Şimdi Ara

98 OTO. VİTES COROLLANIN MOTOR MODİFİYESİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
498
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 98 OTO. VİTES 1.6 114 BEYGİR COROLLANIN MOTOR GÜCÜNÜ NE KADAR ARTTIRABİLİRİM?PERFORMANSINI NE KADAR ETKİLER?RANDIMAN VERİR Mİ?SATIŞTA PROBLEM OLUR MU?KONU HAKKINDA BİLGİSİ OLAN ARKADAŞLARIN YARDIMINI BEKLİYORUM!!HAA AYRICA BU İŞLEMİ NEREDE YAPTIRABİLİRİM?İSTANBUL İÇİN!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fahreddin -- 28 Aralık 2006; 12:43:31 >

• dostum kisisel dusuncemi ögrenmek istersen 114 beygirlik ve otomatik araca harciycagin 1 milyon bile yazik olur..
  • Hocam bence dokunma arabaya otomatik vitesli arabaya bilmiyorum yani ben olsam yapmazdım.Benim bildiğim tek otomatik olarak muscle arabalara modifiye yaparlar...
  • mersinde kapsamlı bir operasyon sonucunda 160 hp yapan bir arkadaş vardı

yanlız modifikasyon istanbulda yapıldı

sadece yazılımla (114 yazmışsın ama 115 tir doğrusu) 15-20 hp güç elde edebilirsin

30 hp aldım diyen var ama inanma sakın bi yazılımla 1,6 dan 30 hp alan bu işten anlamıyordur idda ediyorum

dahasıda var tabi limitini belirtirsin almak isrediğin güç miktarını belirtirsin ona göre yorum yaparız

usta eller değerse randıman alırsın hiçbir sorun çıkmaz

tek dezavantajı yakıt tüketimi artar

satışta problem olurmu o konu hakkında kesin birşey söylenilemez

istanbulda yapacagın bir çok yer var
    quote:

Orjinalden alıntı: KUNG-FU 61

98 OTO. VİTES 1.6 114 BEYGİR COROLLANIN MOTOR GÜCÜNÜ NE KADAR ARTTIRABİLİRİM?PERFORMANSINI NE KADAR ETKİLER?RANDIMAN VERİR Mİ?SATIŞTA PROBLEM OLUR MU?KONU HAKKINDA BİLGİSİ OLAN ARKADAŞLARIN YARDIMINI BEKLİYORUM!!HAA AYRICA BU İŞLEMİ NEREDE YAPTIRABİLİRİM?İSTANBUL İÇİN!

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ford focus motor sistem arızası
    14 yıl önce açıldı
    Peugeot 307 Otomatik Vites Sorunu
    15 yıl önce açıldı
    honda civic subap ayarı. ..
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ruhsatta 114 yazıyor.
  • bizim 2004 vectradada 60 hp diyor

sence doğrumu?
    quote:

ruhsatta 114 yazıyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: dgo2133

bizim 2004 vectradada 60 hp diyor

sence doğrumu?
    quote:

ruhsatta 114 yazıyor.

o zaman ruhsata inanmamak lazım.
  • gerçek gücü 114 hp dir. 1.6 atmosferik motordan %15-20 oranında yazılımla güç alan kim varmış çok merak ettim. gitti gidiyor daki potanslardan bahsetmiyorsunuz sanırım.

http://urun.gittigidiyor.com/15-HP-High-Performance-Power-Module-Chip_W0QQidZZ3285996
  • 1,6 atmosferik motordan %15-20 değilde 15 hp alınabilir

verdiğin linkteki ürün ve gibilerine sadece gülüyorum

1,2 80 hp corsadan 30 hğ aldıgını söyleyen usta görünümlü sallamalarda var
    quote:

Orjinalden alıntı: impress

gerçek gücü 114 hp dir. 1.6 atmosferik motordan %15-20 oranında yazılımla güç alan kim varmış çok merak ettim. gitti gidiyor daki potanslardan bahsetmiyorsunuz sanırım.

http://urun.gittigidiyor.com/15-HP-High-Performance-Power-Module-Chip_W0QQidZZ3285996

• başka fikirleri olan arkadaşlar var mı?
  • başkaaaa!
  • önce bütceni yazman lazım aracın motoruna ne kadar para yatırabilcen ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: tuning_monster

önce bütceni yazman lazım aracın motoruna ne kadar para yatırabilcen ?

1000 ytl civarı.
  • acik hava filtresi (kn) bosch performans cift tirnak buji bide egzoz değisikliği yeter chip e girme sadece chipe 600-700 ytl veririsin... bunlar biraz arttirir yeter ucurcanmi arabayi
    quote:

98 OTO. VİTES 1.6 114 BEYGİR COROLLANIN MOTOR GÜCÜNÜ NE KADAR ARTTIRABİLİRİM?PERFORMANSINI NE KADAR ETKİLER?RANDIMAN VERİR Mİ?SATIŞTA PROBLEM OLUR MU?KONU HAKKINDA BİLGİSİ OLAN ARKADAŞLARIN YARDIMINI BEKLİYORUM!!HAA AYRICA BU İŞLEMİ NEREDE YAPTIRABİLİRİM?İSTANBUL İÇİN!
  • teşekkürler
    quote:

Orjinalden alıntı: ceyhunberber

acik hava filtresi (kn) bosch performans cift tirnak buji bide egzoz değisikliği yeter chip e girme sadece chipe 600-700 ytl veririsin... bunlar biraz arttirir yeter ucurcanmi arabayi
    quote:

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.