Şimdi Ara

A-CLASS (179. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.124
Cevap
54
Favori
355.431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 177178179180181
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaslar aracımı teslim alalı 20 gün oldu aracım a180 urban. Kafama takılan bişey ver .aracta lastık basınç kontrolü var diye biliyorum ama bir türlü ekranda lastik basınç degerlerini göremiyorum.acaba sorun bendemi:))
    Başka bır sorumda lastık basınç degeri lastikciye sordum 32 basın dedi bütün lastiklere , ama benzin kapağında 270 kpw yazıyo acaba bu deger kaç bar a veya basınç a denk geliyor yardımcı olursanız çok sevinirim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • aksuyek A kullanıcısına yanıt
    Sn Aksuyek

Sakıncası yoksa aracı ne kadara aldınız. Ben de uzun zamandır araştırıyorum fakat aracımı satamadığım için henüz alma şansım yok. Son zamanlarda internetteki fiyatlar çok yükseldi aracı 2012 yılında 85.000 e alanlar 20.000km binip 89.000 e satmaya çalışıyorlar. Açıkcası zarar etmemek için ben tüm A200 ve A180 leri tektek ataştırıp inceliyorum. Sizden rakam ve aracınızdaki ekstralar varsa alabilirsem ona göre mukayese ve pazarlık yapayım. Teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aksuyek A kullanıcısına yanıt
    kazasız belasız güzel gunlerde kullanın, simdiki aracımdan fazlasıyla memnunum ancak vakti zamanında a200ü epey incelemiş hatta pazarlığını dahi yapmıs ama o zamanki maddi durumumdaki degisiklik yuzunden alamamıs bırı olarak hala gıpta ile baktıgım araclardan birisidir, sukru beyin bilgi ve tecrubelerinden yararlanmanızı siddetle tavsiye ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: aksuyek

Arkadaşlar ptesi günü ben de A200 AMG aracımı aldım.(30.000 km..2.el)Birkaç güne resimlerini paylaşırım.Ön izlenimlerimi ben de paylaşmak istedim.Aracın dış güzelliği ve içinin konsep oto tadındaki lezzetine çok girmiyorum.Ben aracımı yaklaşık 2-3 ay araştırma ve incelemeden sonra aldım ve içinde müthiş heyecan duyuyorum.
    AMG sport Paket almaya karar veren arkadaşlarımın öncelikle hafızalarındaki ''eski mercedes sürüş konforunu''revize etmeleri gerekiyor.Bunu asla olumsuz anlamda söylemiyorum aksine Mercedes ''devrim niteliğinde ''değişikliğe gidiyor yeni nesil araçlarında...bu da önün en ''atak''örneği..mercedes A 200 amg'yi lansmanını yaparken''ATAK''olarak adlandırdı..Araç kesinlikle SERT bir sürüş dinamiğine sahip..bunu özellikle belirtmek istiyorum,üzerindeki runflat lastikler bunu daha da etkin hale getirmiş..ben bu durumu önceden test ettiğim için zaten biliyordum ve bu sert ve sportif sürüş bana büyük keyif verdi.Ancak bu durumdan rahatsızlık duyacak çok kişi olabileceğini düşünüyorum.alternatif bir yol belki biraz daha yumuşak bir sürüş keyfi isteniyorsa PIRELLİ P ZERO lastik değişimi olabilir.Bunun dışında olağanüstü bir yol tutuşu var aracın,özellikle keskin virajlardaki performansı tek kelime ile muhteşem diyebilirim.araç yola yapışıyor tam anlamıyla..1.6 lt motor 7 ileri otomatik şanzuman müthiş ..156 Bg ve turbo yeni nesil motor mercedes mühendisliğinin kalitesini yansıtıyor..0-100 km ye ulaşımı 8,4 sn gibi iddalı bir süre..iç dizayn ile ilgili olarak forumlarda yazılan bazı olumsuz eleştrilere asla katılmak mümkün değil zira malzeme kalitesi üst seviyede...42 lt depo 215 tl gibi bir rakama doluyor...bir depo ile 600 km yol yaptım(uzun yol) ort .140*150 km hızlarla.. bu son derece tatminkar bir değer..(0 km alınan araçlarda belli bir süre daha fazla kullanım değerleri mümkün) aracın koltuğunun sizi saran güven verici dinamiği ise fevkalade...direksiyon tüm tepkileri size anlık olarak hissttirebiliyor ve gerçekten çok iyi...türkiye de vergi politikaları gereği artık araçlar pahalı ancak bu böyle bir araç düşünüyorsanız vereceğiniz parayı hakettiğini söylemek isterim..çok iyi 2.el alternatiflerini siz de benim gibi değerlendirebilirsiniz.ben gün içinde şirket aracımı kullanıyorum bunu tamamen hafta sonu keyfi için aldım,ancak 2 gündür garaja koyup eve geldiğimde aklım onda kalıyor,inip içine otutup tekrar eve giriyorum..kendimi çocuk gibi hissediyorum :))
    neyse ilk aşama izlenimlerim böyle..daha sonraki günlerde ''olumlu'' ve ''olumsuz''fikirlerimi tekrar paylaşıyor olucam..herkese sevgiler..

