Bildirim
9800GT Crysis3 Kaldırmıyor ???

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Normal. Dx11 kart lazım sana. -
sadece dx11 özel mi yapmışlar acaba, hiç mi açmıyor? -
Crysis 3 sadece dx11 destekler. Dx9 ve 10 uyumlu kartlarla oynayamazsınız maalesef. Hoş oynayabilseniz de 9800gt ile yine pek şansınız olmaz. Yeni kart alıp win7 ya da 8 kurmanız lazım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sanal makine kurarak böyle birşey yapılabilir mi? Mesela ekran kartı olarak dx11 olan bir tane gösterip arka planda 9800gt kullanmak mümkün mü? -
quote:
Orijinalden alıntı: Tugrul_512bit
Sanal makine kurarak böyle birşey yapılabilir mi? Mesela ekran kartı olarak dx11 olan bir tane gösterip arka planda 9800gt kullanmak mümkün mü?
bunun için güçlü bir makina lazım ama çok düşük bir oran uğraşmaya degmez gidip ikinci el hd 5770 gibi model alsa oyunu açar oynar haksızmıyım -
Malesef oyun sadece dx11 olarak çıktı..ekran kartını 5770 ile değiştirsen oynarsın..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
http://www.teknobiyotik.com/donanim/ekran-karti-vga/sapphire-amd-hd6870-1gb-ddr5-256-bit-pci-ekspres-ekran-karti.html
Şunu almayı düşünüyorum;
Makinam sağlam ama ben yeni bi makina toplamayı düşünüyorum aslında aklımda yüksek segmentte bi laptop alıp monitöre bağlayıp oynamak hemde biyere gittiğimde yanımda götürürüm diye düşünüyorum. -
quote:
Orijinalden alıntı: gtx295
quote:
Orijinalden alıntı: Tugrul_512bit
Sanal makine kurarak böyle birşey yapılabilir mi? Mesela ekran kartı olarak dx11 olan bir tane gösterip arka planda 9800gt kullanmak mümkün mü?
bunun için güçlü bir makina lazım ama çok düşük bir oran uğraşmaya degmez gidip ikinci el hd 5770 gibi model alsa oyunu açar oynar haksızmıyım
Aynen.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X