Şimdi Ara

A-CLASS (142. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.124
Cevap
54
Favori
355.434
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 140141142143144
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar herkese selamlar. Uzun sure izleyici olarak takip ettikten sonra ben de araniza katilmaya karar verdim. Yaklasik 10 gun once a180 cdi urban+xenon+panaromik cam tavan.(beyaz) siparisi verdim. Ekimde teslim edecekler. Temmuz ayinda araca zam gelmis ben iyi oldugunu dusundugum bir pazarlik sonrasi 83.500 e anlastim. (%2 "ekstra mesleki indirim de var)
    Gordugum kadariyla cogunlukla amg tercihi yapilmis benim 1.5 yasinda bir cocugum oldugundan suspansiyon sertligi endisesiyle urban tercih ettim. Amg yi cok begensemde urban da hic fena gelmedi. Bi kac konu hakkinda yorumlarinizi paylasirsaniz sevinirim...
    Oncelikle fiyat sizce nasil, zamdan sonra arac siparis eden arkadaslar var mi. ? Ben aslinda once baska bir bayi ile ayni arac icin 86000 e anlasmistim ama tabi o arac agustos teslimdi. Sonra baska bayi ile ciddi fark olunca beklemeyi tercih ettim.
    Birde urban tercih eden arkadaslardan ic dosemesi gri olan var mi, varsa memnun mu? Cunku ben siparis vermeden once cok kisa surede gorup karar verdim. Suspansiyon dan memnunmusunuz onu da merak diyorum?
    Simdiden tesekkurler

• quote:

Orijinalden alıntı: eko_2157

Arkadaslar herkese selamlar. Uzun sure izleyici olarak takip ettikten sonra ben de araniza katilmaya karar verdim. Yaklasik 10 gun once a180 cdi urban+xenon+panaromik cam tavan.(beyaz) siparisi verdim. Ekimde teslim edecekler. Temmuz ayinda araca zam gelmis ben iyi oldugunu dusundugum bir pazarlik sonrasi 83.500 e anlastim. (%2 "ekstra mesleki indirim de var)
    Gordugum kadariyla cogunlukla amg tercihi yapilmis benim 1.5 yasinda bir cocugum oldugundan suspansiyon sertligi endisesiyle urban tercih ettim. Amg yi cok begensemde urban da hic fena gelmedi. Bi kac konu hakkinda yorumlarinizi paylasirsaniz sevinirim...
    Oncelikle fiyat sizce nasil, zamdan sonra arac siparis eden arkadaslar var mi. ? Ben aslinda once baska bir bayi ile ayni arac icin 86000 e anlasmistim ama tabi o arac agustos teslimdi. Sonra baska bayi ile ciddi fark olunca beklemeyi tercih ettim.
    Birde urban tercih eden arkadaslardan ic dosemesi gri olan var mi, varsa memnun mu? Cunku ben siparis vermeden once cok kisa surede gorup karar verdim. Suspansiyon dan memnunmusunuz onu da merak diyorum?
    Simdiden tesekkurler

Merhaba,
    Son 2-3 günden beri forum a katılım biraz düştü.
    Bence fiyat olarak gayet uygun.
    Ben Şubat ayında style xenon, cam tavan, metalik boya ve 17" jant lı aracı anahtar teslimi indirimli 84.000 tl ye almıştım.
    Aracın süspansiyon sisteminin spor sürüşden dolayı sert olduğunu söyleyebilirim. Ayrıca 17 jant 45 yanak lastiklere birde rof lastik eklenince çukurlarda ark taraf ciddi sert oluyor. Aracın arkasında 2 kişi varken nispeten daha iyi. Lastikler bittikten sonra yeni alacağım lastikler kesinlikle rof olmayacak. Eminimki lastikler değişince süspansiyon çok değişecek. Ben sizin yerinizde olsam arabayı hiç yürütmeden lastikleri değiştiririm. Aracın motor ve şanzımanından çok memnun kalacağınızı düşünüyorum. Vites değiştirmek araçta çok büyük keyif, ufak bilek hareketleri ile vites değişebiliyor. Araç şehir içinde çok düşük devirde dahi kesinlikle vurultu yapmıyor ve sürekli 2-1 yapmanız gerekmiyor.
    Umarım bir miktar yardımcı olmuşumdur.
    Aracınız şimdiden hayırlı olsun.
    Slm.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yav kolumana gittim bugun ve sunun cevabini veremediler hasta ettiler beni.
    Prime stly ve Urban paketlerinin paket iceriklerini gosteremiyorlar. İnternette sunda su bunda su var diye bir yer var mi ?

