Şimdi Ara

A-CLASS (181. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.124
Cevap
54
Favori
355.327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 179180181182183
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ben aracı kiraladım
    Benzinli zannediyordum ancak dün firmanın teklifinde cdi olduğunu farkettim
    114 bin tl teklif vermişlerdi fazla gelmişti bu yüzdenmiş demekki
    Dizel otomatik yeni geldi heralde Türkiye'ye
    Acaba kullanan test eden var mıdır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selam, 2014 model 0 A180 amg aldık. Araç 10 numara eleştirebileceğim pek bir şey yok, genel olarak anlatayım bu yakışıklıyı.
    Aracı Gelecek Mercedesten bayisinden aldık, bize sağlanan hizmetten çok memnun kaldık. yeni aracımız gelene kadar çok yardımcı oldular.
    Hernekadar 122 bg. olsada araç DSC şanzımanla süper bir uyum içinde ve çok seri.
    18 inç jant ve Pirelli P zero runflat lastiktiklerle ki bu lastikler F1 de ve birçok spor araçta da kullanılır, harika yol tutuyor adeta yola yapışıyor. 140 la giderken aniden kırmızı yandı kesin öndekine vurduk dedim, ne vurması zınk diye durdu.
    İşçilik malzeme kalitesi sanki bir sanat eseri gibi döşenmiş. Araç sanki hiç eskimicekmiş gibi duruyor.
    Bmw ve Audi bunun yanında 2nci sınıf gibi kalıyor her bakımdan. Özellikle fiyatları uçmuş gidiyor. Ee ne demişler Mercedes ve diğerleri.
    Zaten Mercedes te biz otomobilden değil ticari araçtan kzanıyoz diyor.
    Ben şahsen Reno motorlu dizelinin bu tadı vereceğini zannetmiyorum.
    Aracın içi gayet geniş nubuk koltuklar çok ciks olmuş. Gelelim eleştirilere:
    AMG spor paketinde led farlar ve çift bölgeli klima bence standart olmalıydı.
    Yakıt şehirde pek 10 lt nin altına inmıyor.
    E ebunlar da bu güzelin kusurları diyelim. Yakında yüzde 10 luk bir zam olabileceğini söylediler.

• nadirin71 N kullanıcısına yanıt
    zam geldi dün , A200AMG 109 bin TL olmuş.bir onceki fiyati 105 bin idi .
    1 yil icinde ben alirken 87bin tl olan arac 109 bin oldu .

Herkese hayirlisi olsun.

• nadirin71 N kullanıcısına yanıt
    Öncelikle aracınız Hayırlı Olsun... CLA ellerinde varmıydı? birde CLA da (tabi AMG paketinde) led farlar standart A serisinde neden değil? Ayrıca bu zamları anlamak mümkün değil euro ve dolar düştüğü halde nasıl zam yaparlar resmen saçmalık...
  • Aniil A kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler. CLA ellerinde var ama Dizel mercedesler için Temmuz ayına gün veriyorlar. Ama bana CLA tipsiz geliyor. Fakat yeni C serisi için küçük E diyorlar, hakikaten enfes arabalar. Ben dizele olan bu rağbete anlam veremiyorum.
  • Valla geçen hafta 114 bin olan dizel otomatik renk farkıyla 120 bine çıkmış
    Beyaz üzerinde anlaşmıştık filoyla ama kutup gri oldu inşallah 2 güne alacağım
    Bu renkten hiç yok
    Yorumlarınız nelerdir

• dreatmaca D kullanıcısına yanıt
    Bence aracınız oldukça dolu görünüyor ve renkde beyazdan kalır değil.. yani bu renkde araca yakışmış ama benim favorim kırmızı birde bu çok kollu jantları bir türlü beğenmedim ben olsam 5kollu AMG jant tercih ederdim.. Aracınız hayırlı uğurlu olsun.
    Çok teşekkürler filo kiralama olduğundan pek seçenek yoktu
    Kaç kere değişti araç zaten bunu da alamadık daha resmini göndermişler sadece

• yarın kısmetse sipariş verecem en fazla yüzde kaç indirim alıosunuz ve dizel otomatik şehiriçi 10 lt yakıyor diyen var bu doğru olamaz değil mi ?
  • kenanmorbulut K kullanıcısına yanıt
    Şimdiden hayırlı olsun.

