Şimdi Ara

9900KS ve Bu Anakart Sorun Çıkarır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
104
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

şuan elimde i5 9600k var ve 9900ks ye geçme planım var ve msi z370 gaming plus anakarta sahibim

fakat emin olmak adına bu anakart ile bir sorun yaşar mıyım? msi ın sitesinde i9 a kadar destek verdiği yazıyor ve şuan da da aynı nesil i5 işlemci kullanıyorum.

• Core i9 Coffeelake i9-9900KS 100 4.0GHz 2MB 16MB R0 127 UHDGraphics630 1200MHz 7B61v17.zip

Var iste destegi kullanabilirsiniz.
  • huso kullanıcısına yanıt
    teşekkürler hocam, şuan ki sistemi alırken dikkatsizliğimden anakartı z370 chipsetli almıştım yani bios update olmadan 9. nesli desteklemiyordu ve elimde 8. nesil işlemci yoktu

baya bir uğraşmıştım 8. nesil işlemci bulup update etmek için, tekrar öyle bir sıkıntı yaşamamak adına sormak istedim
  • BIOS sürümü güncelse (değilse güncelleme yaptıktan sonra) i9-9900KS taktığınızda çalışır. Ancak kullandığınız anakartın VRM'leri oldukça zayıftır. Hız aşırtma yapma gibi bir düşünceniz varsa sorun yaşayabilirsiniz.

Ayrıca bu ayın sonuna doğru 10. nesil Intel işlemciler çıkacağı için i9-9900KS almanızı önermiyorum. Şu an kullandığınız işlemci ve anakartı satıp 10. nesile geçiş yapmak daha mantıklı.
  • Armag3d0N A kullanıcısına yanıt
    Overclock niyetim ilk 1-2 sene yok daha sonra sıvı soğutmaya geçip o.c yaparım diye planlıyordum fakat söylediğiniz mantıklı ben anakart upgradei ile beraber 10. nesile geçiş yapayım zaten niyetim haziran sonu gibi almaktı, maddi açıdan o zaman imkanım olacak ve o tarihte de 10. nesil işlemciler piyasada olur.

Teşekkürler tavsiye için.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.