Şimdi Ara

98 MASERATI GHIBLI 2.0 BITURBO

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
4.300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Maserati 98 model ghibli 2.0 biturbo hakkında görüşlerinizi bekliyorum.Kuzenim Maserati ghibli almak istiyor ama hakkında fazla bir bilgimiz yok.Sizden ricam bu araba neyin nesidir?Ne yakar,çok süratlimidir,arıaza durumu nedir,bizi cok yorarmı???? lütfen bilen birileri buraya fikirlerini biilgilerini yazsın.....Arabaya aşık olduk fiyatıda uygun geldi bize...aslında 99 model bmw m3 alacaktık....karar veremedik.

• yazmayı unuttum temsili resimlerdir...
    fakat baktığımız araç bu resimdekine cok yakın....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MESSERSCHMITT -- 5 Aralık 2006; 5:20:20 >
  • temsilidir.

• biraz sorunlu araçlar olduklarını duymuştum onno usta pek tavsiye etmyior bu araçları ama unuttum niye tavsiye etmediyini
  • Tevafuk dün akşam okumuştum, onna usta derki yedek parça ve bakım maliyetleri yüksektir, bundan önceki sahibinin nasıl kullandığı önemlidir.. Ayrıca fiat'ın halk ferrarisi olarak tanımlamış... Benimde uzun yıllar beğeniyle takip ettiğim araçlardı fakat yönetiminde geçirdiği son operasyonla modern bir fabrikaya kavuşan maserati artık eski güzellikte tarzı olan araçlar üretmiyor (özellikle içi için konuşuyorum).
    Alacak olan arkadaşın motor, yürüyen aksam, şanzumanı çok iyi kontrol ettirmesi gerekiyor... ( bu o yaş özelliklede o güçteki tüm araçlar için geçerli)
    quote:

Orjinalden alıntı: Platinium

biraz sorunlu araçlar olduklarını duymuştum onno usta pek tavsiye etmyior bu araçları ama unuttum niye tavsiye etmediyini

• Maserattinin sanırım Fiat ile çalıştığı zamandan kalan bir makina
    Şu anda biliyorsunuzki Modena köyünde Ferrarinin komşusu olan Maseratti
    Artık kendi tarzı ile // birazda olsa komşusundan esinlenerek
    oldukça hoş araçlar çıkartacaktır...
    Ben Ümraniye Ferah mahallesinden alıcaktım birtanesini
    yapıp satıcaktım fakat yedek parçası oldukça pahalı
    bence M3 daha mantıklı bir seçim olacaktır
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Honda Accord 2.0 ies 1997-98-99
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • galiba bu araçlar bu kasalr arkadaşların dediği igib fiat la çalıştığı zamanlarda..

bende arıza sorunu olursa parça problemi çok baş ağrıtıyo diye duymuştum..bide böyle bi aracın önceki kullanıcısının nasıl kullandığıda önemli...
  • poseidonun asası ..!!!

Maserati...çok farklı bir marka kesinlikle tarifinde zorlandığım bir marka 3200 GT sine bindiğimde bu araçlarda farklılık var demiştim öncesi Quattroporte idi sesi olsun gidişi olsun konforu farklı oluşu

Ama gelgelelim burası italya değil ve bu araçlar aksaklık çıkardığı anda çok can sıkıcı ve cep boşaltıcı cinsten olur

2.0 biturbo motor eğer ilk sahibi tarafından ifadesi sağlam alındı ise zaten uğraşırsınız ve arkası gelmez keyif yapayım derken o sizin keyfinize bir güzel eder...!!!

MAseratinin ilk sahibi çok önemlidir.Kız gibi bakmış olması lazım araca önceki servis kayıtları olsun başından geçenler olsun hepsi bilinmesi lazım..!!! yoksa bakıldığı zaman şöle Ne M3 ne başkası bununla aşık atacak araçlar değildir...!!!!

• @infinite ye kesinlikle katılıyorum , bu aracın ıcınde seyahat sansı yakalamıs bırı olarak tek soyleyecegim POSEIDON'UN ASASI DEGİL HUSUSİ ARACI...!!!

Anlatılmaz , yasatılır sozu bu arac için gecerli 300 bg ' i zevkini cıkar dostum !!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: CYBORGZ

Maserattinin sanırım Fiat ile çalıştığı zamandan kalan bir makina
    Şu anda biliyorsunuzki Modena köyünde Ferrarinin komşusu olan Maseratti
    Artık kendi tarzı ile // birazda olsa komşusundan esinlenerek
    oldukça hoş araçlar çıkartacaktır...
    Ben Ümraniye Ferah mahallesinden alıcaktım birtanesini
    yapıp satıcaktım fakat yedek parçası oldukça pahalı
    bence M3 daha mantıklı bir seçim olacaktır

maserati,fiat ile çalışmıyor; fiat grubun bir üyesi.yani fiat tarafından satın alınmış

şuan ferrari ile birlikte araç geliştiriyorlar ve yönetim ferrari de.

maseratinin tarzı ayrıdır,ferronunki ayrıdır.

m3 almak bence de daha mantıklı.

ghibli çok az var.

çift turbo olayı ayrıdır ama ...