Ben benzinli otomatik kullanıyorum, 10 lt değil ortalamam. Hemde İstanbul trafiğinde. Eğer dizel ile 10 lt'yi bulursanız helal olsun derim sadece

6 civarı olur diye düşünüyorum. Dizel sahipleri daha doğru cevap verirler mutlaka.

• Daha güzelleri herkesin olsun . İndirim konsundada bir fikir verirseniz yuzde 4 5 ne kadar oluyor dıyatı ona gore konusayım
    Hocam o kadar yakmaz bi yanlış anlaşılma var yada birileri kasıtlı olarak bu aracı kötüleme yoluna gidiyor!!! ama ben olsam dizel almam tabi bunu dememdeki sebep yakıt tüketimi değil performans yetersizliği. açıkcası focusların yada linea ların beni tokatlamasını kabul edemem
  • Kardesler yarın pazarlık yapacam bir el atın hiç bilgim yok merso konusunda bayiler nasıl indirim yapıo
  • quote:

Orijinalden alıntı: kenanmorbulut

Kardesler yarın pazarlık yapacam bir el atın hiç bilgim yok merso konusunda bayiler nasıl indirim yapıo

siz konuştunuzmu bayi ile alacakmış gibi? yada gidip sordunuzmu ne dediler fiyat için? pek indirim yapmazlar bence ama bellide olmaz.

ben yıl sonu 95bin liste fiyatı olan aracı 89bin tl ye aldım. ordan hesap edin. ama bu oranda bi indirim yapacaklarını sanmıyorum bu dönemde. bellide olmaz.

belli meslek gruplarına indirim yapıyorlar dönem dönem. geçen yıl kuyumcu doktor pilotlara yapıyorlardı, bi ara avukatlara yaptılar vs.
    Hocam dizel A serisi almak yerine benzinli alırsanız otomatikman indirim olmuş olur... ayrıca illa dizel alacaksanız 2013 model alırsınız olur biter.
    2013 modelde dizel otomatik yok diye biliyorum. Yani var ama onlarda 1.8 motor.

Bende benzinli öneririm. Aradaki 10 bin tl fark ile en az 40 depo doldurursunuz.

Birde a45'in vites değiştirirken çıkardığı egsoz patırtıları olsa, ah ah. Hakikaten mümkün mü böyle birşey?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • pistachio kullanıcısına yanıt
    Hocam isterseniz olur sanıyorum ki A45AMG egzos sistemini sipariş ederseniz bu sesleri elde edebilirsiniz. tabi birebir aynı sesler çıkmayabilir çünkü a45 çok güçlü bir motora sahip ama a45 egzos sistemiyle sportif sesler alabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aniil

Hocam isterseniz olur sanıyorum ki A45AMG egzos sistemini sipariş ederseniz bu sesleri elde edebilirsiniz. tabi birebir aynı sesler çıkmayabilir çünkü a45 çok güçlü bir motora sahip ama a45 egzos sistemiyle sportif sesler alabilirsiniz.

Komple egzost sistemj A45 in son susturucu egzost uclari ve difuzoru olmadan suan yaklasik 7000 tl , dufizor ve uclar ise 2500 tl civari

Ses isteyen beri gelsin

• sukru52 S kullanıcısına yanıt
    Sessiz arabalari hep daha cok sevmisimdir zaten. Ne oyle misir patlatma makinasi gibi pata pata sesler..
  • A180 cdi 7 dct amg paket surnoof bi xenon ve navıgasyon on hazırlıgı aldım arac ıcın cok sesli diyorlar yol sesı ve ruzgar sesi olarak bu dogrumu
  • 
Sayfa: önceki 179180181182183
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.