Şimdi Ara

YENİ MAZDA 3 !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
696
Cevap
13
Favori
55.000
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

•  YENİ MAZDA 3 !!
  • Arka tekerden sonrası bir hatchback için biraz uzun kaçmış.Onun dışında tasarım açısından harika görünüyor.
  • güzel olmuş gerçek resimleri görünce net birşey denilir ama mazda zaten kötü tasarım yapmaz .
  • Müthiş olmuş
  • bunu alana kadar volvo v40 alırım.. hem daha yakılıklı hemde gün geldiğinde satmaya kalktığımda mazdaya nazaran biraz daha pazarı olur..

bu aracın suv'u da var, en az bunun kadar yakışıklı albenili araç ancak çıkalı baya bi süre olmasına rağmen ilanlara bakıyorum 4 tane anca ilan oluyo.. kaldıki bu aracın varlığından bi haber insanlarda var...
  • SW gibi valla ama güzel
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2020 Renault Clio 5 [ANA KONU]
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • güzel güzel. uzun burunlu hatchbackler fena duruyor hep. yada tavan yüksekiliği alçak olduğundan öyle gözüküyor.
    sonuçta güzel gözüküyor.
  • Bana mazda 3 ten çok mazda 6 sportback gibi geldi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkası tam belirgin olmasada led stoplarla birlikte bence giulietta ile c sınıfındaki en şık araç olacak. Çok vahşi duruyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Losangelos -- 3 Haziran 2013; 23:37:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: VideSupra

güzel güzel. uzun burunlu hatchbackler fena duruyor hep. yada tavan yüksekiliği alçak olduğundan öyle gözüküyor.
    sonuçta güzel gözüküyor.

kesinlikle infiniti styla olmuş bence muhteşem, giulietta'dan bile iyi totalde tasarım olarak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi golfçü_ -- 3 Haziran 2013; 23:37:06 >
  • Gayet hoş olmuş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beğendim güzel olmuş.....
  • Arkasi lancer sportback e benziyor biraz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir marka aynı tasarımı bütün modellere uygulayınca hoş olmuyor bence. Bütün mazdaların önü aynı oldu.
  • Arka taraf sw ön taraf roadstar gibi olmuş, beğenmedim. Ortadan çıkan ekranlara direk alerjim var zaten. Allah sahibine bağışlasın.
  • cruze hackback ve lancer hackback in arka tasarımına benziyor sanki fakat önü güzel yapmışlar.içine şu emanet ekranı koymayaydılar iyi olurmuş.
  • güzel olmuş..yakıt ekonomisi ve fiyatı iyise ...listeme eklerim...
  • iyi iyi
  • Harika görünnüyor
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.