Şimdi Ara

A-CLASS (35. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.124
Cevap
54
Favori
356.332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Birisi düz amg paket. Diğeri gece paketli amg. Aradaki 5 farkı bulunuz!!!

Aslında birisi arka cam olacak ama fark edilmiyor. İkisi de koyu. Geriye kaldı 4.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi garcia1985 -- 22 Aralık 2012; 6:23:48 >

• quote:

Orijinalden alıntı: garcia1985

A-CLASS

Aslında birisi arka cam olacak ama fark edilmiyor. İkisi de koyu. Geriye kaldı 4.

Krom çıta yerine siyah çıta var.

Yan aynalar siyah.

Ön ızgarada farklılık var. Kanatların içi kısmı siyah oluyor.

Janta ödenen fark iptal ediliyor.

Emin olmak için temsilciye danışmak lazım

• quote:

Orijinalden alıntı: scat_lift

quote:

Orijinalden alıntı: garcia1985

A-CLASS

Krom çıta yerine siyah çıta var.

Yan aynalar siyah.

Ön ızgarada farklılık var. Kanatların içi kısmı siyah oluyor.

Janta ödenen fark iptal ediliyor.

Emin olmak için temsilciye danışmak lazım

aynen budur

ayrıca gece paketi A serisine çok yakışıyor

• Gece paketinin yakismadigi sportif araba yoktur bence xenon, amg, gece paketi ve cam tavan bu arabayi bambaska yapan unsurlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mercedes indirimemi gitmis ben mi yanlis hatirliyorum..
    sanki style dizel 74 kusurdu..su an 73.700.
    birde 1.8 otomatik dizeli eklemisler ama 100 bin tl lol..gider bmw 3 alinir dolu dolu o paraya..
  • quote:

Orijinalden alıntı: imagoodman

A200 AMG kalsit beyaz
    +panaromik
    +bi xenon
    +gece paket
    araç var arkadaşlar ilgilnen olursa araca bakabilir fiyat çok çok iyi

Araç sizde mi bayide mi acaba? fiyatı nedir bir arkadaşımda istiyor bilgi verirseniz sevinirim??
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shafter

mercedes indirimemi gitmis ben mi yanlis hatirliyorum..
    birde 1.8 otomatik dizeli eklemisler ama 100 bin tl lol..gider bmw 3 alinir dolu dolu o paraya..

Selam,

A180 Style paket suan dada 74.100tl. eger konfiguratorden bakıyor iseniz orda plaka ve tescil masrafı olan 1000tl yok. ama fiyat listesinden bakarsanız 74.100tl olarak var.

Ayrıca Bizde 2012 Model Yeni Kasa Beyaz renk BMW 3.20D Sportline + Tekno Paket + Sunroof arabada var. Arabanın değeri bugun aralık ayı fırsatlarında bile 60-62.000Euro arasında yani 142.000-147.000TL arasındadır. 100bin liraya öyle dolu bir araba alamazsınız malesef. biz ilk çıktıgında 65.000euro ya aldık.

bana kalırsa da A180 7CGI o paraya alınmaz çunku o kadar yakıt farkı yok. dizel diye o para verilmez. ama arabaya değmeyeceği için değil. dizel -benzin kıyasından dolayı.benim favorim A200 AMG ama alırken düşünemedim ve A180 AMG aldım:(

• quote:

Orijinalden alıntı: hasanyazici

quote:

Selam,

A180 Style paket suan dada 74.100tl. eger konfiguratorden bakıyor iseniz orda plaka ve tescil masrafı olan 1000tl yok. ama fiyat listesinden bakarsanız 74.100tl olarak var.

Ayrıca Bizde 2012 Model Yeni Kasa Beyaz renk BMW 3.20D Sportline + Tekno Paket + Sunroof arabada var. Arabanın değeri bugun aralık ayı fırsatlarında bile 60-62.000Euro arasında yani 142.000-147.000TL arasındadır. 100bin liraya öyle dolu bir araba alamazsınız malesef. biz ilk çıktıgında 65.000euro ya aldık.

bana kalırsa da A180 7CGI o paraya alınmaz çunku o kadar yakıt farkı yok. dizel diye o para verilmez. ama arabaya değmeyeceği için değil. dizel -benzin kıyasından dolayı.benim favorim A200 AMG ama alırken düşünemedim ve A180 AMG aldım:(

bmw 3 un sadece dizel versiyonu yok biliyorsunuz ki.
    3.16 yi gayet iyi paketlerle su an 105 bin tl civarina dolu dolu alabiliyorsunuz.

• quote:

quote:

quote:

Selam,

3.16 yi gayet iyi paketlerle su an 105 bin tl civarina dolu dolu alabiliyorsunuz.

