipariş verdiğim aracı zaten mengerler sipariş vermişti. Ben bu donanımlar olsun dedim onlarda böyle bi arabanın 2 ocakta banda gireceğini ve şubat gibi teslim edebileceklerni söylediler

Mengerlerin siparis listesinde oldugundan sizinki erken geliyor. Ben 1 bucuk ay once siparis verdim martta gelicek, o yuzden sordum.

• quote:

Merhaba;

Ben dizel amg sipariş ettim. Mengerler Ankara getiriyor. Benim aracım beyaz. Kırmızı ve mavisi de geldiğini söylediler ve araçlar şuanda boşta.88000 tl ye anlaştık. Bence iyi araştırın derim.

aracinizin tam donanimi nedir acaba ?
    cunku yukarida arkadas 86 yazmisti.
    sizde extralar mi mevcut acaba ?

birde mercedes icin mengerler = vw/dogus..

fiyat listesi ne ise onu verirler 1 kurus inmezler.
    10 km otede ki mercedesten 3 bin tl indirim almisken mengerlerde bizde boyle siz bilirsiniz demislerdi.
    hatta adamin teki 2 tane e250 mi ne almaya gelmisti esine ve kendisine direk liste fiyati vermislerdi adamda direk saticinin yaninda telefon acip oteki firmaya arabalari onaylatip siparisi vermisti.
  • A serisinin dizel otomatikteki fiyatı normal miz sizce gercekten, benzinli otomatik ve dizel manueliyle kıyaslandığında sizce de fiyat çok uçuk değil mi???
  • quote:

Orijinalden alıntı: yoschita

A serisinin dizel otomatikteki fiyatı normal miz sizce gercekten, benzinli otomatik ve dizel manueliyle kıyaslandığında sizce de fiyat çok uçuk değil mi???

Bazi dizellerin 1.6 motor ustu oldundan yuksek vergi sinifina girmesinden olmasin?

• 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.