Şimdi Ara

99 model 1.4 PALIO alınır mı? Yorumlarınız önemli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
292
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bir tanıdıkta 99 model 1.4 palio var orijinal 110000 km de araçta değişen, kaza, boya yok ama klima ve lpg de yok. yani araçta hiçbirşey yok yeni ev aldığım ve kredi ödediğim için bende de para yok zaten

neyse 12 bin tl isteniyor sizce bunu alıp birkaç sene binmeye değer mi? yoksa biraz daha biriktirip 1.2 16 valflerinde mi alayım?

1.4 lerin forumda çok yaktığını duydum. genelde hafta sonları kullanacağım ve uzun yolda kullanmayı düşünüyorum (tabi yolda bırakmazsa)

• araba güzel ama çok fazla yakıyor,lpg takması ucuz sırasız düz sistem lpg takılıyor ama lpg ayarı tutturması zor.
    parçasıda çok ucuz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1.4lere pek yaklaşmayın benzinli binmek zaten imkansız 13-14 litre benzin yiyor şehir içi ve arızalarıylada meşhurbir motor
    para biriktirip biraz daha üst seviyede araç bakmanızı öneririm
  • anladım hocam bende hep öyle okudum fakat arıza konusunda aracın sahibi sorunsuz olduğunu söyledi.
  • Arıza vs filan problemi olmaz sağlamdır palio.Lakin illa benzinli olacak ise kesinlikle 1.2 16v 80 hp.

• arıza olayı hikaye ama gerçekten çok yakıyor,alıp lpg taktırabilirsiniz 500 e felan atiker takılır.

• Alin lpg taktirin 5 yil sorunsuz binin. 5 yil sonra satin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    91 MODEL BMW 5.20 ALINIR MI?
    15 yıl önce açıldı
    2.0 tempra alınır mı ?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • fiyatı nasıl sizce?
  • 1999 yılında 0 km almıştım, 7 sene 100 bin km bindim, az kaçar çok yakar. Bir kez olsun arıza çıkarmadı, bir kez iç kalorifer borusu patladı su kalmayınca hareret yapar gibi olmuştu o kadar.
  • Doğan SLX almanız daha iyi olur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.