Şimdi Ara

99 Model Polo alınır mı ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
5.391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar 12.000 TL lik bir bütçem var.Buna uygun dün 99 Model orjin 37.000 km de bir Polo ya baktım.Araç da 1.6 75 bg'lik motor , otomatik vites , tek airbag ve klima mevcut. Gördüğüm kadarıyla araba çok temiz kaporta olsun yürüyen aksam olsun hiç bir paslanma yok sadece ufak tefek çiziklerden dolayı belden aşağısı boyanmış ztn 37.000 km yapmalarından da aracın temiz bir kaportası olduğu anlaşılıyor.Kapalı garaj arabası , 10 senede 37.000 km hiç kullanılmamış desek yeridir . Size sorum bu kdr temiz bir polo alınır mı ?? Sizce arabanın uzun bir süre garajda yatması daha sonra bir problem yaratır mı ???

• Garajda yatması problem yaratmaz, km side hayli düşük, ama belden aşağısı boyanma olayı kafaya takılıyor. Gerisi gayet hoş, alınır...
  • Alınır.Araç çok az yol yapmış,zaten 99 model Pololar sağlam araba,sıfır gibidir yani.

Çiziklerden dolayı belden aşağı boyalıdır lafı çok klasik oldu.Kazalı araçları bu şekilde satmaya çalıştıklarını biliyoruz.

Bunu anlamak ise çok kolay.Ustaya götüreceksiniz,elindeki dijital alet ile aracın birçok yerinin boya kalınlığını ölçecek.Zaten kaza varsa orada anlarlar.Yoksa sorun değil.

Şöyle bir şey de var ama.Sürtmeler,ufak darbeler önemli değil.Araç temizse (ki temizdir),km.si de az,alınabilir.

Garajda yatması da problem teşkil etmez.
  • Sanırım yenisin. Arama modunu kullanırsan Polo ile ilgili bir sürü konu var. Hatta yeni açılmış 2 tane konu var. İşini görür.

http://resim.donanimhaber.com/m_33661823/mpage_1/key_//tm.htm#33664810

http://resim.donanimhaber.com/m_33453012/mpage_1/key_//tm.htm#33486866
  • http://forum.donanimhaber.com/m_33661823/mpage_1/key_//tm.htm#33678828

Özet geçiyim.. 75 HP o kasa için yeterli olmayabilir, ayrıca kilometre baya bir düşük
  • ewin ikinci aracı olduğu için pek kullanılmıyormuş. Adamın dediğine göre ufak tefek çiziklerden boya olmuş tabikide bir servise gösterip bunu onaylatıcaz.Ama gayet hoş bir araç çok temiz 10 senede 37.000 çok iyi bir rakam. Kafamdaki soru 1.6 motor 75 bg ayrıyetten bir de araç otomatik çok mu yavaş kalır yoksa makul düzeyde mi bir performans sağlar ??
  • 1999 model 110.000 KM de aynı araçtan bende aldım. Klima, tek airbag, otomatik 1.6 motor benzinli. Araçtan çok memnunum, performansı gayet yeterli. Yakıt olarak çok ekonomik diyemem ama 1.4 motorlarına göre bu araçlar daha performanslı ve karşılığında daha az ekonomik olmas normal sanırım. Gösterin iyice büyük hasar vs. yoksa motor ve kasa temizse öneririm. Kolay gelsin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    97-98-99 VW Polo Alınır Mı?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: metay51

ewin ikinci aracı olduğu için pek kullanılmıyormuş. Adamın dediğine göre ufak tefek çiziklerden boya olmuş tabikide bir servise gösterip bunu onaylatıcaz.Ama gayet hoş bir araç çok temiz 10 senede 37.000 çok iyi bir rakam. Kafamdaki soru 1.6 motor 75 bg ayrıyetten bir de araç otomatik çok mu yavaş kalır yoksa makul düzeyde mi bir performans sağlar ??

Ben bu modeli kullandım birkaç kere,ayda yılda bir kullanmaya devam ederim,performansı bana yetiyor.

Performans beklentim fazla değildir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.