• ghibli ve 3200Gt modellerine bindim..ikisi de baya süratli,keyifli araçlar..kendine özgü araçlar ama herkes bunların bakımını yapamayabilir..zor ve pahalı olduğu açıkça görünüyor..konuyu açan arkadaş 99 M3 yerine bunu düşünüyorsanız hata yaparsınız bence
  • Bızım Evın yakınında yalıda wardı bı ara lacıvert bunun aynısından cok tatlı araba Izmırde olanlar bılır KSK da
  • MASERATİ VE FERRARİ markaları ruh taşır ruh....alman malman hikaye...made in italy...varmı ötesi
  • bu aracın servisini kim yapar parçasını kim getirir kaça satar hepsi muamma tek bildiyimiz ferrari ile olan yakın akrabalıkları ve eyer ferrari bakıyorsa bu aracın servisine bedavaya verseler alma derim ilk serviste bi araba parası kadarp para harcarsın zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Platinium -- 5 Aralık 2006; 19:34:34 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: infinite

poseidonun asası ..!!!

Maserati...çok farklı bir marka kesinlikle tarifinde zorlandığım bir marka 3200 GT sine bindiğimde bu araçlarda farklılık var demiştim öncesi Quattroporte idi sesi olsun gidişi olsun konforu farklı oluşu

Ama gelgelelim burası italya değil ve bu araçlar aksaklık çıkardığı anda çok can sıkıcı ve cep boşaltıcı cinsten olur

2.0 biturbo motor eğer ilk sahibi tarafından ifadesi sağlam alındı ise zaten uğraşırsınız ve arkası gelmez keyif yapayım derken o sizin keyfinize bir güzel eder...!!!

MAseratinin ilk sahibi çok önemlidir.Kız gibi bakmış olması lazım araca önceki servis kayıtları olsun başından geçenler olsun hepsi bilinmesi lazım..!!! yoksa bakıldığı zaman şöle Ne M3 ne başkası bununla aşık atacak araçlar değildir...!!!!

sallama birader nası M3 bunla aşık atamayacakmış ya ne sıkıon kafandan ya, M3 2.0biturboyla kalkmaya tenezzül bile etmez

• bu araba hakkında çok bi bilgim yok ama arabanın tam önden ve arkadan görünümü dehşet bişey süper duruyo o kalın tekerleklerle falan çok güzel
  • Biz zaten bu arabanın motoruna sesine dizaynına içinin sadeliğine hayran kaldık..arabanın yanından gelen gecen bakıo uzaylı görmüş gibi....araba cok guzel devirleniyooo...bu arada arabnın motor bilgilerini aldıkkk motor yeni,330 beygir gücünde 390 nm tork üretiyor.vergiside m3e gore düşük...ama ama işte bizi düşündüren ya cok büyük arıza yaparsa... bu italyanların urettiği arabaların hepsimi dayanıksız kardeşim biri bişey solesinnn güvenemiyecekmiyiz....bişey daha kuzenim bu arabayı alırsa ve 2 sene sonra satmak isterse en azından değerinde satabilirmi yani 20000 euroya aldığımız arabayı 2 sene sonrada 20000 euroya satabilirmi?????????
  • quote:

Orjinalden alıntı: MESSERSCHMITT

Biz zaten bu arabanın motoruna sesine dizaynına içinin sadeliğine hayran kaldık..arabanın yanından gelen gecen bakıo uzaylı görmüş gibi....araba cok guzel devirleniyooo...bu arada arabnın motor bilgilerini aldıkkk motor yeni,330 beygir gücünde 390 nm tork üretiyor.vergiside m3e gore düşük...ama ama işte bizi düşündüren ya cok büyük arıza yaparsa... bu italyanların urettiği arabaların hepsimi dayanıksız kardeşim biri bişey solesinnn güvenemiyecekmiyiz....bişey daha kuzenim bu arabayı alırsa ve 2 sene sonra satmak isterse en azından değerinde satabilirmi yani 20000 euroya aldığımız arabayı 2 sene sonrada 20000 euroya satabilirmi?????????

Ayni araçtan tarabya yokuşunu inerken galeri bozması bi araç kiralama yerinde görüyorum, inş bigün açık olarak yakalarsam kiralayacağım, aracın görünüşü gerçekten 1 numara, farklı bir tarz ve havası var... bu araba alınırmı diyorsun kesinlikle alınır ama bu arabayı alacaksan 2 sene sonra satsam ne kadar hesabına düşmeyeceksin, büyük bir bütçe ile ele alıp bebek gibi bakacaksın arabaya, evladiyelik bir araç bu. Muhtemelen zorlanmıştır bu yüzden sorun çıkarmaz diyemem ama m3 lerin de pek nazik kullanıldığını söyleyemem, m3 ün tek avantajı parçasının bol ve ustasının çok olmasıdır. Eğer maseratti nin motorundan anlayan bir usta bulduysan sorun yok, hiç düşünme al.. çok özel bir araba

• onno usta çok masraflı araba olduğunu söylüyor. ama benim bir müşterimin maserati'si vardı. bmw ile aynı diyordu masrafı. ben 200'de çok rahat giderken bmw sürücüsü direksiyona yapışır diyordu. 200'de bile gazı kökleyince koltuğa yapışırsın, bmw de bu olmaz diyordu.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.