Şimdi Ara

9900 YARDIM !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar merhaba. 9900'ıma Turkcell'in 7.0.0.590 guncellemesini yaptıktan sonra telefon gorusmelerimde ses kesilmeleri başladı. 3-4 tane gorusme yapıyorum 5. görüşmede karşı taraf telefonu açıyor ama ne benim sesim gidiyor ne karşı tarafın sesi geliyor. Turkcell'i aradım versiyonun güncel olduğu soylendi ama platformum 5.0 olduğundan bunun olabiliceğini ve yükseltmem gerektiğini söylediler. Yıllardır Iphone kullanıcısı olduğum içib bu BLACKBERRY'e bir türlü alışamadım. Bu tür sorunlarda ne yapıcağımı pek bilmiyorm. Sizden öğrenmek istediğim ;

1- Güncelleme son çıkan mı ?
    2- Turkcell'den başka bir yerden güncelleme yapabilirmiyim ? eğer yenisi varsa ...
    3- Platform yükselmesi var mı ?

Belki arkadaşlar daha kolay ulaşmak isterseniz diye
    BBM : 282CD591

MERCEDES W140 300SE

• Dostumhttp://www.gadzonemobile.com/2012/03/operating-system-official-os-7-1-0-284-for-blackberry-bold-9900-by-t-mobile/
    Bu sayfaya git ve bu surumu indir. 7.0.1.284 surumu bu. Ben kullaniyorum gayet iyi.Nasil yukleyecegin yaziyor ingilizcen yoksa google dan ara nasil yuklenir diye. Gayet basit. İlla trcell surum indireceksin diye birsey yok. Bu da resmi surum. Tmobile surumu. Kolay gelsin.
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.