Şimdi Ara

A-CLASS (143. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
4.124
Cevap
54
Favori
355.339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 141142143144145
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu arada amg için tamponların yere sürtme problemi var mı? Arabalı vapurda,setlerde,kaldırımlara yanaşırken sıkıntı çıkarır mı? Çünkü bayidekiler genelde urban daha iyidir, lastik yanakları daha kalın olduğu için çukurda daha iyi olur, araç yerden daha yüksek olduğu için de yere sürtmez dendi.
  • Herkese iyi forumlar
    A200 amg için sipariş verme aşamasındayım. Sizlere bir sorum olacaktı. 2 farklı 2013 model a200 amg ye bindim. Birinde kardanlar arasındaki bilgi ekranı renkli ekrandı diğerinde ise siyah zemin üstüne beyaz fontlarla yazılan bilgi ekranı vardı. Renkli olan ekran acaba bir paketin içeriğinde mi var ? Yoksa tek başına bir opsiyon mu ? Bilgisi olan paylaşırsa sevinirim. Saygılar..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar A class'da soğutmalı torpido, cruise control ve SD Kart girişi standart olarak geliyor mu sitesinde göremedimde.

Birde ekranda radyo kanalları ve çalan şarkı gösterimi dışında bir fonksiyon yok mudur? (golfde tüm ayarlar ekrandan yapılıyor mesela)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ademmturan

Herkese iyi forumlar
    A200 amg için sipariş verme aşamasındayım. Sizlere bir sorum olacaktı. 2 farklı 2013 model a200 amg ye bindim. Birinde kardanlar arasındaki bilgi ekranı renkli ekrandı diğerinde ise siyah zemin üstüne beyaz fontlarla yazılan bilgi ekranı vardı. Renkli olan ekran acaba bir paketin içeriğinde mi var ? Yoksa tek başına bir opsiyon mu ? Bilgisi olan paylaşırsa sevinirim. Saygılar..

A klasta renkli bilgi ekranı var, daha önce sadece A45 AMG ile alınabiliyordu, bunu alırken satış temsilcinize belirtin ve opsiyon listenize ekletin, bu sayede tachometreniz, renkli ekran ile gelir.

Renkli bilgi ekranı CLA klas ta standarttır, A klasta da A45 de standart.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaGeSuKo

Arkadaşlar A class'da soğutmalı torpido, cruise control ve SD Kart girişi standart olarak geliyor mu sitesinde göremedimde.

Birde ekranda radyo kanalları ve çalan şarkı gösterimi dışında bir fonksiyon yok mudur? (golfde tüm ayarlar ekrandan yapılıyor mesela)

Soğutmalı torpido yok, opsiyon olarak varmı bilgim de yok.
    SD kart girişi sadece Comand Online alınca geliyor, Audio 20 de yok.
    Ortadaki ekranda sadece multimedya bilgileri görülüyor, yakıt ile ilgili sadece son 15 dk ya ait yakıt tüketim detayınızı bar halinde gösteren bir ekran var. Gerekli tüm ayarları takometre üzerinden yapıyorsunuz. Gayet karışık ve düzensiz bir menüsü var bu tachometre ekranının...
  • Peki hiz sabitleyicisi stabdart mi a180 amg de mesela?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: blue_ashk

Peki hiz sabitleyicisi stabdart mi a180 amg de mesela?

standart... aktif park asistanı ve arka görüş kamerasıda amg donanımlarında standart
  • Hız sabitleyici Urban ve amg paketin benzinli otomatiklerinde standart olarak sunuluyor Diğer paketlerde ilave 1100 TL isteniyor.
  • Yillik kasko fiyati nedir acaba Kimseden ses cikmiyor :)

• quote:

Orijinalden alıntı: jonywayt

Yillik kasko fiyati nedir acaba Kimseden ses cikmiyor :)

Merhaba, ben sanırım 1400 e yaptırdım 88 bin araç bedeli üzerinden. Yaşım 33 il istanbul hiç kazam yok çok şükür.
    Mercedes yıldız kasko, sanırım hdi yapıyordu.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bestanealtcizgi

quote:

Merhaba, ben sanırım 1400 e yaptırdım 88 bin araç bedeli üzerinden. Yaşım 33 il istanbul hiç kazam yok çok şükür.

Tesekkurler ortalama 1500 diyelim. Benim kici kirik jazz 1.200 tl 45000 arac degeri

• quote:

quote:

quote:

Tesekkurler ortalama 1500 diyelim. Benim kici kirik jazz 1.200 tl 45000 arac degeri

Araç bedeli 115000 , aksigorta ve 2350 tl , hiç kaza yok gecmiste , İstanbul plaka ve ciddi pazarlık sonrası .

Yıldızım kasko fiyat olarak çok cazip bu arada yapılabiliyorsa onu tercih etmek büyük avantaj .

• quote:

quote:

quote:

KAsko direk yaş ile alakalı. Yaşım 26 olduğundan ben, 2.200 TL ödedim. Elbette hasarım olsaydı muhtemelen 2.500 TL yi geçerdi.

