Şimdi Ara

A-CLASS (102. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
4.124
Cevap
54
Favori
355.334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 100101102103104
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Le Chevalier

quote:

Orijinalden alıntı: sukru52

Evet tekrar geldik ama bu sefer resimler ile

İc ambiyans cok değişti tek kelime ile mükemmel oldu , tavsiye ederim maliyet 853tl oldu.

A-CLASSA-CLASSA-CLASS

Öncelikle aracınız hayırlı olsun demek isterim, orataya çıkan sonuç da gayet başarılı
    görünmekte. İyi günlerde, kazasız belasız kullanmanız temennisi ile.

Ben şunu merak etmekteyim, bu fotoğraflarda görmüş olduğumuz kırmızı detaylara sahip
    hava kanalları "AMG Exclusive Pack" opsiyonu ile gelen kanallar mı? Yoksa bunlar ap ayrı
    farklı bir özellikte yada vs. de olan başka bir hava kanallar mı. Ve birde eğer bahsettiğim
    paket ile gelenler ile aynı ise, vermiş olduğunuz fiyata mahsuben soruyorum, bu parçalar
    orjinaller mi?

Alakanıza şimdiden teşekkür ederim, saygılar.

Maalesef exclusive paket ile gelmiyor , a45 yada a250 seçildiğinde bayi opsiyon listesinde çıkıyor.

Neyse özetlersek bir kaç üste yazdığım mesajdaki parca kodları ile 850 tl karşılığında mecbur sonradan takiyoruz .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sukru52 -- 23 Mayıs 2013; 16:08:03 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Şükrü Bey; sizin hava nozullarını ankarada ki hiçbir servis bulamıyor... bana söyledikleri bu kod ile sadece siyah renkte geliyormuş ve kırmızı renk seçeneği yokmuş:( ''istanbuldan yedek parçadan sordurduk kırmızıya boyanıyormuş'' gibi bir şeyler söylediler:(
  • A-CLASS

A-CLASS

A-CLASS

A-CLASS

A-CLASS

Arabalarını bekleyen arkadaşlar için :)

Gece çekimi de eklicem. Aslında fotoları çekeli çok oldu am ekleme fırsatım olmamıştı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quadriceps -- 22 Mayıs 2013; 18:35:22 >

• hayırlı olsun, güle güle kullanın.
    darısı başımıza :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Quadriceps

A-CLASS

A-CLASS

A-CLASS

A-CLASS

A-CLASS

Gece çekimi de eklicem. Aslında fotoları çekeli çok oldu am ekleme fırsatım olmamıştı.

Amanın...

Bu nasıl bir araçtır böyle... Allah kaza bela vermesin.

Şuan çok terlemiş ve ardından 1 bardak su içmiş gibi oldum. :) Sağol resimler için üstat.

Gece resimlerini, iç detayları bekliyorum senden

Bu arada AMG yazısı da yakmış ortalığı

• quote:

Orijinalden alıntı: denizmd

Şükrü Bey; sizin hava nozullarını ankarada ki hiçbir servis bulamıyor... bana söyledikleri bu kod ile sadece siyah renkte geliyormuş ve kırmızı renk seçeneği yokmuş:( ''istanbuldan yedek parçadan sordurduk kırmızıya boyanıyormuş'' gibi bir şeyler söylediler:(

Nasıl olmuyormuş , siz onalara söyleyin Gülsoy otomotivi arasınlar :) bunlar zaten siyah diye geçiyor , piano siyahi dış kaplama , onun icine kırmızı halkalar var.

İsterseniz kutuların resmini çekeyim ama gerek yok , direk Gülsoy Florya yi arasınlar ...

• quote:

Orijinalden alıntı: Burak DEMİRAL

quote:

A-CLASS

A-CLASS

A-CLASS

A-CLASS

A-CLASS

Amanın...

Şuan çok terlemiş ve ardından 1 bardak su içmiş gibi oldum. :) Sağol resimler için üstat.

