Bildirim
98 MODEL 1.6 POLO'MU , 2004 1.2 PALİO'MU?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Ben palio derim.lpg taktın mı uçar gider.İkisi de şehir içi otobus yerine kullanılacak araçlar.Beklenti yüksek olmaması gerekir.O yuzden 98 wosvos yerine fiat tercih edilir. -
Polo tercih edilebilir. Km iki araçta da aynı zaten. -
2 yüzbaşıda farklı şeyler söylüyor...:)peki aracın km si modelinden daha mı önemlidir??? -
quote:
Orijinalden alıntı: erhan1924
2 yüzbaşıda farklı şeyler söylüyor...:)peki aracın km si modelinden daha mı önemlidir???
Doğru söylüyorsunuz.
Fakat kalite, konfor, marka imajı vb. bakımlardan genel olarak değerlendirirsek bana göre aradaki yaş farkına rağmen polo derim. Zaten yaş farkı var ama kilometre aynı sayılır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aydoğan* -- 6 Nisan 2011; 23:33:27 > -
farklı araçlara yönel bence :) -
bence palio 6 yıl fark var arada yeni yenidir! -
Kazası, boyası yoksa, zaten kilometrelerde yakın, ben olsam polo alırdım. Vw daha kaliteli çünkü, kaportasından işçiliğine kadar kesinlikle ama kesinlikle daha kaliteli ve sağlamdır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi In absentia -- 7 Nisan 2011; 12:17:52 > -
motoru temizse vw tercih edilebilir mi? -
Palio 1.2 8v 60hp mi, 1.2 16v 80hp mi?
2 yıl 8v 60 hp olanını kullandım, bir kere bile sıkıntı çıkarmadı. Temizse yaşından dolayı Palio tercih ederdim. Hangi marka olursa olsun yaş ilerledikçe arıza riski artar. Sonuçta metallerde bile yorgunluk düzeyi var..
16v 80 hp ise hiç vakit kaybetmeyin, 950kg.lık kasa ile çok ekonomik ve çok seri olacaktır.
Kolay gelsin.. -
bu model pololar kaliteli araçlar değiller. arızaları canınızı yakabilir. özellikle kaportası pas tutmaya çok müsait. sizin dışarıdan kolay kolay göremeyeceğiniz aracın alt takımlarında korozyonlar oluşmuştur. tüv raporlarında egzost sistemleri de çabuk çürüyen parçalar olarak belirtiliyor. elektrik aksamı da problemlidir. frenlerine dikkat etmek gerekir. vw diye abartmaya lüzum yoktur. motoru 1.6 8V 75 hp. çok yakar az kaçar. klima var mı yok mu önemli. ayrıca km sayacı oynanmış olabilir ki 98 model araç 90.000 bin km de olsa dahi metal yorgunluğu var. passat veya muadili bir araç olsa metal yorgunluğu daha az olur. ama ispanya üretimi olan polo'da bunu beklemeyin hata edersiniz. passatı üreten adamlar bunu da aynı kalitede yapmıştır diye düşünmeyin.
palio kalitesi yüksek olmayan, kolay kolay arıza yapmayan sorunsuz bir araçtır. vergisi düşük,yakıtı düşük,parçası ucuz ve boldur. klimalı almaya özen gösterin. ayrıca polo'dan toplamda kötü bir araç değildir. konfor olarak bir farkı yoktur. yol tutuş da öyle. yeni bir araç almaya özen gösterin. B (küçük segment araçlarda) segmeti yüksek kaliteyi o yıllarda beklemeyin.
-
kalite konusunda eşit gibiler. polo daha arızaya meyilli. yıl arttıkca arıza cıkarma riskide artar. palio kesinlikle. -
Palio 1.2 8v 60hp....tavsiyeleriniz için çok teşekkürler....buna göre palio daha mantıklı gibi geliyor... -
yeni yenidir dostum, üstelik palio da dandik bi araç değil. -
Eğer daha önceden devam eden bir kaskonuz yoksa ve aracınızı aldığınızda kasko yaptırmak istiyorsanız Palio derim. En azından 10 yaş altı olduğu için kasko yaptırabilme seçeneğiniz olur... -
polo çok seri bir araçtır.Kullan bak göreceksin,100kmde 9 litre falan benzin yakar,çok sağlam ve sorunsuzdur 6 yıl kullandık bir sorun yaratmadı bi de otomatikti bizimki.Gidip de palio alma bence.Polo çok daha kaliteli -
iki aracı da kullanmış palio'yu da pert etmiş biri olarak söylüyorum ki başka araçlara yönelseniz daha iyi olur sanki. ha illa ki alacağım derseniz bu arabalar gider ama durmaz. bende şimdi 93 model astra var. teknoloji olarak tabi ki düşük ama daha oturaklı geliyor bana. bütçeniz ne kadar yazmamışsınız araçların fiyatları nelerdir.
ikisi de denk araçlar yıla takılmayın hangisi donanımlıysa onu tercih edin.
bu arada palionun lpg'li yakıt tüketimi de sizi asla üzmez. -
tabiki polo
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X