Şimdi Ara

a

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.765
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Basilio -- 28 Ekim 2011; 17:53:09 >

• Jinekomasti mi?
  • Kilon Kac Boyun kac Ona Gore Soyle Hemen Teshıs Koyalım
  • Boyum 1.75 kilom 78
  • Boyuna Gore Biraz Kılolusun Kılodan Kaynaklanır ve Boyunda Biraz Kısaymıs.Takma Kafanı Bıraz Kılo Verırsen duzelır.Fakat Doktora Gıt Jınekomastiyse Sorun Olabılır.
  • 1.75 ve 78 kilo mu fazla ayrıca o boy kısaysa birçok insan cüce sayılır ve genç henüz 15 yaşında ...
  • Kilosuna Göre Kısadır Anlamında Kısa Hocam.Hemen Sert Cıkmayın.Saglıklı Kılo Boyun 10 Bırım Altında Olandır.Arkadas 3 Bırım fazla.Tabı Kı Bu Fazla Sayılmaz Ama Jonekomast Olmadıgını Dusunursek Sorun Bu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    a.k.a snake..
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • dostum umarım jinekomasti değildir bu durum bendede var ve ameliyat olalı 15 gün oldu kurtuldum ÇOK ŞÜKÜR.... sana şunu soracağım göğüsteki büyüklük derinde mi sadece veya göğüs ucundada var mı (kahverengi bölüm yani) ve o göğüs ucu soğukta ve bir şey ile temas halinde büyüyüp küçülüyor mu ??
  • Malum ergenlik dönemindeyiz ve lise 2'ye geçtim ama sorun düzelir mi 1-2 yıl içinde?
  • quote:

Orijinalden alıntı: küheylan46

dostum umarım jinekomasti değildir bu durum bendede var ve ameliyat olalı 15 gün oldu kurtuldum ÇOK ŞÜKÜR.... sana şunu soracağım göğüsteki büyüklük derinde mi sadece veya göğüs ucundada var mı (kahverengi bölüm yani) ve o göğüs ucu soğukta ve bir şey ile temas halinde büyüyüp küçülüyor mu ??

Evet, göğüs ucu temas halinde büyüyüp küçülüyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: Basilio

quote:

dostum umarım jinekomasti değildir bu durum bendede var ve ameliyat olalı 15 gün oldu kurtuldum ÇOK ŞÜKÜR.... sana şunu soracağım göğüsteki büyüklük derinde mi sadece veya göğüs ucundada var mı (kahverengi bölüm yani) ve o göğüs ucu soğukta ve bir şey ile temas halinde büyüyüp küçülüyor mu ??

sadece bu belirti değil diğerleride oluyor mu ?
  • quote:

quote:

quote:

Hocam kusura bakmayın sorunuzu anlamadım

• quote:

Orijinalden alıntı: |ReceP|

Kilosuna Göre Kısadır Anlamında Kısa Hocam.Hemen Sert Cıkmayın

Estağfurullah öyle bir amacım yoktu sadece şaşırdım o kadar ...
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam kusura bakmayın sorunuzu anlamadım

Yani deride sakma kilodan dolayı olabilir onu sorun etme o kilo ve spor ile geçer problem değil ama meme ucu büyükse (kahverengi bölüm) %90 jinekomastidir ve ameliyatsız kesinlikle bir çözümü yok maalesef...ben 110 kilodan 72 kiloya düştüm ama hiç erimedi sonradan bu hastalığı öğrendim ve gidip hemen ameliyat oldum

• İnternetten buldum bu resmi; buna yakın hocam http://imageshack.us/photo/my-images/267/gynecomastia35db4.jpg/sr=1

a

a

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Basilio -- 13 Ekim 2011; 18:14:07 >

• Ameliyat mı olsam yada biraz daha beklesem geçer mi?
    NOT: Evde dumbelle çalışıyorum ve spor yapıyorum
  • O yaşta seni hiç bi cerrah ameliyat etmez, en az 20-21 yaşına kadar bekle derler ki tıbben doğru olan budur, zira ergenlik çağın tam bitmeli ve hormonların oturmuş olmalıdır. Ha parayı basar da 3 kaatçı bir estetikçiye gidersen o da donuna kadar soyar sizi ve sonunu bilemeyeceğin bir maceraya atılmış olursun.
    Şu an o yaşta tek yapabileceğin bir devlet hastanesinde Endokrin (Dahiliyenin hormon alanı) doktoruna gitmek ve onun isteyeceği testleri falan yaptırmaktır.
    Bir de ağırlık falan çalışma o yaşta, sorununun artmasına sebep olabilirsin zira o kaslar da şişer ve ağırlık çalışmayı bıraktığında kasların sarkar yani sorunun artmış olur ayrıca da boyunun uzamasına engel olabilirsin. futbol-basket-yüzme ve benzeri sporlar daha iyi o yaşlarda. Ama yok illa çok kafana takıyorsan bu derdini, psikiyatriye git ve derdini paylaş onlar yardımcı olurlar.
  • 1.74 boy ve 85 kiloyum jinekomasti şüphesiyle doktora gittim şükür çıkmadı, hemen heyecan yapma bence büyük olasılık değlsin...
  • Teşekkür ederim ama kafaya takıyorum işte
  • Yakında kambur olucam diye korkuyorum bu dertten dolayı
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.