Hayirli olsun dostum... Amg yazisi fotodaki gibi olmali degilmiydi suanki a45 amg de olan
    A-CLASSA-CLASS

• quote:

A-CLASS

A-CLASS

A-CLASS

A-CLASS

A-CLASS

plaka da amg olsa dehşet olurdu:)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: RutkayErg

quote:

Cok iyi bir video olmadı ama 0 -100 denemesi yaptım . Birde hem E de hemde S de yaptım .

İyi seyirler.

http://www.youtube.com/watch?v=iBT2X8Sq36k&sns=em

Ben 0-100 denemesinde 60 km'de Esp'nin devreye girdiğini gördüm.Yerler ıslak değildi.
    Bu araca Esp off+Race Chip ultimate ile 0-100 7 saniye hiç zor değil.Belki daha da aşşağısı.

Aynen 60 km de bile tracktion control devreye giriyor, bu araba gitmez bu sanziman is gormez diyenler utansin

ESP Off yapmadım bilerek , ileride bakalım birde esp Off lu çekerim , E mod ile sport mod arasında ciddi fark var .

Ben aracın gidişinden ve kullanımından son derece memnunum.

Bugün servisten çıktı arac bagaj ve emniyet kemerlerinden gelen sesler gitti , halloldu yani bir ara yazmıştım kırmızı havalandırma çıkışlarının fiyatları belli oldu 5 adet çıkış set olarak 765 tl , işçilik icin haber bekliyorum siparişi verdim 15-20 gün teslim süresi var.

cam tavandaki ses ne oldu?

• quote:

Orijinalden alıntı: drhaktan

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: RutkayErg

quote:

Cok iyi bir video olmadı ama 0 -100 denemesi yaptım . Birde hem E de hemde S de yaptım .

İyi seyirler.

http://www.youtube.com/watch?v=iBT2X8Sq36k&sns=em

Ben 0-100 denemesinde 60 km'de Esp'nin devreye girdiğini gördüm.Yerler ıslak değildi.
    Bu araca Esp off+Race Chip ultimate ile 0-100 7 saniye hiç zor değil.Belki daha da aşşağısı.

Aynen 60 km de bile tracktion control devreye giriyor, bu araba gitmez bu sanziman is gormez diyenler utansin

ESP Off yapmadım bilerek , ileride bakalım birde esp Off lu çekerim , E mod ile sport mod arasında ciddi fark var .

Ben aracın gidişinden ve kullanımından son derece memnunum.

Bugün servisten çıktı arac bagaj ve emniyet kemerlerinden gelen sesler gitti , halloldu yani bir ara yazmıştım kırmızı havalandırma çıkışlarının fiyatları belli oldu 5 adet çıkış set olarak 765 tl , işçilik icin haber bekliyorum siparişi verdim 15-20 gün teslim süresi var.

emniyet kemeri sesi için ne yaptılar? b sutununu tam acıp sorunu cozduler?

• quote:

Orijinalden alıntı: Sherlocksss

quote:

Merhaba,

Cam tavan sesine bir şey yaptırmadım, tavan döşemesinin çıkması gerekiyor dediler bende kabul etmedim, çünkü önceki aracımdan biliyorum GPS tesisatı için söküldüğünde bükülmeyen, esnemeyen ve deforme olmayan kösesi kalmadı, düzeltene kadar akla karayı seçmiştim.