Tabiki var ama dizel bir aracın fiyatı hakkındaki fikirlerimizi söylüyor isek yine o arabanında dizel versiyonu ile kıyas etmeliyiz diye düşünüyorum. herkesin şahsi fikirlerinede saygı duyuyorum.

aynı aracın 3,16sını dogrudur 110-112bin tl ye alabilirsiniz. ama yakıtı malasef cok acımasız. bizdeki dizel yaklasık 8-8,5lıtre yakıyor. benzınlısı 11lıtrenın altında yakmaz. o yakıtı sorun etmıyorsam zaten 107.000tl ye C180 AMG 1.6 Motor 7 CGI şanzuman alırım bir mercedes sever olarak.

• quote:

quote:

quote:

Selam,

Mantık hatası olmuş hasan beye katılıyorum bir tarafta dizel motor bir tarafta benzinli motor karşılaştırılmış, sonuçta 3 serisi bir üst sınıf araç ama boş bir 3 serisine dolu bir A serisi tercih edilebilir...

• Araç Bayide
    Araç için 898oo gibi bir rakam isteniyor.
  • quote:

Araç Bayide

Müthiş fiyat.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Araç Bayide

2012 ve hemen teslim bir araç için iyi fiyat yani normal

a200 amg 86000
    panaromik tavan 3500
    gece paketi 1500
    xenon (a 200 amg de stansart zaten)

fiyat normalde 91000 yapar ki 1200 tl iskontolu fiyatı ile gayet normal bir fiyat...

DİP NOT : Eski mesajlarda şu fatura koyacak ATOMIC nickli arkadaşı bekliyorum hala 75 bin tl ye AMG paket araç faturası koyacaktı :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: sukru52

quote:

Araç Bayide

2012 ve hemen teslim bir araç için iyi fiyat yani normal

a200 amg 86000
    panaromik tavan 3500
    gece paketi 1500
    xenon (a 200 amg de stansart zaten)

fiyat normalde 91000 yapar ki 1200 tl iskontolu fiyatı ile gayet normal bir fiyat...

DİP NOT : Eski mesajlarda şu fatura koyacak ATOMIC nickli arkadaşı bekliyorum hala 75 bin tl ye AMG paket araç faturası koyacaktı :D

Fiyat sıra yazılan ve bulunmayan bir araç için harika
    Bu opsiyonlarla hazır araç bulmanız bu dönemde imkansız.

• Aracın önden,çaprazdan görünüşü güzel, spor koltuklar, kadran ve direksiyon simidi çok güzel, orta konsol da idare eder. Ama bu aracın arkasını gördüm mü opel corsa aklıma geliyor ve soğuyorum arabadan :(
  • Arkadaslar araç 91.993 TL , konfigüratörde plaka ve tescil masrafı olan 1000tl yok.

dolayısı ile 91993 - 89800 = 2193 tl indirim yapılmış ki o da %2,4 yani yaklaşık %2,5 indirim yapar ki süper fiyat...
  • quote:

Orijinalden alıntı: major24

Aracın önden,çaprazdan görünüşü güzel, spor koltuklar, kadran ve direksiyon simidi çok güzel, orta konsol da idare eder. Ama bu aracın arkasını gördüm mü opel corsa aklıma geliyor ve soğuyorum arabadan :(

Corsa mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tsirugi

quote:

Orijinalden alıntı: major24

Aracın önden,çaprazdan görünüşü güzel, spor koltuklar, kadran ve direksiyon simidi çok güzel, orta konsol da idare eder. Ama bu aracın arkasını gördüm mü opel corsa aklıma geliyor ve soğuyorum arabadan :(

Corsa mı ?

Corsanın birazda etlisi gibi duruyor bence arkası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi major24 -- 25 Aralık 2012; 20:44:44 >
  • Yukarıda mesajda yazmıştım aracımda Medya Paketi var ve bununla beraber 6 lı CD Çalar geliyor, anlaşmayı yaptığım bayinin tavsiyesi ile bugün Harman Kardon eklemesi de yaptık arac azıcık fantazi oldu ama çokda iyi oldu gibi Ayrıca çok istediğim Kırmızı Emniyet Kemerlerinide aldım biraz fark ödedik tabi AMG exclusive olduğundan dolayı bunuda rahat bir şekilde hallettik..
  • aracim geldi arkadaslar. daha teslim alamdim ama gormeye gittim, bu da resimleri. subede amg paketi surme firsatim oldu. bi yerde araba ani vites degistirir gibi hareket yapti. orda sormadim ama bu arabalar full otomatik degilmi? neden oyle birsey yapmis olsun?
    A-CLASS

A-CLASS

A-CLASS

bu da salondaki diger a180

A-CLASS

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arazis_med -- 26 Aralık 2012; 22:18:03 >

• 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.