Şimdi Ara

A-CLASS (182. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.124
Cevap
54
Favori
355.363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 180181182183184
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • A klas ahalisi ufak bir bilgi , facebook grubu olunca burayi hafif ihmal ettik ama ;)

Aracindam ROF lastikleri söktüm . Aracin karakteri degisti spor suspabsiyon falan degil suclu , tek suçlu ROF lastiklee sokun atin rahat edin .

Kolay gelsin .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar 122 lige yazilim attirabilir miyiz ne dersiniz bu fikre ?

• Araç guya pazartesi sevkıyata hazırdı bugun aramıslar pdi bugun yapılırsaymış adana tarafına tır varsaymıs yolucaklarmış bu nasıl fırma anlayısı ya mercedes cıdden bu mu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kenanmorbulut -- 24 Nisan 2014; 16:58:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kenanmorbulut

Araç guya pazartesi sevkıyata hazırdı bugun aramıslar pdi bugun yapılırsaymış adana tarafına tır varsaymıs yolucaklarmış bu nasıl fırma anlayısı ya mercedes cıdden bu mu ?

Geç olsun güç olmasın .... Bende pdi surecinde beklemistim . Dert etmeyin bence bu kadar .

• Şükrü abi sizin değerli yorumlarınız sayesinde aracı hevesle bekliyorum bayimin bir suçu yok ona bu bilgiyi veren lokasyonda suç böyle bir marka daha profosyonel olmalı diye bekliyorum sorun bu yüzden :)
  • Beyler amg pakette pirelli gelen var mı aranızda hangi serisi acaba ?
  • quote:

Beyler amg pakette pirelli gelen var mı aranızda hangi serisi acaba ?

Pirelli pzero geldi bnmkinde

• quote:

Şükrü abi sizin değerli yorumlarınız sayesinde aracı hevesle bekliyorum bayimin bir suçu yok ona bu bilgiyi veren lokasyonda suç böyle bir marka daha profosyonel olmalı diye bekliyorum sorun bu yüzden :)

Hayirli olsun araç geldi herhalde. İlk yorumlar önemli , bekliyoruz

• Evet şükrü abi en güzelleri herkesin olsun salı günü kısmetse teslim alacam yorum olarak hemen yazarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: bdurmus

quote:

Kardesim cevap için teşşekür ederim yol sesi olarak memnunmusunuz yoksa baska bir lastikle kullanmadan degıstırsem mi diye dusunuyorum
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bdurmus

quote:

Kardesim cevap için teşşekür ederim yol sesi olarak memnunmusunuz yoksa baska bir lastikle kullanmadan degıstırsem mi diye dusunuyorum

Valla ben o kadar ses duymuyorum cunku muzik dinliyorum genelde biraz yuksek sesle. Oyle ses geliyomu diyede hic dinlemedim ozellikle. Ama illaki normal lastiklere gore konforsuzdue ve ses yapiyosur.

Ama ben ne sesten nede konfordan problem yasamiyorum su an icin

• Aracı bugun teslım aldım herseyıyle 10 numara bır arac evet ruzgar sesi var ancak anormal değil.ama golf bundan bıraz daha ıyıydı gercı bugun hava cok ruzgarlıydı en ıyısı bunu sonra cevaplamak ıkıncısı araca sert dıyenler suspansıyon tepkılerını cok begendım evet sert ama asla dengesız tak tuk bır sertlık yok...iç ambıyansı mukkemmel

Tek sorum cam acıkken motordan bır ıslık sesı gelıyor hıLanınca suyulmuyor ama durdugu yerde ve bıraz hareket ederken bır ıslık sesi var cdi kullananlar bu dikkatini çektimi bu normal mi.
  • Islık sesi normal.Turbo devreye girince geliyor.
  • Araç dururkende duyuluyor yani turbo devrede degılken ama cok az yanlız gaza basınca bıraz cogalıyor bu normal mi acaba
  • Arkadaşlar merhaba,

Kızkardeşim için A180 CDI 7G-DCT AMG siparişi verdik. Araç geldi bayide bekliyor.
    Yanlız sipariş dönemi aklımıza alarm paketi almak gelmedi. Fiyatına baktım, opsiyon fiyatı 1.900TL ymiş.

Aracı teslim aldığımızda alarm taktırmak istiyoruz. Uygun/uyumlu fiyatı makul bir alarm taktırmamız mümkün mü? Markaya özel bir alarm var mı?
  • Otomatik dizel sahibi arkadaşlar rölanti ve düşük hızlarda sizdede ıslık sesi mevcut mu ?

birde far kontrol yani sol asagıda bulunan tuşun altına bastırınca sizdede oynuyor mu ?
  • Bu araç bu motor ile otomatik alınmaz bence.

Ben manuel dizelini kullanıyorum performansı çok iyi değil ama yeterli. Bu motor ile otomatik hali muhtemelen keyif vermez sanki gitmiyor hissi verir.

Manuel candır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Panthér

Arkadaşlar merhaba,

Kızkardeşim için A180 CDI 7G-DCT AMG siparişi verdik. Araç geldi bayide bekliyor.
    Yanlız sipariş dönemi aklımıza alarm paketi almak gelmedi. Fiyatına baktım, opsiyon fiyatı 1.900TL ymiş.

Aracı teslim aldığımızda alarm taktırmak istiyoruz. Uygun/uyumlu fiyatı makul bir alarm taktırmamız mümkün mü? Markaya özel bir alarm var mı?

Konu biraz pasif...
  • W176 , w117 ve w246 sahipleri okuyanlar , sag ve sol çamurluk içindeki plastik izalsyonlariniz kapi acilip kapandiginda ses yapiyorsa bir tips gelmis servislere. parcalar garanti kapsaminda degisiyor .

Ben pazartesiye randevu aldim , aracin şase nosuna göre işlem yapılıyor .

Kolay gelsin herkese .

• Becker map pilot aldım bugun .q2 2012 haritası var yuklu ..google da becker map turkıye harıtası deyınce q2 2013 haritasıda cıkıyor fakat beckeri bılge baglıyıp bakınca bu cıkmıyor bunun cozumunu bılen var mı ?
  • 
Sayfa: önceki 180181182183184
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.