Birde amg baketin icinde tam olarak neler var ve suspansiyonu degistirebiliyormuyuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jonywayt -- 3 Ağustos 2013; 19:21:10 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamlar bizde arabamızı sattık ve a serisine bakıyoruz. Amgyi jantların büyüklüğü ve süsp. sertliğinden dolayı pek düşünmüyordum.a180 urban sadece xenon ekli 85.000tl amgli a200 içinse 91.000tl fiyat aldım. Sırf motor için amg alınır mı? Çok fark olur mu? Teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: skyline334

Selamlar bizde arabamızı sattık ve a serisine bakıyoruz. Amgyi jantların büyüklüğü ve süsp. sertliğinden dolayı pek düşünmüyordum.a180 urban sadece xenon ekli 85.000tl amgli a200 içinse 91.000tl fiyat aldım. Sırf motor için amg alınır mı? Çok fark olur mu? Teşekkürler

AMG yi sadece sertliğinden dolayı istemiyorsanız, Mayıs ayından itibaren opsiyon listesinde AMG ler alçaltılmış konfor süspansiyon ile sipariş edilebiliyor. Kesinlikle beniznli modelde A200 alın aradaki fark anlatılmaz. A200 AMG
  • quote:

Orijinalden alıntı: jonywayt

Yav kolumana gittim bugun ve sunun cevabini veremediler hasta ettiler beni.
    Prime stly ve Urban paketlerinin paket iceriklerini gosteremiyorlar. İnternette sunda su bunda su var diye bir yer var mi ?

Birde amg baketin icinde tam olarak neler var ve suspansiyonu degistirebiliyormuyuz.

Bir üstteki mesajda da yazdım, AMG nin 3 farklı süspansiyon seçeneği var artık ve ekstra ücret vermeden istediğinizi seçebiliyorsunuz. O tipte bir evrak sanırım mercedes-benz.co.uk de vardı.
  • Himm evet gordum msg inizi uk sitesinede bakacagim tesrkkurler . Bu arada size araci satan ilgiliyi pm den paylasabilirmisiniz acaba :)

• quote:

Arkadaslar herkese selamlar. Uzun sure izleyici olarak takip ettikten sonra ben de araniza katilmaya karar verdim. Yaklasik 10 gun once a180 cdi urban+xenon+panaromik cam tavan.(beyaz) siparisi verdim. Ekimde teslim edecekler. Temmuz ayinda araca zam gelmis ben iyi oldugunu dusundugum bir pazarlik sonrasi 83.500 e anlastim. (%2 "ekstra mesleki indirim de var)
    Simdiden tesekkurler

Evvela hayırlı olsun. Bende Urban paket var dizel Manuel aşağı yukarı özellikleri de aynı. Fiyat gayet iyi bende 82 bin liraya gelmişti. Bende çocuklu olunca amg değil Urban aldım. Süspansiyon konusunda Pişman değilim sizinde memnun kalacağınızı tahmin ediyorum. Ancak bunun bile yer yer sert olduğunu söyleyebilirim. Dış görünüşte hem amg de hem de Urban çift eksoz var ayrıca ön panelde aynı yani pek bir fark yok. Rüzgarlık hariç tabi...teknik mekanik olarak farklar var. İç döşeme konusunda ben siyahı tercih ettim. Tabi benim araç kırmızı olunca daha şık durdu. Gri de güzel tercih. Ama size sadece bir tecrübemi aktarayım eğer hız sabitleyici istiyorsanız muhakkak ekleyin çünkü hem mercedes benz sitesinde hemde bayiler standart olarak var diyo. Ancak yok aracım gelince hayal kırıklığına uğradım. sonradan bu özelliği yaptırmak isteseniz bile manuel araçlarda yapmıyorlar

