Şimdi Ara

a

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theFaceless_ -- 17 Mart 2021; 12:41:21 >

• Bi cogunu bende kullanmiyorum

Genelde hosuma giden kitap eski mizah dergilerine bakiyorum guzel seyler cikiyor iclerinden

Internet dunyasi cok guzel istersen insana iyi seyler katabilecek cok sey var

Tabi istersen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DH candır gerisi heyecan

+ Oldi mi abisi ?

- Oldi kankisi !
  • Dh eksi gundem takibini de bırak bunlarda bos iş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4 5 senedir kullanmiyorum

• Kullanmıyorum ama buradan iyidir siz nasıl kullanacağınızı bilmiyorsunuz. Boş boş sayfaları takip etmeyeceksin. Sosyal medyam yok diye insanlarla iletişimim kalmadı kötü yanı bu. Üniversite geçince lisedekilerle tüm bağım koptu, her birini tek tek sürekli arayamam çünkü. Ama instagramda birisi bir şey paylaşınca diğerleri yorum mesaj falan az çok haberleşiyor.
    Şimdi de yatay geçiş yapacağım buradakilerle iletişimim kopacak. Her ne kadar istemesen de hayat devam ediyor mecbur yeni kişilere bakıyorsun

• Doğru yolu bulanlar artıyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    a.k.a snake..
    4 ay önce açıldı
    E.
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Odev grupları olmasa whatsapp disinda sosyal medya kullanmıyorum sınıfta bunu yapan tanıdığım bir kız var sadece ona da helal olsun

• Instgram olmadan yasayamam beyler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaklaşık 3 yıldır zaten Facebook kullanmayı bırakmıştım.Yalnızca Instagram kullanıyordum
    Onunla ilgili de geçen hafta bir şey oldu sildim attım uygulamayı bugün tam 9.gün oldu.
    Bir sefer dahi açıp bakmadım o günden beri..Gayette alıştım..

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sosyal medya iyidir, hoştur ve hatta gayette faydalıdır ama sosyal medya kullanma bilinci çok önemli. Bizlerde bu bilinç yok diye düşünüyorum. Bunun farkına varan zaten hesabı kapatıp kendi haline takılıyor.
  • Bende de bir tek instagram var ona da sürekli girmiyorum bazen günlerce bakmadığım oluyor paylaşım desen en son paylaştığım fotoğraf 1 yıl olmuştur ama whatsapp gerekli benim için

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.