Büyük şehir faktörüde çok önemli. Şu bir gerçek ki kasko teklifleri piyasa değerinin min. 500 ile 1.000 TL üzerine oluyor. Birazcık oradan kazanıyorlar :)

• skyline334 kullanıcısına yanıt
    Elbette standart modele göre AMG'nin alçaklığı var ama ben daha hiç sürtmedim. Yani abartı bir alçaklığı yok. Bayinin size söylediği şey tampon kitinden ziyade, süspansiyon sistemi ile ilgili. AMG paketinde yere yakın sert süspansiyon geliyor.(Spor süspansiyon diye geçiyor) Dolayısıyla çukurlarda konfor çok azalıyor. Ancak yol tutuş inanılmaz.

Birde AMG de 18' jant geliyor. Elbette lastik yanak genişliğinni az olmasıda yol konforunu etkiler.
  • Merhaba,

Bütün Mercedes severlerin, A aşıklarının Bayramı kutlu olsun.

Sevgiler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: skyline334

Bu arada amg için tamponların yere sürtme problemi var mı? Arabalı vapurda,setlerde,kaldırımlara yanaşırken sıkıntı çıkarır mı? Çünkü bayidekiler genelde urban daha iyidir, lastik yanakları daha kalın olduğu için çukurda daha iyi olur, araç yerden daha yüksek olduğu için de yere sürtmez dendi.

Ne o elinizde Urban mı kaldı demediniz mi size tavsiyem AMG paket alın ancak alırken alcaltilmis konfor suspansiyon ekleyin araca , ilk fırsatta lastik degisimde ROF lastikleri sokun , normal yanak lastik alın , bakın araba nasıl olacak .

Aracı sürtme yapmanız zor , az dikkat ile hiç bir yerde sorun çıkmadan rahatça kullanırsınız .

Ama unutmayın aracı alcaltilmis konfor suspansiyon ile alın

• quote:

Orijinalden alıntı: sukru52

quote:

Bu arada amg için tamponların yere sürtme problemi var mı? Arabalı vapurda,setlerde,kaldırımlara yanaşırken sıkıntı çıkarır mı? Çünkü bayidekiler genelde urban daha iyidir, lastik yanakları daha kalın olduğu için çukurda daha iyi olur, araç yerden daha yüksek olduğu için de yere sürtmez dendi.

Ne o elinizde Urban mı kaldı demediniz mi size tavsiyem AMG paket alın ancak alırken alcaltilmis konfor suspansiyon ekleyin araca , ilk fırsatta lastik degisimde ROF lastikleri sokun , normal yanak lastik alın , bakın araba nasıl olacak .

Aracı sürtme yapmanız zor , az dikkat ile hiç bir yerde sorun çıkmadan rahatça kullanırsınız .

Alçaltılmış süspansiyonun görüntü dışında konfora vs bir etkisi var mı hocam? Birde yanılmıyorsam siz söylemiştiniz 3 ayrı süspansiyon ile satın alınabiliyor diye bunlar hangileri acaba? Ben konfordan pek ödün vermek istemiyorum bu aracı alacak olursam. Hangi süspansiyon tipini önerirsiniz?

Birde multimedya sistemde mp3lerimizi nereye yüklüyoruz dahili hafızası var mı yada illa iphone falan mı bağlamak gerekiyor?

• Bende bayraminizi kutluyorum. Bende sabah aksam foruma bakar oldum. Yakinda bende siparis edicem
    A180 amg spor paket + xenon + acilir panaromik cam tavan + 18" amg jant ekstralatiyla beraber 91 bin yl fiyat aldim. Ancak teslim suresi cogu yerde 90 gun deniyor.sizce nasil fiyat ve teslim suresi? Bu arada zamli fiyat.

• quote:

Orijinalden alıntı: MaGeSuKo

quote:

Orijinalden alıntı: sukru52

quote:

Alçaltılmış süspansiyonun görüntü dışında konfora vs bir etkisi var mı hocam? Birde yanılmıyorsam siz söylemiştiniz 3 ayrı süspansiyon ile satın alınabiliyor diye bunlar hangileri acaba? Ben konfordan pek ödün vermek istemiyorum bu aracı alacak olursam. Hangi süspansiyon tipini önerirsiniz?

Birde multimedya sistemde mp3lerimizi nereye yüklüyoruz dahili hafızası var mı yada illa iphone falan mı bağlamak gerekiyor?

Dilim döndüğünce anlatmaya çalışayım ama detaylı bilgi mercedesin web sitesinde var...

Evet üç adet süspansiyon var bunlar;

1. Spor süspansiyon
    2. Alçaltılmış Konforlu Süspansiyon
    3. Konforlu Süspansiyon

Bunlardan benim aracımdaki spor süspansiyon oluyor ve maalesef çok sert tam kelimesi ile takoz gibi ben aracı şuan alıyor olsam AMG pakete yakışan alçaklıkta olması, mercedes bir araca yakışan konfor için kesinlikle ALÇALTILMIŞ KONFORLU SÜSPANSİYON alırdım.

MP3 lerinizi hafızasına atabildiğiniz HDD li model teyp Comand Online, 40 gb dahili hafızası sayesinde müzik, navigasyon dosyalarını hafızasına alabilyor. Aracınız USB girişi sayesinde USB memory, bluetooth audio sayesinde de Iphone dan müzik dinleme özelliğine sahip.

grsrz

• https://www.facebook.com/groups/310284952450415/

Arkadaşlar FACEBOOK grubu açtım, dahil olmak isteyenler buyursun :D
  • 
Sayfa: önceki 141142143144145
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.