• Yorumlariniz icin tesekkurler. Ben siparis vermeden once ankara da gittigim bayilerde dizel test araci bulamadim. Adamlar test araclarini bile satmislar. Benzinli bir modeli test edebilmistim. Dizelini hic test etmeden siparis vermis olmam elestirilebilir ama sunu soyleyim insanlar reno motoru var diye dalga gecsede ben bu motoru babamin arabasindan iyi biliyorum ve cok begeniyodum zaten. Reno nun bu dizel motoru hic de kucumsenecek bi motor deil ki Mercedes in elinde cok daha iyi olacagi kesin. Boyle olumlu kullanici yorumlari alinca biraz daha rahatliyorum. Cok tesekkurler

• quote:

Yorumlariniz icin tesekkurler. Ben siparis vermeden once ankara da gittigim bayilerde dizel test araci bulamadim. Adamlar test araclarini bile satmislar. Benzinli bir modeli test edebilmistim. Dizelini hic test etmeden siparis vermis olmam elestirilebilir ama sunu soyleyim insanlar reno motoru var diye dalga gecsede ben bu motoru babamin arabasindan iyi biliyorum ve cok begeniyodum zaten. Reno nun bu dizel motoru hic de kucumsenecek bi motor deil ki Mercedes in elinde cok daha iyi olacagi kesin. Boyle olumlu kullanici yorumlari alinca biraz daha rahatliyorum. Cok tesekkurler

Ben şunu samimiyetimle söylerim ki, şirket aracı kiralık araçlar vs çok araç kullanıyorum işim gereği. Piyasada gördüğüm en iyi dizel motorlar(çekiş/tüketim) Reneult motorları. Gerçekten özellikle yeni Energy serileri çok çok başarılı.
    Mercedes'in bu motoru seçmesinni elbette sebebi var. Yoksa Volvo gibi PSA da tercih edebilirdi.

İçiniz rahat olsun. Aracım Dizel ve çok çok iyi bir tercih yapmışım diyorum. Tüketim, performans, çekiş beni hiç şaşırtmadı şuana kadar.

Sevgiler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Burak DEMİRAL -- 5 Ağustos 2013; 21:25:31 >

• Evet...

4.000 Km yi de doldurduk. :) 1.5 ayda 4.000 KM. Gerçi aracın yeni olması ve benim sürekli içinde olma isteğim neredeyse sahil gezintilerine bile araçla gitmemi sğalıyor o ayrı bir durum :)

Tek, keşke şu olsaymış dediğim şey, aracın multimedya ekranını biraz fazla özellik sunması. Onun dışında aracın her detayı beni tam anlamıyla tatmin ediyor.

Teşekkürler Mercedes.
  • quote:

Yorumlariniz icin tesekkurler. Ben siparis vermeden once ankara da gittigim bayilerde dizel test araci bulamadim. Adamlar test araclarini bile satmislar. Benzinli bir modeli test edebilmistim. Dizelini hic test etmeden siparis vermis olmam elestirilebilir ama sunu soyleyim insanlar reno motoru var diye dalga gecsede ben bu motoru babamin arabasindan iyi biliyorum ve cok begeniyodum zaten. Reno nun bu dizel motoru hic de kucumsenecek bi motor deil ki Mercedes in elinde cok daha iyi olacagi kesin. Boyle olumlu kullanici yorumlari alinca biraz daha rahatliyorum. Cok tesekkurler

