Asus 1200W modeli olsa o da alınabilir. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
9800X3D Ana Konu (182. sayfa)

-
-
Açıkçası GPU first demesek ben kendi PSU’mu da öneririm ama daha yeni teknoloji Asus’lar.
amazon
MSI PSU MEG AI1300P PCIE5 1300W 80+ PLATINUM POWER SUPPLYhttps://www.amazon.com.tr/dp/B0B433ZCRP?ref=cm_sw_r_cso_cp_apin_dp_W87P50PR5B9W13J312BX&ref_=cm_sw_r_cso_cp_apin_dp_W87P50PR5B9W13J312BX&social_share=cm_sw_r_cso_cp_apin_dp_W87P50PR5B9W13J312BX
Edit: Gerçi ben ATX 3.1 görseli olan zamanda aldığım için yeni seri gönderdiler ama şu an 3.0 görünüyor. Bunu almayın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jamlık -- 18 Temmuz 2025; 17:44:22 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Gpu first özelliği iyi bir özellik bencede. Seasonic’te bu özelliğe benzer bir özellik çıkardı ama o güç kaynakları kim bilir ne zaman gelir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
fiyatına göre rezalet bir psu onun yerine şu model daha üst seviye kalıyor. Şu modelden ötesi zor gibi Seasonic PRIME PX 1300
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wgaijin -- 18 Temmuz 2025; 18:13:15 > -
gaming.gen.tr
Enermax Revolution D.F. X 1650W 80+ Gold Full Modüler 140mm Fanlı ARGB Güç Kaynağı (ERT1650EWT) – 2 Yıl Birebir Değişim Garantilihttps://www.gaming.gen.tr/urun/430506/enermax-revolution-d-f-x-1650w-80-gold-full-moduler-140mm-fanli-argb-guc-kaynagi-ert1650ewt-2-yil-birebir-degisim-garantili/?ref=akakce -
Bu modelde fena değil hocam. Enermax platigemini modelleri güzel ama bizde satışa sunulmadı.
Seasonicler eskisi gibi bulunmuyor hocam keşke olsa.
teknobiyotik satıyor genelde tabi bu kadar üst seviyeleri kovalamak birazda zevke giriyor ama msi alınmaz demiyorum alınır fakat dediğim psu/fiyat mevzuyu çöp bir hale getiriyor.
-
Asus 1200W modeline bakıyorum hocam Gpu first özelliği güzel bir özellik bu kadar pahalı kartı riske atmak istemem
o zaman seasonic şart
-
Araştırıyorum hocam denk gelirse paylaşırsanız çok sevinirim.
Bu ürünle ilgili bugüne kadar duyduğum tek kötü yorum. Merak ettim yalnızca fiyat ile mi alakalı çöp dediniz yoksa başka bir problemi mi var?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
5 elektrik gidip gelmesinde bozulana denk geldim 2 defa msi değişim sağlamış ama içeriği ve malzeme kalitesi biraz soru işareti bıraktı.
-
corsair rm1000x ufukta gözüküyor gibi veya 1200x tercih meselesi tabi ama 1000w 5090 için çok yeterli veya 6090 içinde aynı şekilde.
-
Asus Rog Strix 1200W platinumda bakıyorum hocam. Gpu first özelliği çeliyor aklımı.
hocam gpu first özelliği tam olarak nedir sizin için biliyorum ama bu takıntının sebebini duymak istiyorum.
-
Bu özellik ekran kartına giden akımı düzenliyor hocam. Bu kartlardaki en büyük sorun fazla akım çekmesi. Yapı kalitesi olarak beğenmişler bu modeli.
Türkiye de çoğu esnaflardan birşey alınmaz.
O seviye bileşeni dışarıdan getirtmek mantıklı olur. Boykot edilmeli, alınmamalı. Zam ise zam. Dışarıdan getirtilebilir.
Ayrıca sanal mağazalar dolandırıcı kaynıyor. Hepsiburada üzerinde, Bymall ve Bybilisim isminde iki dolandırıcı var. Birçok kişiyi 5-10 katı fiyatlandırmalarla dolandırdı. Hepsiburada şikayetleri değerlendirmiyor. Dolandırıcı satıcılarla ilgili baskı yapılmalı.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Cooler Master, Thermaltake gibi deneyimli PSU üreticilerine yönelmek mantıklı olur.
Satıcıları Hepsiburada olarak
MSI 'dan 2 farklı monitör, anakart ve amazon'dan bir PSU almıştık.
Tümü sorunlu çıktı. Son yıllarda aldığımız MSI bileşenlerinde sorunlarla boğuştuk. Monitör eşzamanlı tarama yapamadı, diğerinde panel sorunu, anakartta yazılımsal, PSU da ise teknik sorunlar çıktı. Bu yeni kullanıcılar MSI 'ı o kadar popüler hale getirdiler ki düşünmeden alıyorlar.
MSI, anakartlar da 2000-2010 civarı ki gibi sağlam değil. Örneğin B350M Mortar Arctic anakarta BIOS Flashback bile yapılamıyor. Güncelleme sonrası berbat ve kararsız bir bios geldi, anakart çöp oldu.
anakartta ASUS, GIGABYTE, ASRock, Biostar gibi üreticiler daha duyarlı. Özellikle ASRock giriş seviye anakartları bile flashback sağlıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taoson -- 23 Temmuz 2025; 18:6:27 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
hocam bu işin biraz pazarlama taktiğini olduğunu anlayamamışsınız ama canınız sağolsun ne diyim :D
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X