Öncelikle hayırlı olsun tekerine taş değmesin sakıncası yoksa aldığınız fiyatı yazarmısınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ak002787

Arkadaşlar iyi günler ; Aracım 750 km de yolda giderken gazdan ayağımı çektiğimde sanki birşey arabanın gidişini engelliyormuş gibi oluyor. bu normal birşey mi ?

Ben de benzer bir sorun yaşıyorum. Yokuş aşağı giderken, özellikle 40 km nin altındaki hızlarda, ayağımı gazdan çekersem araç vites düşürüyor, devir 3500 lere çıkıyor, böyle olunca vites yükseltmesi için gaza basıyorum fakat 4500 devirde ancak üst vitese atıyor.
    Bunu servise gösterdim, sorun yok dediler, zaten çözüm bulsalardı şaşardım. Kendim Avrupa/Amerika Mercedes forumlarında araştırdım. Benzer sorunu yaşayan oldukça fazla kişi var. Fakat hep Mercedes güvenlik için, yokuş aşağı giderken ayağı gazdan çekince ,
    araç hızlanmasın diye vites küçültüyor cevaplarını almışlar. Bazıları da işte Mercedes bunu bile düşünüyor diye sevinmiş. Bana çok mantıksız geldi.
    BMW, Audi gibi diğer Premium marka araçların da bir çok otomobilini kullandım, hiç bu şekilde bir otomatik vites tepkisi görmedim. Bilmiyorum aranızda benzer sorun yaşayanınız var mı?

• zeytinli Z kullanıcısına yanıt
    Servise gittim bende dediğiniz gibi normal bu durum dendi bende pek düşmüyorum üstüne artık arkadaşlar bu arada Ankara'ya gittim hafta sonu giderken 150/160 civarı bastım zaman zaman 200 e kadar çıktım ort 8 lt yaktı dönüşte 140 ı geçmedim pek 6,2 yaktı benzinle A180 büyük ihtimalle bu hafta sonu memleketim Giresun a gideceğim bakalım orada ne yakacak

• quote:

Orijinalden alıntı: expe

Merhaba arkadaslar aracımı teslim alalı 20 gün oldu aracım a180 urban. Kafama takılan bişey ver .aracta lastık basınç kontrolü var diye biliyorum ama bir türlü ekranda lastik basınç degerlerini göremiyorum.acaba sorun bendemi:))
    Başka bır sorumda lastık basınç degeri lastikciye sordum 32 basın dedi bütün lastiklere , ama benzin kapağında 270 kpw yazıyo acaba bu deger kaç bar a veya basınç a denk geliyor yardımcı olursanız çok sevinirim.

Merhaba expe,
    Araçtaki lastik basınç kontrolü sadece lastiklerin herhangi birinde aşırı hava düşüklüğü varsa uyarı yapıyor. Lastik hava değerlerini göstermiyor.
    Aracın lastikleri 225 45 17 ise önler 27 bar, arkalar 25 bar olması gerekiyor, yani 36-34.
    Araç boş ise ben rof lastiklerde 34 - 32 yapıyorum. Aksi taktirde şehir içinde, özellikle çıkurlarda araç inanılmaz sert oluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: zeytinli

quote:

Orijinalden alıntı: Ak002787

Arkadaşlar iyi günler ; Aracım 750 km de yolda giderken gazdan ayağımı çektiğimde sanki birşey arabanın gidişini engelliyormuş gibi oluyor. bu normal birşey mi ?

Ben de benzer bir sorun yaşıyorum. Yokuş aşağı giderken, özellikle 40 km nin altındaki hızlarda, ayağımı gazdan çekersem araç vites düşürüyor, devir 3500 lere çıkıyor, böyle olunca vites yükseltmesi için gaza basıyorum fakat 4500 devirde ancak üst vitese atıyor.
    Bunu servise gösterdim, sorun yok dediler, zaten çözüm bulsalardı şaşardım. Kendim Avrupa/Amerika Mercedes forumlarında araştırdım. Benzer sorunu yaşayan oldukça fazla kişi var. Fakat hep Mercedes güvenlik için, yokuş aşağı giderken ayağı gazdan çekince ,
    araç hızlanmasın diye vites küçültüyor cevaplarını almışlar. Bazıları da işte Mercedes bunu bile düşünüyor diye sevinmiş. Bana çok mantıksız geldi.
    BMW, Audi gibi diğer Premium marka araçların da bir çok otomobilini kullandım, hiç bu şekilde bir otomatik vites tepkisi görmedim. Bilmiyorum aranızda benzer sorun yaşayanınız var mı?

BMW 5.20 2008 de frene basınca dediğiniz durum oluyor. Yani hızlandırmıyor arabayı. Ama frene basmazsanız oyle bir durum yok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaslar merhaba bisi sorcaktim az once gulsoy floryayi aradim da 15.000 bakimi icin a180 cdi icin 1100 tl civari dediler saka mi bu ? Ben alirken maksimum 550 tl falan tutar demislerdi daha uyguna yaptiran var mi aranizda ve nerde ?