Merhaba,
    Aracın motoru ile dalga geçenler, dünyanın nasıl döndüğünün farkında değiller, amaç araca çamur atmak.
    Aracım 14.000 km ye geldi, şehir içi ve şehir dışı olarak aracı bir çok yerde test ettim, hiç bir sıkıntı duymadım. Bundan önce 4.5 yıl Ford C-max 1.6 tdci 110 bg. Kullandım. İki motor arasındaki farka gelince, psa grubu motorlar turbo açınca ani bir güç patlaması oluyor, ancak bunun yanında alt devirler de araç aşırı güçten düşüyor ve sürekli vites ufaltmak gerekiyor, mercedes Renault tan uyarladığı motor ise, turbonun nezaman açtığını hissettirmiyor ve ani güç patlaması yaşatmıyor, ancak araç alt devirde dahi inanılmaz bir tork üretiyor ve adeta her viteste gaz tepkisini hissettiriyor. Araç düz yolda 70 km den itibaren 6. Viteste gidebiliyor ve bu hızlarda dahi kesinlikle motorda vurultu ve ses yok. Motorun en beğendiğim diğer yönü ise şehir içi sürüşlerde araç sürekli 2-1 istemiyor, adeta durana kadar 2.vites ile yürüyebiliyor.

Piyasada satılan araçların ortak kullandığı motorlar

Psa grubu 1600 cc: BMW 1.16d , mini cooper ,Ford , peugeot, citroen, mazda 3 , volvo
    Wag. 1600 cc : Audi A3, vw golf, jetta, seat leon, ibiza, skoda yeti, octavia, rapid
    Bosch. 1300-1600: Opel astra, corsa , linea , bravo, alfa

Yukarıda verdiğim örneklerden sonra kim hangi motoru beğenmiyor merak ediyorum. yukarıda gösterdiğim araçların kullandığı motorların tamamı kendini ispatlamış , milyonlarca km test edilmiş ve buna göre üretime alınmıştır. Mercedes , BMW , Audi volvo ve diğer markalar marka değerine sahip olabilmek için ciddi uğraşlar ve yıllar vermişken Ar-ge sini yapmadan ,kendisine sorun çıkaracak bir motoru alıp aracının üzerine koymaz.
    Kazasız belasız, keyifli sürüşler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaslar temmuzdaki % 3 luk zammin ardindan agustos ayindada araca zam gelmis . Sanirim %1 civarinda. Haziran ayinda siparis veren bi arkadasa temmuz+agustos zammi diye 4000 e yakin farkdan bahsetmisler. Bu artisin euro daki artisla ilgili oldugu asikar ama ben euro dusse bile indirim yapacaklarini dusunmuyorum.. bu isin sonu ne olacak belli deil. Bu arada ben siparis verdigimde temmuz zammi zaten yapilmisti ve pazarlikta zam gelirse biraz siz biraz biz orta yolu buluruz demislerdi (tabi sozel olarak). Bekleme surecinde zam gelip bu tur problemler yasayan arkadaslar var mi.? Varsa nasil cozdunuz paylasabilirseniz sevinirim.. tesekkurler

• jonywayt J kullanıcısına yanıt
    Tam olarak istediğini bende araştırdım ve bu pdf i buldum..link atıyorum indirirsin.
    Tüm paketlerin içeriğini detaylı gösteriyor..

http://www.mercedes-benz.com.tr/content/media_library/turkey/mpc_turkey/passenger_cars/new_vehicles/a-class/A_W176_turkce_brosur.object-Single-MEDIA.download.tmp/A_Class_W176_0612_171.pdf
  • Selamlar 91bin tlye a200 amg araci ayirttim. 1 eylulde uretilmeye baslanacakmis, ekim 20si gibi teslim alabilirmisim. Fiyat uygun mudur? 2.5 ay bana çok uzun geliyor ayrica.

• quote:

Selamlar 91bin tlye a200 amg araci ayirttim. 1 eylulde uretilmeye baslanacakmis, ekim 20si gibi teslim alabilirmisim. Fiyat uygun mudur? 2.5 ay bana çok uzun geliyor ayrica.

