Şimdi Ara

9800GT Crysis3 Kaldırmıyor ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Zotac Nvidia 9800GT ECO Ekran kartım var ancak DX10 destekli, Crysis 3 ise dx11 istiyor bu sebeple kaldırmıyor. Güncellemeleri tamamen yaptım ekran kartının. Herhangi bir yazılım vs ile oyunu açamam mı? Yada Crysis 3 oyununun ekran ayarlarını başka bi bölümden kısamazmıyım?

• Normal. Dx11 kart lazım sana.
  • sadece dx11 özel mi yapmışlar acaba, hiç mi açmıyor?
  • Crysis 3 sadece dx11 destekler. Dx9 ve 10 uyumlu kartlarla oynayamazsınız maalesef. Hoş oynayabilseniz de 9800gt ile yine pek şansınız olmaz. Yeni kart alıp win7 ya da 8 kurmanız lazım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sanal makine kurarak böyle birşey yapılabilir mi? Mesela ekran kartı olarak dx11 olan bir tane gösterip arka planda 9800gt kullanmak mümkün mü?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tugrul_512bit

Sanal makine kurarak böyle birşey yapılabilir mi? Mesela ekran kartı olarak dx11 olan bir tane gösterip arka planda 9800gt kullanmak mümkün mü?

bunun için güçlü bir makina lazım ama çok düşük bir oran uğraşmaya degmez gidip ikinci el hd 5770 gibi model alsa oyunu açar oynar haksızmıyım
  • Malesef oyun sadece dx11 olarak çıktı..ekran kartını 5770 ile değiştirsen oynarsın..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GTX 1070 düşük fps sorunu
    8 yıl önce açıldı
    CS GO FPS SORUNU(GTX 960M)
    9 yıl önce açıldı
    CRYSİS2 DÜŞÜK FPS SORUNU
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • http://www.teknobiyotik.com/donanim/ekran-karti-vga/sapphire-amd-hd6870-1gb-ddr5-256-bit-pci-ekspres-ekran-karti.html

Şunu almayı düşünüyorum;

Makinam sağlam ama ben yeni bi makina toplamayı düşünüyorum aslında aklımda yüksek segmentte bi laptop alıp monitöre bağlayıp oynamak hemde biyere gittiğimde yanımda götürürüm diye düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gtx295

quote:

Orijinalden alıntı: Tugrul_512bit

Sanal makine kurarak böyle birşey yapılabilir mi? Mesela ekran kartı olarak dx11 olan bir tane gösterip arka planda 9800gt kullanmak mümkün mü?

bunun için güçlü bir makina lazım ama çok düşük bir oran uğraşmaya degmez gidip ikinci el hd 5770 gibi model alsa oyunu açar oynar haksızmıyım

Aynen.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.