• Hasann34 H kullanıcısına yanıt
    Şuan ki fiyatları bilmiyorum ama Ekim ayında aynı Gülsoy A200 ün 15 bin bakımına 750 tl demişti . 1100 tl çok iyi para

• Şuan ki fiyatları bilmiyorum ama Ekim ayında aynı Gülsoy A200 ün 15 bin bakımına 750 tl demişti . 1100 tl çok iyi para

• quote:

Orijinalden alıntı: Hasann34

Arkadaslar merhaba bisi sorcaktim az once gulsoy floryayi aradim da 15.000 bakimi icin a180 cdi icin 1100 tl civari dediler saka mi bu ? Ben alirken maksimum 550 tl falan tutar demislerdi daha uyguna yaptiran var mi aranizda ve nerde ?

Iyi akşamlar
    10 gün önce A180 cdi 30.000 km bakımına
    1287 tl verdim. Bu bedelin 230 tl si ön fren balatası. En astronomik fiyat ise yakıt filtresi.
    275 tl+ KDV ve bu filtre her 15.000 km de bir değişiyormuş. Gülsoy Kurtköy

• Hmm sukru bey ve ugur bey saolasiniz. Napalim artik semsiye acilmicak desenize :):) zaten martta askere gidicem aracim 13 binde temmuzda tam 1 sene oluyor agustos gibi askerden gelmis olcam 5 ay calismicak bende en iyisi geldigimde goturiyim belki duser :) bide aklima takilan bisey ben araci temmuzda aldim 1 yil yada 15 bin de bakim yapiliyor yoksa garantiden cikiyor demislerde ben temmuzda degil de agustosta yaptirirsam garantiden mi cikiyor cok ilginc yadaben yanlis hatirliyorum gulsoya sormakta fayda var

• Birde beylikduzunde beyaz sanirim hv plakali ortasindan siyah serit gecen adeta hizli ve ofkeliden firlamis aracin sahibi aramizda mi acaba

• Merhabalar
    Style paketde kararan dikiz aynasi yoktu.ayna paketi alnak gerekiyordu ben de almamistim.
    Sadece kendiliginden kararan ayna takilabiliyor mu?
    Takilabiliyor ise Ankara da nerde yaptirabilurim ve ne kadara mal olur.
    Bilen varsa paylasimlarinizi beklerim simdiden tesekkurler.

• quote:

Orijinalden alıntı: obivan77

Merhabalar
    Style paketde kararan dikiz aynasi yoktu.ayna paketi alnak gerekiyordu ben de almamistim.

bence olmazsa olmaz bişey değil. boşuna masraf olur diye düşünüyorum sonradan yaptırırsanız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: obivan77

Merhabalar

Merhaba,
    Bende de style paket var. Karartmalı dikiz aynası çokta şart değil. Uzun yolda aynayı gece moduna alınca sıkıntı olmuyor. Bence bunun için bir sürü bedel ödemeye değmez.

• lifeis L kullanıcısına yanıt
    slm aracı 84.000 gibi çok uygun bir fiata aldım,100 'lü rakamlar var ilanlarda ciddi pazarlık yaparak almanızı öneririm..ancak alacaksanız zamlardan önce bitirin bu işi..sevgiler
  • sukru52 S kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim Şükrü Bey..size danışmam gereken konular olacak uygun olduğunuzda bunlar hakkında bilgi almak isterim.sevgilerimle..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hasann34

Hmm sukru bey ve ugur bey saolasiniz. Napalim artik semsiye acilmicak desenize :):) zaten martta askere gidicem aracim 13 binde temmuzda tam 1 sene oluyor agustos gibi askerden gelmis olcam 5 ay calismicak bende en iyisi geldigimde goturiyim belki duser :) bide aklima takilan bisey ben araci temmuzda aldim 1 yil yada 15 bin de bakim yapiliyor yoksa garantiden cikiyor demislerde ben temmuzda degil de agustosta yaptirirsam garantiden mi cikiyor cok ilginc yadaben yanlis hatirliyorum gulsoya sormakta fayda var

Hasan Bey,

Ben yakın tarihte 2.el bir A200 AMG satın aldım. Aracı satın aldığımda 11000km deydi. Ancak ilk sahibi 15000km öncesinde aracın 1. Yılında aracı servise götürmek zorunda olduğunu bilmediğinden 15000 km bakım tarihini beklemiş. Ben aracı satın almadan önce ekspertiz için servise götürdüğümde öğrendim. Mercedes servis tarihi geçen araçlar için 3 ay esneklik gösteriyormuş. Ama maalesef Mercedes tarafından verilen ilave 3 ayı 2 gün geçirdiğim (eski sahibi) için Mercedes tarafından aracıma verilmiş olan +1 lik garantiden maalesef yararlanamıyorum. Konu ile ilgili servisimin ve benim çabam maalesef netice vermedi ve 2 günlük gecikme sebebiyle 1 senelik garantiyi kaybettim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jatha -- 18 Şubat 2014; 10:04:39 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 177178179180181
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.