özellikler ve nereden aldıgınızı belirtebilirmisinzi lütfen.
  • quote:

Arkadaslar temmuzdaki % 3 luk zammin ardindan agustos ayindada araca zam gelmis . Sanirim %1 civarinda. Haziran ayinda siparis veren bi arkadasa temmuz+agustos zammi diye 4000 e yakin farkdan bahsetmisler. Bu artisin euro daki artisla ilgili oldugu asikar ama ben euro dusse bile indirim yapacaklarini dusunmuyorum.. bu isin sonu ne olacak belli deil. Bu arada ben siparis verdigimde temmuz zammi zaten yapilmisti ve pazarlikta zam gelirse biraz siz biraz biz orta yolu buluruz demislerdi (tabi sozel olarak). Bekleme surecinde zam gelip bu tur problemler yasayan arkadaslar var mi.? Varsa nasil cozdunuz paylasabilirseniz sevinirim.. tesekkurler

Benzer bir örnekte ben şu şekilde ilerledim. Haziran'da siparişimi verdim ama vermeden önce Temmuz'da zam geleceğinden haberim vardı. Bu durumu baştan konuştum ve araca gelecek zamların yansıtılmayacağının sözünü aldım. Tabi burada baştan konuşmuş olmak önemlilik kazansa da size yinede şansınızı deneyin derim.

Selamlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: vdiyar

quote:

Arkadaslar temmuzdaki % 3 luk zammin ardindan agustos ayindada araca zam gelmis . Sanirim %1 civarinda. Haziran ayinda siparis veren bi arkadasa temmuz+agustos zammi diye 4000 e yakin farkdan bahsetmisler. Bu artisin euro daki artisla ilgili oldugu asikar ama ben euro dusse bile indirim yapacaklarini dusunmuyorum.. bu isin sonu ne olacak belli deil. Bu arada ben siparis verdigimde temmuz zammi zaten yapilmisti ve pazarlikta zam gelirse biraz siz biraz biz orta yolu buluruz demislerdi (tabi sozel olarak). Bekleme surecinde zam gelip bu tur problemler yasayan arkadaslar var mi.? Varsa nasil cozdunuz paylasabilirseniz sevinirim.. tesekkurler

Benzer bir örnekte ben şu şekilde ilerledim. Haziran'da siparişimi verdim ama vermeden önce Temmuz'da zam geleceğinden haberim vardı. Bu durumu baştan konuştum ve araca gelecek zamların yansıtılmayacağının sözünü aldım. Tabi burada baştan konuşmuş olmak önemlilik kazansa da size yinede şansınızı deneyin derim.

Selamlar.

bende de benzer durum oldu, aracı 2012 de sipariş verdik 2013 model olunca model zammı geleceği söylendi, ben anlaşmayı 114750 ye yaptım, mart ayında aracı teslim alırken zam gelmişti 2000 tl civarı ama yansıtılmadı araca ve o gün imzaladığım sözleşme uyarınca fatura edildi. Sonuç olarak ciddi bir indirim oranına ulaşmış olduk. Son gelen zamlar sonrası zaten arabanın fiyatı uçtu, aslında işime geliyor o ayrı

• Merhaba kimse sormamis ben sorayim bare. Kasko fiyatlari ne durumda ? :)

• quote:

Orijinalden alıntı: jonywayt

quote:

Selamlar 91bin tlye a200 amg araci ayirttim. 1 eylulde uretilmeye baslanacakmis, ekim 20si gibi teslim alabilirmisim. Fiyat uygun mudur? 2.5 ay bana çok uzun geliyor ayrica.

özellikler ve nereden aldıgınızı belirtebilirmisinzi lütfen.

Selamlar bağdat caddesi kolumandan aldım. Beyaz renk, herhangi bir opsiyon yok. A200 amg. xenon far istiyordum, zaten bu pakette standart olarak geliyormuş
  • 
Sayfa: önceki 140141142143144
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.