Emniyet kemerine izolasyon yaptılar, aynen sütun söküldü ve işlem yapıldı.
  • quote:

quote:

quote:

Merhaba,

Cam tavan sesine bir şey yaptırmadım, tavan döşemesinin çıkması gerekiyor dediler bende kabul etmedim, çünkü önceki aracımdan biliyorum GPS tesisatı için söküldüğünde bükülmeyen, esnemeyen ve deforme olmayan kösesi kalmadı, düzeltene kadar akla karayı seçmiştim.

teşekkürler şükrü bey, ben de adana mengerlere gitmeyi düşünüyorum yakın zamanda. emniyet kemerini yaptırayım hem de dün yolda kamyonun birinden taş sıcradı kaputta bir çizik oldu yaklaşık 1mm ama her gordugumde içim sızlıyor,onu yaptırmak için git gel 400 km yol yapcam

• quote:

quote:

quote:

quote:

Merhaba,

teşekkürler şükrü bey, ben de adana mengerlere gitmeyi düşünüyorum yakın zamanda. emniyet kemerini yaptırayım hem de dün yolda kamyonun birinden taş sıcradı kaputta bir çizik oldu yaklaşık 1mm ama her gordugumde içim sızlıyor,onu yaptırmak için git gel 400 km yol yapcam

Gecmis olsun...

• quote:

Orijinalden alıntı: bestanealtcizgi

hayırlı olsun, güle güle kullanın.
    darısı başımıza :)

Teşekkürler. Beklemek çok zor biliyorum ama sayılı gün çabuk geçer :)
    quote:

Amanın...

Saol Burak hocam :)) darsı başınıza... gece resimleri en kısa zamanda gece araba daha güzel bence :)

quote:

Orijinalden alıntı: medulla24

Hayirli olsun dostum... Amg yazisi fotodaki gibi olmali degilmiydi suanki a45 amg de olan
    A-CLASSA-CLASS

Evet böyle olmalı ama ucuz etin yahnisi yavan olur diyorum. AMG yazısı için ek ücret ödemedim. :)

quote:

Orijinalden alıntı: aslanforever
    plaka da amg olsa dehşet olurdu:)

Hocam arabanın heryerinde AMG yazıyor zaten bıktım o yazıyı görmekten birde plakaya yazdırmayayım dedim yoksa vardı. Ayrıca AVG nin de anlamı var ondan şşşş :))

• Bu AMG logosu kullanımı oldukça yaygın. Yanlışım varsa düzeltin, araç dışındaki orjinal AMG logosunu mercedes sadece AMG tarafından üretilen araçlarda kullanıyor. Yani dizayn pakeri olarak sunulan versiyonlarda aracın dışarıda kesinlike AMG yazısı olmuyor. Eğer bu doğruysa araca sonradan AMG logosu yapıştırmak açıkcası bana garip geliyor. Belki abartı olacak ama bir nevi c180 olan araca c250 yazmak gibi birşey. Tabiki herkesin zevki kendine ama bilmeyen vardır belki bilgisi olsun ya da yanlıs biliyorsam ben ögrenmiş olurum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mkelleci

Bu AMG logosu kullanımı oldukça yaygın. Yanlışım varsa düzeltin, araç dışındaki orjinal AMG logosunu mercedes sadece AMG tarafından üretilen araçlarda kullanıyor. Yani dizayn pakeri olarak sunulan versiyonlarda aracın dışarıda kesinlike AMG yazısı olmuyor. Eğer bu doğruysa araca sonradan AMG logosu yapıştırmak açıkcası bana garip geliyor. Belki abartı olacak ama bir nevi c180 olan araca c250 yazmak gibi birşey. Tabiki herkesin zevki kendine ama bilmeyen vardır belki bilgisi olsun ya da yanlıs biliyorsam ben ögrenmiş olurum.

Merhaba,

AMG yazısı yazılan araçlar motor AMG olmasada kit olarak AMG paket diye satılıyor. Yani yetkili satıcı böyle satıyor. BMW de de aynı şey yokmudur? 1.16 bakarsınız M kit alırsınız, arkasında M yazar... Asıl M model olarak satılan M1, M3 gibi modellerdir...

Demek istediğim arkadaşlar Urban pakete AMG yazsalar, evet dediğiniz gibi garip olur. Ama Yetkili Satıcının AMG paket diye sattığı aracın arkasına AMG yazıyorlar ki bence bunda garip birşey yok...

