Bildirim
990fxa-gd65 mi yoksa 970A-UD3P mi
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Kuzey koprusu biraz sıcak olabiliyor sma hiçbir sorun çıkarmaz ravsiyem 990xa ud3
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
970 ile 990 arasında crossfire vs sli için pci ex farkı var.Haliyle 990 lar x16 çalışırken 970 ler x8 çalışıyor bildiğim kadarı ile.İşine hangisi geliyorsa onu al.Bende elime nakit geçince 970 ud3p alacağım. -
MSI IN BİOSUnun İŞLEMCİYE VOLTAJDA SINIRLI OLDUĞUNU YAZDI Bİ ARKADAŞ GEÇENLERDE.
eski bios ile halletmişti.
Doğru olsa bile ,yine de MSI. -
990FX yongası her zaman daha iyidir -
Bir bende 15 derece sanırım şu gigabyte'ın anakartı. -
arkadaşlar anakartımı iade aldılar m5a97 r.20 birebir değişim önerdiler ilk önce gigabyte düşündüm ama fiyat farkını veremedim yanımda o kadar para yoktu. ben de asus birebir değişim yaptırdım.
montajı da kendileri yaptı. eve geldim yeni sistemimden yazıyorumaynı anakart ama sıkıntı yok suan her şey güzel
-
Tamam,güle güle kullan. Para olsaydı daha iyisi olurdu ama,bu da sorun değil.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X