Sevgiler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Burak DEMİRAL -- 24 Mayıs 2013; 22:08:27 >

• quote:

Orijinalden alıntı: mkelleci

Bu AMG logosu kullanımı oldukça yaygın. Yanlışım varsa düzeltin, araç dışındaki orjinal AMG logosunu mercedes sadece AMG tarafından üretilen araçlarda kullanıyor. Yani dizayn pakeri olarak sunulan versiyonlarda aracın dışarıda kesinlike AMG yazısı olmuyor. Eğer bu doğruysa araca sonradan AMG logosu yapıştırmak açıkcası bana garip geliyor. Belki abartı olacak ama bir nevi c180 olan araca c250 yazmak gibi birşey. Tabiki herkesin zevki kendine ama bilmeyen vardır belki bilgisi olsun ya da yanlıs biliyorsam ben ögrenmiş olurum.

aynen katılıyorum o yüzden bende almadım, hatta AMG yazmak yerine ben olsam logo iptali yada model iptali yaparım, sonuçta araçlar AMG line birer AMG değil...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sukru52 -- 25 Mayıs 2013; 2:48:00 >
  • Arkadaşlar merhaba,

Önümüzdeki ay itibariyle, AMG Kulübü kurmak gibi bir amacım var. Mercedes'in her modelinin yer bulduğu ama ana içeriğinin AMG severlere sunulduğu bir topluluk.

Amaç: Araçlarla ilgili bir durumda bir arada olma, Yetkili Servislerden ayrıcalık alma, fikir alış verişinde bulunma ve aktiviteler düzenleme...

Böyle bir yapıyı daha önce Türkiye Chevrolet Kulübü'nü kurarak yapmıştım. Yani isteyenler oradaki durumdan neler yapıldığınıda görebilir. Herhangi bir ticari faaliyet olmadan, Kulüp-Dernek havasında bir yapı olacak.

A Serisi bölümünde bu yapının A AMG bölümünün kurucusu olarak bir arkadaş arıyorum. (Sosyal anlamda bu işle ilgilenecek.) Elbette A Serisi sahiplerinden bu yapıyı destekleyecek arkadaşlarda arıyoruz.

Böyle bir oluşuma katkı yapacak arkadaşlar var ise, kendi bulunduğu ilde ben örgütlenmeye yardımcı olurum diyenler var ise, lütfen bana ulaşsın.

Sevgiler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Burak DEMİRAL -- 25 Mayıs 2013; 16:49:53 >

• quote:

Arkadaşlar merhaba,

Önümüzdeki ay itibariyle, AMG Kulübü kurmak gibi bir amacım var. Mercedes'in her modelinin yer bulduğu ama ana içeriğinin AMG severlere sunulduğu bir topluluk.

Amaç: Araçlarla ilgili bir durumda bir arada olma, Yetkili Servislerden ayrıcalık alma, fikir alış verişinde bulunma ve aktiviteler düzenleme...

Böyle bir yapıyı daha önce Türkiye Chevrolet Kulübü'nü kurarak yapmıştım. Yani isteyenler oradaki durumdan neler yapıldığınıda görebilir. Herhangi bir ticari faaliyet olmadan, Kulüp-Dernek havasında bir yapı olacak.

A Serisi bölümünde bu yapının A AMG bölümünün kurucusu olarak bir arkadaş arıyorum. (Sosyal anlamda bu işle ilgilenecek.) Elbette A Serisi sahiplerinden bu yapıyı destekleyecek arkadaşlarda arıyoruz.

Böyle bir oluşuma katkı yapacak arkadaşlar var ise, kendi bulunduğu ilde ben örgütlenmeye yardımcı olurum diyenler var ise, lütfen bana ulaşsın.

Sevgiler.

aracı amg olmayanlar üye olamayacak mı yani:D urban aldık diye dışlanıyor muyuz, Burak bey:)

• Aynen bizde Urban alanlar olarak bir grup mu kursak ne :-) şaka bir yana biz olmasakta güzel fikir...

• 
Sayfa: önceki 100101102103104
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.